• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: kazda classa je chtena v grupe. Osobne bych doporucil spise ranged, protoze melee je ted trosku prebytek a jeste se to zhorsi jak vyjde DH. Ale pokud te vylozene bavi melee tak to je vicemene jedno co hrajes, pokud te to bavi a umis to hrat.

Pokud vybiras mezi monkem a rogunou asi bych sel do monka. Roguna je na tom trosku lepe v DPS ted tusim, ale monk ma daleko vetsi variabilitu. U roguny to je dps forever. Pripadne jeste druid. Coz pokud hrajes feral tak to je taky takova vsestrannejsi roguna.
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    BARTUC: ty klasy jsou +/- stejný a je jedn oco hraješ, myslím tím že na požadovanou roli např tanka všchni zvládnou stejně dobře a rozdíly jsou až opravdu v top a to nehraješ a chvíli imho hrát ani nebudeš, tak to neřeš a hraj co se ti líbí
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    BARTUC: myslim ze roguna je dobrej tip.. taky myslim nejsou moc bezny, takze i dobra sance dostat se do raidu
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    BARTUC: vazne si nechas od nekoho kecat do toho, co chces hrat? :o) hraj co te bavi...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    mam dotaz, byl jsem prijat diky salusovi do gildy a muj main je atm paladin (89 zatím) a tam mi rekli, ze paladinu mají habakuk a ze mam hrat něco jiného.. aktualne mam zalozenou rogunu, která me na svým lvlu 10 bavi a monka na lvlu 12... další moznosti pro me jsou war,dk a daleko za nimi hunter... ostani classy me nejak neberou zatím... co byste doporucili? Monk vypada zajimave a roguna mi prijde super, takze to sou moji dva favoriti, ale poterbuju se rozhodnout co mainovat a nejsem schopnej se rozhodnout na zaklade zkusenosti z prvních 10 lvlu... co na to rikate? jsou tyhle dva classy hratelny? (chápej budu chtenej v grupe?) a jak je na tom monk s dmg/tankem oproti ostatním classam se stejnejma moznostma? roguna mi prijde super, ale zase mi malinko vadi, ze je to jen dps...

diky
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    já tady hledal lidi na pvp několikrát a nikdy z toho nic nebylo.. zkus LFG fórum a LFG tool ingame, přes to jsem vždycky našel lidi hned ;)
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    DWAY: Ve skirmishi padaj z beden aspon zelenky tak muzem pomalu gearvat
    DWAY
    DWAY --- ---
    WA9NO: I bez pvp gearu?
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    WA9NO: Mám full 730 PvP gear za honory a můj skill v aréně je stále stejný jako před lety. Nad 1000-1200 ratingu už prohrávám tak často, že nestojí za to to zkoušet (člověk musí prohrát moc arén, aby zase klesl tam, kde lze vyhrát a tedy něco z arény získat). PvP prostě není pro každého :o) Možná se nějak změnilo za ta leta to, jak se to počítá a je snazší dostat se výš, ale lama jsem pořád stejná.
    WRATA
    WRATA --- ---
    WA9NO: Nejlepsi kamos hraje areny s ruzne dlouhejma pauzama od zacatku. V S2 skoro dosahli na Gladiatora v 5tkach, nakonec jim to vyfouknul Prandur svym win-tradingem.
    A dle jeho slove je ted 1500 skoro stejny jako driv byvalo 1800 protoze na 1500 uz se dostanou jenom lidi co hrajou pravidelne a nedelaji to jenom pro conquest cap. A tim padem zacnou potkavat obdobne silny tymy a zacne se tam lamat chleba.
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    VODNIK: Dneska je to prej jinak, dosahnout 2k je snazsi, nez bylo driv
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    WA9NO: když jsem naposled hrál arény (asi tak 2009) tak jsme se dostali slavnostně po cca 60 arénách na rating 1540 a pak můj arénový lektor usoudil, že výš to nepůjde. Tolik k těm 1700....
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    WA9NO: Proc to vubec rikam, mam rdruida a jsem ochotnej s vama s kazdym odchodir skirmishe treba, protoze mne to bavi a nemam s kym na horde poradne hrat.

Tak najdete balls a dem na to :-)
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    DWAY: Na rating 1700 se dostanete vsici, gear za honory se da pofarmit v ashranu za den, scaluje na ilvl 730 v pvp takze uplne staci, nebo este lepsi je kupovat s2 epic( taky za honory uz) pac maj lepsi base ilvl nez s3 honorovy :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    FRKY: 4.1. tusim
    FRKY
    FRKY --- ---
    btw. nevíte do kdy je zlevneny ten Draenor?
    DWAY
    DWAY --- ---
    ETHAN: zmeni for sure. Primo rikali, ze to planujou prekopat.

WA9NO: Ani ne, kdyz si amater a vsichni ti davaji na prdel :-D
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    WA9NO: Je mi jedno, co se děje v PvP, ale až změní Every Man for Himself jen kvůli tomu, tak mě naserou. Přeci jen, v raidu se to dost hodí a změna určitě přijde.
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Je to skoda, trojky jsou dost zabavny. Jen na ty horde je to pvp trochu odstrceny. Ja kazdopadne zustavam vernej, v legionu se doufam situace kolem racialek trochu srovna a bude to fajn
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    WA9NO: Třeba se ti v anketě dostane odpovědi.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    [SERVER ERROR]
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    WA9NO: ne, proč?
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Hrajete nekdo vubec pvp? :D
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    BARTUC: v jedny takovy, ktera se pred skoro rokem rozpustila :o)) leader byl kamos. ja ale pak wowko uz hral spis solo, takze jsem jinou guildu nehledal... kazdopadne sleduj chat, obcas tam nekdo hleda lidi do pohodovych guild, kde nereseji progress v raidech, ale zabavu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam