• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    Nekdo, kdo vi seznam vsech invasions lokaci? Nebo link na nejaky seznam na netu?
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    JUDAS_PRIEST: jde si jen omakat DH na lvl 100 a dostat se s nim ze zakladni lokace, vic v tom zatim neni
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    jako sedet tam afk na zadku je asi dobre, kdyz si clovek potrebuje jit udelat neco k piti nebo wcko, ale za zabiti elitek je hromada shardu navic a to si nechat utect by byla sakra kravina, za 2 invaze jsem dala 100 shardu
    JUDAS_PRIEST
    JUDAS_PRIEST --- ---
    Čaute, utekl mi veškerej ten informační shon teď před spuštěním legionu a teď už je toho všude až tolik že jsem se v tom ztratil. Mám draenor jako poslední, v krátkosti, jaký je rozdíl mezi tím, když si legion koupím teď a nebo až po release date? Už se dá expit na 110, nebo to až po vydání? Nebo lze jen založit DH a oťuknout si ho na stávajícím lvl, a to všechno ostatní s novým datadiskem spojené bude až po posledním?
    Díky, bohužel nesjíždím každý vydaný spot, tak jsem za neinformovaného blba.
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    TRAGED: To jsem udělal jednou a dostal ban na dva dny a od té doby jsem to neudělal.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Tragéd na tento víkend oprášil svojho koňa morálnej povýšenosti a aktuálne vedie kampaň za Modrý život v dvoch kluboch súčasne :P
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ROTTWEILER: Potrefená Husa npkc? Já jen říkal, že jsi mi je připomněl ;-)
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    TRAGED: Ale tady není limit na hráče a tím, že jsem v zóně to těžší nedělám a je nemožné pomáhat když mě horda zabije automaticky, i omylem skrze AoE.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ROTTWEILER: FUUuuuu! Úplně jsi mi připomněl AFKery točí se za bukem v BG.
    KALTY
    KALTY --- ---
    Jo jo> leveluju toho mága a dostaneš tam tak level a půl :) Navíc i itemy a shardy, takže super.
    Udělané je to skvěle
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    tak to je pecka, to ais budu delat :-D
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    ENDER: Už tak doexpuji starého maina. Stačí tam přileťet, jít AFK a pak jen letět do další invaze. :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    BARTUC: Lvl 10
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ENDER: a od jakyho lvlu jr muzes delat?
    ENDER
    ENDER --- ---
    v invazich se da docela dobre expit, s loomama mi to vychazi za 2 invaze na 1,5 lvlu.. navic je to hodne slacking party :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: jasne no :) Obzvlast kdyz jeste neznam taktiky tak nevim kdy ten hit za pul mega ocekavat :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DWAY: Kazzak robí nič moc dmg, ale dneska mi jeden z tých fešákov v stage 4 dal obyčajný melee hit za pol mega. To bez healera nedáš, ani keby si bol neviemjaký hustý.
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: coz je trosku problem kdyz nemas raid no :-D Ale tak funguje to, o to nejde :) Jen sem se poucil, a nechodim za tanka.

Jinac par raid bossu uz zvladnu bez healera. Treba kazzaka, kdyz je dostatecna dmg.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ani keby si bol full legendary, je to raid boss.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam