• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    VODNIK: Dneska je to prej jinak, dosahnout 2k je snazsi, nez bylo driv
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    WA9NO: když jsem naposled hrál arény (asi tak 2009) tak jsme se dostali slavnostně po cca 60 arénách na rating 1540 a pak můj arénový lektor usoudil, že výš to nepůjde. Tolik k těm 1700....
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    WA9NO: Proc to vubec rikam, mam rdruida a jsem ochotnej s vama s kazdym odchodir skirmishe treba, protoze mne to bavi a nemam s kym na horde poradne hrat.

Tak najdete balls a dem na to :-)
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    DWAY: Na rating 1700 se dostanete vsici, gear za honory se da pofarmit v ashranu za den, scaluje na ilvl 730 v pvp takze uplne staci, nebo este lepsi je kupovat s2 epic( taky za honory uz) pac maj lepsi base ilvl nez s3 honorovy :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    FRKY: 4.1. tusim
    FRKY
    FRKY --- ---
    btw. nevíte do kdy je zlevneny ten Draenor?
    DWAY
    DWAY --- ---
    ETHAN: zmeni for sure. Primo rikali, ze to planujou prekopat.

WA9NO: Ani ne, kdyz si amater a vsichni ti davaji na prdel :-D
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    WA9NO: Je mi jedno, co se děje v PvP, ale až změní Every Man for Himself jen kvůli tomu, tak mě naserou. Přeci jen, v raidu se to dost hodí a změna určitě přijde.
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Je to skoda, trojky jsou dost zabavny. Jen na ty horde je to pvp trochu odstrceny. Ja kazdopadne zustavam vernej, v legionu se doufam situace kolem racialek trochu srovna a bude to fajn
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    WA9NO: Třeba se ti v anketě dostane odpovědi.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    [SERVER ERROR]
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    WA9NO: ne, proč?
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Hrajete nekdo vubec pvp? :D
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    BARTUC: v jedny takovy, ktera se pred skoro rokem rozpustila :o)) leader byl kamos. ja ale pak wowko uz hral spis solo, takze jsem jinou guildu nehledal... kazdopadne sleduj chat, obcas tam nekdo hleda lidi do pohodovych guild, kde nereseji progress v raidech, ale zabavu.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MEDAN: a v jaky ses gilde?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MEDAN: jasnacka :-) Ja mam celkem siroky zkusenosti se SWTORem, kde jsou mechaniky obslehnuty z wow, gze třeba warior ve wow mi prijde vylozene znamej (hraju ale ted palata), takze to nejak zmaknu :-) ted jde spis o to, ze sem během 3 dnu na 75. lvlu, takze je to takovej rychlo kurz :-D
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    ja jsem sice na drakthulu u hordy, ale momentalne jsem prestal platit game time a hraju fallouta... :o)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    btw potreboval bych nejakou pohodovou gildu na dark'thul, nemate/nevite o nejaky? zatím to nevidim na nejaky velky raidovani, ale chtěl bych gildu kvůli pokecu/helpu/parte a bonusum a heilroom? itemum co jdou jen z gildy... dneska budu online kolem 10. vecer, tak kdyby me někdo nabral, byl bych moc vdecnej jo a je to na horde
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    BARTUC: dokud nejsi na levelu 90+ tak je "sileny mackani klaves" celkem jedno :o) od 90+ uz budes ale mit k dispozici vicemene vsechny spelly, tak si neco precti o rotaci a o tom, co vlastne mas pouzivat. pak uz to v tech end game dungeonech bude totiz docela znat, kdyz to budes delat blbe :o)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    postupne zacinam litovat, ze sem se do wow pustil, protože me to zacina cim dal tim vic bavit a zaroven zacinam litovat, ze u toho asi stravim mega casu a k tomu ještě lituju, ze sem ho nezacal hrat dřív místo L2 :-DDD kazdopadne je to pecka, zatím teda jen par questu a pak dungy, ale je to super, hejbe se to jak ma, agro funguje jak ma a cely je to takovy fakt prijemny na hrani, pro me neskutecne intuitivni :-) sice v tom mam silenej gulas a dost často se pristihnu u toho, ze mackam klavesy jak silenej aniz bych vedel jestli je to spravne, ale zatím me nikdo nevypiskal, tka snad dobry :-) Ale teda nez se zorientuju ve hre a prozkoumam všechny mozny kraviny, tak to bude fakt na dlouho :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam