BARTUC: Do mythic raidu je stejně potřeba mít v zásadě od každého aspoň jeden exemplář, takže asi žádná classa se neztratí. Melee bude v datadisku přetlak, protože přibude nová classa, kterou si zjevně každý chce zkusit a jen u nás vím o dost lidech, co zvažují změnit maina. Což ještě povede k tomu, že to buď neudělají, nebo vypadnou z raidu, protože co s tolika lidmi jedné classy.
Na farmení goldů v takové míře, že by ti to zaplatilo hru, zapomeň, dokud nebudeš max level. Samozřejmě můžeš taky na levelu 1 stát u aukce a vydělávat jen nákupem a prodejem, ale tomu už bych neříkal hraní WoW. Profese sem tam něco vynesou, ale příjem bez větší námahy je v zásadě až ta garrison a profese na max levelu. Mě se taky docela osvědčilo prodávat ty kraviny, co padají při questění v Draenoru, co dávají instatní repku nebo GR a podobně. Stejně tak ještě před patchem šlo slušně prodávat různé BoE věci z raidu.
Na uživení accountu navíc bude asi třeba víc než jedna garrison, ne? Já mám dva max level chary a že by to neslo 60k měsíčně, to se říct rozhodně nedá.