• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    DWAY: Ano, treasures, z toho jsem málem rozkousala stůl. WoW není očividně stavěno na to, aby bylo skákačka a dát tam skákačkové minihry bylo takové...k posrání, abych se vyjádřila přesně. Někde byly invisible walls, někde šílel úhel kamery, ZLO.

HOCH2: Mně se naopak líbí koukat na krajinu zeshora, máš lepší přehled a když chceš blíž, tak zaletíš dolů. A teda Draenor jako takový se mi moc nelíbil (graficky). Mám radši jiné krajiny.

BARTUC: Questy nebyly nejhorší, ale když jsem na konci Arrakoa linie zjistila, že je tam dungeon, který v počtu hráčů 1-3 nedáš, tak jsem wowko dropla. Plus mě teda ještě nasralo, že rok plněný achievement prostě nebude, protože v jeho předposlední části musíš do battlegroundu a ještě tam vyhrát. PvP nedělám vůbec, ty battlegroundy byly čtyři a nope.

A grindování mě moc nebaví. Naopak expení na questech jo.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    DWAY: Treasures co muzes udelas, zbytek vycistis, jen co dostanes pilotni licenci :) Nektery, zejmena ty plachtici treasures jsou pro me az moc hardcore.
    ENDER
    ENDER --- ---
    DWAY: no to by me bavilo, kdyby nebyly na 10 lvl jenom 4 dungy, to je k placi... vubec jsem ted nepochopil proc nebyly vsechny uvolneny pro expeni..
    DWAY
    DWAY --- ---
    ENDER: vsak co ti brani. Muzes expit ciste jen pres bg / dungy.

SADAKO: ja bych je naopak pochvalil. Questeni typu pristanu, zabiju 5 pidizviku, a letim jinam je o nicem. Nemluve o tom, ze treasures by taky naprosto ztratily smysl. Takhle kdyz se chtel clovek nekam dostat, tak se musel trosku snazit.
    ENDER
    ENDER --- ---
    HOCH2: za me bych klidne expeni uplne zrusil a nahradil ho nejakou arenou, kde bych jenom osahal novy spelly :) a navic se mi lokace vic libi ze vzduchu...
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    SADAKO: hlavne plno lokaci je z konskeho sedla fakt parada a plno lokaci si z ptaka vubec vsimnout nemusis.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SADAKO: me se to nahodou libilo :-D libila se mi ta provazanost questu,ten grind a tak... a nejvic me bavilo delat si prdel z kamose, kterej hraje primarne pvp a porad nemohl litat :-D
    ENDER
    ENDER --- ---
    SADAKO: ja to taky povazuju za blbost, ale v draenoru nastesti bylo pirko, coz vyresilo muj problem s dopravou (v podstate slo jenom o raidy)
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    ENDER: Tak. Mě nejvíc baví explorovat a to je bez lítání složitější.
    A za to, jakým způsobem bylo vyřešeno lítání v Draenoru, bych je nakopla.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DWAY: A spatne na tom bylo co?
    DWAY
    DWAY --- ---
    TRAGED: bingo. V Cata tomu tak nebylo.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SUNBEAM: nepřijímám zadny vymluvy. V legionu at te vidim online! :-D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DWAY: Tak to snad bylo i driv ne? Licence na litani v nove oblasti vyzadovala nejvyssi level. Nebo v Cata tomu tak nebylo a to je to na co si stezujes?
    ENDER
    ENDER --- ---
    SUNBEAM: jj ja vim, imho je to spis o osobnim pristupu... pokud clovek neplanuje progressovat mythic, je to celkem fuk...
    samozrejme jeste zalezi na tom, co je v raidu za lidi, na progressu jsem proste vysvetloval nekterym lidem, ze tam nemaji co delat, protoze s takhle malou frekvenci raidovani, se proste neda tahnout s sebou lidi, kteri na to nemaji
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    ENDER: tak to byl start datadisku, první raidy, v té době se to tak nějak řešilo no, naháněly se bloody na crafty jestli se dobře pamatuju, ale je to už kolik, dva roky skoro? podzim 2014
    ENDER
    ENDER --- ---
    SUNBEAM: ja levelil jednu postavu, raidoval jsem 2x tydne... v dnesni dobe kdy se daji legalne kouout goldy, bych uz garison mozna ani nestavel...
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    k těm questům.
    Wowcraft Episode 2 Quest for Tooth
    http://www.youtube.com/watch?v=8lZlQNsbmeE&list=PL0QrZvg7QIgrjTWQU8qooMxK9GX4DyZg8

já jsem prostě úplně vyhořel (ne že bych propadl, ale prostě syndrom vyhoření při hraní omg) na začátku WoD kvůli šílené farmě garrison a s tím spojené levelení co nejvíce postav v co nejkratší době na top itemy do raidů.
    no a pak změna zaměstnání, kdy jsem prostě nemohl slíbit mít pomalu 6 večerů v týdnu 5 hodin na progress

sic legii koupenou mám, ale stále váhám si to předplatit, nějak to neláká, rád se kouknu na lore, hltám komiksy atd. ale prostě to hraní nevím
    ENDER
    ENDER --- ---
    proc je litani chyba? me to spis sere kdyz se musim drbat po zemi na drakovi :)
    WRATA
    WRATA --- ---
    CLAVEN: Revamp Kalimdoru/Eastern Kingdoms byl protoze Blizzard si nechal udelat survey a zjistil ze ze 84% novych hracu nedosahne lvlu 10 protoze questy sou nuda. Proto je treba goblini noobzona tak vtipna
    DWAY
    DWAY --- ---
    TRAGED: polopaticky: mejme situaci ze uz vysla legie
    - litani vanilla - wod (ok)
    - litani legie (not ok)
    - litani legie lvl 110 (ok-ish)
    - ground mount legie expeni / respektive cela legie (ok)

az vyjde pristi datac
    - litani vanilla - legie (ok)
    - litani pristidatac (not ok)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    BTW Vávra by teď z WoW měl radost, všude jsou teď kadibudky a místama i s netrpělivě čekajícími.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DWAY: Vždyť píšeš ze létání je chyba a teď ze je super, tak co přesně je s nim špatně?
    DWAY
    DWAY --- ---
    TRAGED: mluvis o necem naprosto jinem nez ja. Mi nevadi letani od 60ky. To je vpoho. Slo o to, ze aktualni content (s vyjimkou cata) byl na zemi. Ve vetsine pripadu alespon pri levleni. O contentu minulem je prave super, ze to litani je, kvuli altu a podobne.

Jinac na PVP serveru sem hral dost dlouho, takze vim. Psal sem dokonce do nextgenu, ze jednu dobu se nedalo proletet dark portalem ani na litakovi, na lvl 60.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam