BARTUC: no hodne stesti s vyberem.
nebudu hodnotit monka protoze jsem ho nikdy nehral. a osobne me ani nelaka.
rogue si sice dost zmenil od doby co jsem ho hral ale musim uznat ze jde o zmeny ktere jeho zivot zprijemnuji a ulehecuji. ale v tomto ohledu se dostalo na vsechny classy. bohuzel jak rikas. bude jen dps a nic jineho. musi se pocitat s tim ze to muze vest s problemem se nejak uplatnit.
osobne mam druida rad i pro vec kterou ma s rougem spolecnout. to je feral forma ktera je v jiste mire dost podobna a dava druidovi neco co je relativne unikatni. at jsi jakykoli spec s druidem tak mas vzdy k dispozici stealth. to je nastroj ktery bezny zivot neskutecne usnadnuje. dalsi pecka je instantni flying a travel forma. zejmena spojeno s tim ze jsem herbalista / alchemy tak seberu kytku casto driv nez me neco dobehne a jsem zas ve vzduchu. a uplne se smeju lidem jak vidim ze treba kvuli miningu musi sesedat z mounta pak jeste zabit ten hmyz co naagrovali a pak pak zase pomalu nasedaji. fakt nechapu jak to ti lidi dokazou kazdy den snaset :D
diky tomu ze druid muze byt tank nebo healer tak ja nemam problem s cekanim na dungeon pres LF* tool.
v podstate jsem takhle levlil. cca na 25lvl jsem zapadnul do prvni instance a skoncil snima az na 90 kde jsem zacal delat i pribeh posledniho DLC ktery je potreba. ale i tak jsem vetsinu 90-100 udelal v instancich.
a diky tomu ze DPS je proste hafo tak muzu jit pres LR* tool instance kdy dostavam navic odmenu jen zato ze jsem healer./tank/ a ne premnozene DPS.
diky tomu neni zadny problem si sam a zadarmo udelat ilvl700+ gear. z odmen ktere jinak mas jednou denne. ale v pripade ze je tvoje spec potreba tak i vicekrat a to se netyka zrovna DPS. muzes tak nabrat tokeny na upgrade gearu na 695. a pak valorem zvednes az na 705. a to vse jen zato ze muzes mit jiny spec nez DPS. na ktere se tyhle odmeny moc casto nedostanou. popravde nepamatuju ze bych je nekdy v LF* toolu videl. zatimco tank to ma nejcasteji. a o neco mene casto healer.
a lvl700 gear je v podstate stejny/lepsi jak to co pada na normal v raidu. tim se uplne v pohode vygearujes na mythic instance.
a moonkina jsem nikdy nehral. ne proto ze by me nejak nebavil. ale wow ma zasadni chybu.. max je dual spec.... ja bych uvital quadra. boomkina mam proste az na konci. a nehodnotim to zda o tom nekdo rikal ze to je nudne.
imho skus si trolici druida. vypadaji roztomile. specni to feral a dej tomu jedno odpoledne. uplne v klidu udelas 10-15lvl i bez zkusenosti a zjistis zda ta kocka je dostatecne zabavna pro tebe.
a mrkni trba na guide PVE pro jednotlive class/spec. muzes se tam neco dozvedet o fungovani a celkove koncepci ktera je funkcni/kompletni az na max lvl. ja si pred tim nez jsem zacal i prosel vsechny specializace abych vedel zda tam neni zakopane neco co by mi vylozene vadilo. srovnal jsem si abylity treba rouga s feralem a je to opravdu dost podobne.
ale pokud citis ze nejsi natura kterou by bavilo tankovat nebo lecit. tak si klidne rouga vem. protoze tankovani a leceni ma jednu nevyhodu... pokud te to nebude bavit a budes to flakat tak budou umirat lidi... u tanka to neni tak spatne pokud ma endgame gear... postavi se na misto a muze jit afk. nejake agro a jeho ztrata vuci dps je historie. ale jako healer si to nemuzes dovolit. a musis byt zodpovednejsi mozna vice nez tank i kdyz mas super gear. pujde to hned poznat.