• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    DWAY: jj to je pravda ze nikdo nic nebere, ale vsichni na stejnem levelu tak 4000-6000hp a my 600 :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    Ale tak dycky si to muzes probehnout aspon diky povedomi :) A na par rychlych xp a nejaky ten gear upgrade. Kdyz maji vsici heirloom, zbyde vic tobe :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    REFLEX: az tak to ted naklada? Ja vim ze to padalo rychle, ale ze by to tri lidi sfoukli sami to jsem netusil.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    Ono se vyplati ty dungy chodit kdyz je start expanze. Proc?
    Naucite se mechaniky a vite co mate delat, takze kazda dalsi navsteva dungu s vami, je pro ostatni prinosna :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    dungy sou fajn, ale chce to fakt behat s kámošem, samotného člověka to pak celkem omrzi... a hlavne od 80 nahoru ty dungeony sou uz takovy meh, ale ty první to je moc fajn a me to bavi mega :-)
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    DWAY: no da se rict ze jen behas za ostatnima, pokud mas dmg dealera :D, vsechno dava tank a roguny ;]
    DWAY
    DWAY --- ---
    REFLEX: proc opruz? Protoze tocite mene nez ostatni? Mi prijdou dungy nuda kdyz maji vsichni full heirloom. Nez stihnu rozjet rotaci tak to je vetsinou mrtve.
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    REFLEX: jako dungeony fakt opruz kdyz clovek nema ten heirloom to fakt budem asi expit pres questy nebo nevim
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    jo tak
    WRATA
    WRATA --- ---
    CLAVEN: Nocni brain fart, sorry.

Mysleno bylo tak ze bud je DH op jako prase(co se tyce pve dps) anebo to ostatni dps ktery sem v tech dungach potkal neumi hrat
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    WRATA: Tomu poslednému nerozumiem, pripadá ti ako OP class, lebo si stretol hráčov, čo to nevedia hrať?

Možno je to tou neskorou hodinou, ale nedáva mi to zmysel :(
    WRATA
    WRATA --- ---
    Jenom mensi report z bety:

Order hally jsou opravdu hodne orezanej garrison. Rozvoj jako takovej je prakticky nulovej protoze ty perky sou na lvlu 100(mozna 101 nejsem si jist), 105 a 110.
    Co je bohuzel debilni je ze za ty Order mise jsou itemy co zvedaji davaji AP(Artefact power) ktery je hned na zacatku kurva potreba. Doufam ze v kazdy lokaci bude nejakej stolek kde si budu moct mise odklikat(jako je ve WOD) abych nemusel kazdou hodinu portit do Dalaranu.

Order set je relativne easy ziskat a bude entry gear pro kazdou classu na raidy protoze:
    Slot a ilvl - pozadavky
    Head 810 - lvl 110 a 475G
    Wrist 810 - lvl 110, 475G a rekruit 6 followeru do Order Hall
    Hands 820 - lvl 110, 475G a Honored s Nightfallen
    Legs 820 - lvl 110, 475G a porazit 8 final bossu v legion dungeonech na libovolnou obtiznost
    Chest 830 - lvl 110, 475G a dokonceni Order Hall kampane
    Feet 840 - lvl 110, 386G a dve Broken Isles reputace na revered
    Waist 840 - lvl 110, 475G a 100k AP
    Shoulders 850 - lvl 110 a Nightfallen exalted

A ty 810tkovy veci je mozny upgradnout az na 840 za nakoupeni armor kitu kde plati
    810->820=500 order resources
    820->830=2k order resources
    830->840=4k order resources+Nightfallen honored

DHcko zatim vypada jako kurevsky OP classa ale je mozny ze ty ktery sem potkal v tech dungach to proste neumi hrat.

Ja se fakt tesim
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    JUDAS: kterýho debila (to se nedá říct jinak) napadlo nacpat tam obrovské hýbající se pozadí...? za to by mu měl někdo urvat zbytky rodinných klenotů.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DWAY: tak sem to testoval a nevyhovuje mi to... doufam, ze ty cry posty vsude na forech donuti blizz aby to vratil do starych koleji :-D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    JUDAS: Uz? Akorat jsem dnes odpoledne koukal na jeho preview na starem :-)

Your Account - WoW
    https://worldofwarcraft.com/en-gb/game/returning-players-guide
    JUDAS
    JUDAS --- ---
    sexi novi webik

World of Warcraft
    https://worldofwarcraft.com/en-gb/
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    Tak jinak, v jaké jste gildě a berete nové členy?

ROTTWEILER
    WRATA
    WRATA --- ---
    TRAGED: Odstranovalo se to stejne jako rogue a warr ranged zbrane, druidsky, paladinsky a shamansky relic/libram sloty, huntersky melee weapony takze tam ten pruning byl fakt velkej
    AKNAMOR
    AKNAMOR --- ---
    DWAY: jo to by se mi líbilo taky takhle obchodovat :D ale přítel už nehraje, takže by mi ani s ničím moc nepomohl :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    TRAGED: to bylo v dobe kdy se prekopavaly vsecky staty, pridaval se reforge (ktery uz je pryc) hlavni zbrane dostaly nove staty, jednorucky pro DPS dostaly str a podobne.

ofic vyjadreni bylo klasika. Tunit moc veci is not fun.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam