• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    DWAY
    DWAY --- ---
    CARB6N: a hlavne nejsou zanedbatelne v open world pvp. Hadam vcetne darkmoon a gurubashi aren.
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    J4C0B1M: Nvm, jak legion, mluvim o pvp setech na 70, 80, 85, 90 a 100.

WRATA: Pořád se to počítá podle ilvlu. Sice jsou ty rozdíly skoro zanedbatelný, ale jsou.

HOCH2: Ne, reagoval jsem na: "Jak vlastne zacit hrat PVP? Dostat se na max lvl a chodit BG a kupovat pvp gear?"

PvP gear je pořád dobrej i na PvE a jeho dostupnost na 100 je dost dobrá.
    ARCHCORE
    ARCHCORE --- ---
    twinkovani ??? ja myslel ze stop-xp zrusili ?
    WRATA
    WRATA --- ---
    REFLEX: Uz ted pvp gear neni potreba ;)
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    J4C0B1M: Asi myslel hrat Twinkiho - Do battlegroundu jdes vzdycky 1 - 10, 11 - 19 lvl atd.
    Kouzlo je v tom tam jit treba na lvl 29 a mit ty nejlepsi enchanty (popr. gemy), takze tam budes davat ohrome vetsi dmg nez ostatni (ostatni twinkeri ale budou obcas drsni). Takze vlaste ti to killovani v PVP arenach/battlegroundech bude skakat rychleji nez pak na max lvlu.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    CLAVEN: Jednou a dost. Vizuálně se mi to líbilo, příběhově to neurazilo, ale hrát se to nedalo. Ten 3D pohyb, kamera ve vodě (a na rozmezí voda/souš) a další takové věci mi to znechutily někdy ve čtvrtině zóny.
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    CARB6N: cože? Plánuju jenom PVP :D
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    REFLEX: Na full set je myslim potreba 12 vyhranejch BG a 5 na zbran.
    DWAY
    DWAY --- ---
    KALTY: surv je super. Konecne nekoho napadlo ze by mohli ty specy nejak odlisit, a nemas jen 3x to same s jinym nazvem.
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    REFLEX: ba naopak,.) Zacit hrat pred dosazenim 100ky a pak rovnou nakoupit ilvl 710 gear
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Jak vlastne zacit hrat PVP? Dostat se na max lvl a chodit BG a kupovat pvp gear?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KALTY: ja zalozil frost dk predevcirem a musim rict, ze je to fakt zabavna classa. Sice sem jen nejakej 62. lvl, ale hraje se to fakt prijemne a animace vypada super
    JUDAS
    JUDAS --- ---
    TRAGED: vzdycky ho muzes jen proletet, kdyz budes mit turistickou naladu :D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    JUDAS: ja koncil v 2007 v Terrokaru. Takze ted mam dilema, jestli si projit celej Outland ted i kdyz LVL budu na jeho pulce davno pres 70, nebo se tam vratit.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    CLAVEN: Od toho jsou ve hre filaky. Legendarek by fakt melo byt jak safranu, prave z toho duvodu co pises - zbrane pro "najväčší badasses toho sveta/vesmíru." se asi nevyrabely u Forda na pasu.
    KALTY
    KALTY --- ---
    Včera jsem ale viděl nějaké videa a třeba Frost DK bych si asi zkusit chtěl. Možná i třeba šamana ele/enha.
    A btw. co to jako kurva udělal s mým oblíbeným survival? Jako melee hunter? Orly? Jich je málo těch melee DPS?
    A roguna jsem taky koukal nějaký nesmysl s combat :)
    KALTY
    KALTY --- ---
    CLAVEN: Nevím. Je to čím dál větší degradace. Ale tak co už. Mě je to už beztak jedno, hrát to asi nebudu. Maximálně za nějaký čas si vylevelit DH a mrknout po světě.
    Já mám bohužel/bohudík dlouhodobě herní krizi a tak bych si to stejně zahrál max 1-2 měsíce. A navíc odlítám v tom týdnu po začátku Legionu na tři neděle do Kanady a to bych vlastně přišel o to nejlepší z nového začátku :D
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    KALTY: Zase to zober tak, že po tých 5 expanziách už hráči nie sú nejakí vandráci, čo zabíjajú quillboarov v Barrens, ale legendárni hrdinovia, ktorí zabili pár Old Godov a Deathwinga. Nejaký ten legendárny gear k tomu podľa mňa patrí.

Nehovoriac o tom, že artefakty pre všetky classy budú fakt mýtické zbrane, ktoré pôvodne nosili najväčší badasses toho sveta/vesmíru.
    JUDAS
    JUDAS --- ---
    TRAGED: jj, poprve v Outlandu..
    KALTY
    KALTY --- ---
    WRATA: No ale právě o to mi jde. Že každý teď má legendárku.
    To už není legendárka prostě. Když se někdo na serveru postavil full T2 s Thunderfury tak si z dálky věděl, kdo to asi tak bude. Měl si pár možností :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    WRATA: Fakt máme úplne opačné preferencie. Zhodneme sa iba na Uldume a Spires of Arak.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam