• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    DWAY
    DWAY --- ---
    KALTY: 60 tusim, nemyslim ze se to uplne oplati. Profky se daji pekelne rychle dohnat v garrisnu.
    KALTY
    KALTY --- ---
    Jinak předpokládám, že na boost je lepší nějaká postava s profkama. Jaký musím být level na boost profesí?
    Jinak tím pádem si dodělám na ten level všechny tři. DK, Mage i Shamyho a pak se rozhodnu.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    JUDAS: Ja mám práve female :p
    JUDAS
    JUDAS --- ---
    CLAVEN: nic sem proti pandam nemel, dokud sem nevidel samice a ten roztomilej ocas :D Premejslim nad troll monkem
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DWAY: jasny no, ja to pred tim nehral, takze nemam zadny srovnani :-)
    KALTY
    KALTY --- ---
    CLAVEN: No fuj. Já bych byl pro genocidu
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    JUDAS: Panda samozrejme :)
    JUDAS
    JUDAS --- ---
    CLAVEN: rasa?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Mňa chytil windwalker monk, dokonca to možno bude v Legion môj nový main.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    BARTUC: ....ie zjednodusenej.

Ale uz me zaskocila 70E, ktera se utrhla z voida a zaslapla me na jeden crit za 20k HP.
    DWAY
    DWAY --- ---
    TRAGED: mi se hodne libi demo. I kdyz integrace spellu empower demon je trosku stupidni, ale zbytek je super.
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: nn tim sem myslel, ze neni tak uplne pro opice kdyz to chces tocit poradne :) Ale samo kdyz si to chces uzivat, tak staci jet na procy to jo. Jinac pokud jedes frostscythe tak si zkus na panacovi co vic crituje. Tim ze to ma 4x dmg na crit, tak mi crituje vic to, coz vzhledem k cene run oproti obliterate se oplati :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    TRAGED: lock je brutalni
    JUDAS
    JUDAS --- ---
    ja hraju uz 2 mesice a mam lvl 66 Shamana.. ctu, kempim na svejch oblibenejch mistech a poznavam svet :D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    A pak je tedy totalne znerfovanej warlock, na ktereho mi v TBC nestacili 3 action bary a ted ma 5 DoT z nichz na bezne questovani prakticky potrebuje jen 3 - Corruption, Agony a od 60 Siphon Life. Beha kolem, rozdava tyhle 3 instany a naggrovane moby prebira Voidwalker v Assist modu u ktereho bidne hynou. Ale aspon to rychle odsejpa. To co mi nejvic chybi, je nejake poradne AoE.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DWAY: ja to hraju as i3 vecery velice ale velice oddechove, takze nejak do hloubky sem opravdu nepronikl. Zatím sem ve fazi kdy mackam tlačítka co svizi a snazim se prijit na to jak je to s tema runama a bavim se tim, jak to ma pekny efekty a animace :-D
    DWAY
    DWAY --- ---
    Ale to je ta vyhoda, prijde mi ze ted se na hodne specech daji udelat alespon dva krapet odlisne buildy.
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: mi treba frost prijde po patchi tezsi nez pred. Pravda sem mainly blood, ale ted tam pridali tolik veci co si hlidat, takze kdyz jedes trosku komplexnejsi build, tak to zas uplne nuda neni.

(obliteration, a frostscythe ktera na crity dava vic nez obliterate)
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    CARB6N: frost mage jsem hral do ted. ale jak se ted zmenily staty a z myho multistrike gearu se stal crit gear, tak me blizzard donutil ho zmenit na fire. a ten me bavi taky :o)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CARB6N: dk ma rotaci fakt pro vopice, je to hodne jednoduchy, proste mackas co ti sviti... roguny sou super imho všechny 3 specy s tim, ze nejslabsi pro me outlaw a to jen kvůli RNG
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam