VICTIM81: tohohle co pises sem si uz vsiml a musim rict, ze me to celkem dostalo, ty rozdily s rostoucim ilvl tam sou naprosto brutalni. Další věc co me prekvapila v tyhle souvislosti jsou hunteri, kteří na mym lvlu hrani totalne ovladaji tabulkdy dps na raidech i v dungach, ale třeba na mythic encounterech sem je v top dps nevidel... nicmene je ale hunter fakt zabavna classa a i přes to, ze sem byl vždy zamerenej na meele champy, tak me herni styl huntera hodne bavi :-)
Co se tyce porovnavani v raidu s ostatnima, tak je mi jasny, ze to nejde, pokud není stejna classa a stejnej gear, coz se mi zatím nepoštěstilo a to primarne z toho duvodu, ze za mesic a pul hrani sem feral druida potkal snad dvakrát :-D Me feral fakt bavi, libi se mi ten dot style a libi se mi obtiznost rotace a celkove variabilita, ale bude ještě dlouho trvat, nez to zoptimalizuju... v gilde mi sice tvrdi, ze ten set bonus 4pc tak dulezitej není, ale když sem koukal co dela, tak si myslim, ze ten dps narust bude pomerne vyraznej, protože ted nejvic co mi dela problém je to, ze se dostanu do faze, ze sem totalne bez energie a proste jen cekam az se mi dobije na nejakej sklil a musim hodne premejslet na co využiju combo pointy a třeba minutu nedám finisher... ale mozna je to jen myma levyma rukama...
nicmene na lfr raidech, kam imho spadam svým gearem jsem většinou do 10. mista v dps, coz asi není uplne spatny, ale ve všech mmo co jsem hral jsem většinou byl mezi top v dps v gilde (bez jakéhokoliv chvastani, jen konstatuju), takze sem z toho ted malinko "rozrusenej" a chtěl bych se dostat nahoru :-) nicmene co sem tak cetl a zjistoval, tak feral ma celkem slusnej scaling s gearem, takze pocitam, ze se to casem zlepsi... musim zacit behat pugovy normal raidy a pomalu sbírat set, zatím mam většinu gearu pvp... jakmile budu mit augument ve zbrani (ted nejsou prachy) a legacy ring na poradny urovni + class trinket, tak to bude o dost lepsi, ale to je ještě daleko :-) hlavne ze me to bavi :-)