• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    DWAY
    DWAY --- ---
    ENDER: to nerekli, nebo si aspon nevybavuju. Kazdopadne nekde v dev videjich bylo, ze upgrade dalsich artefaktu by mel byt fakt o dost rychlejsi.

A protoze by to nebylo uplne fer. Nebylo to uplne tak nezvykle, ze si na OS potreboval jinou zbran nez na MS. Ale je fakt, ze taky jsem hral 2H frosta protoze main je blood a nechtelo se mi shanet dve jednorucky.

Kazdopadne uplne bych se toho nebal. Blizz reaguje celkem svizne. Takze pokud to bude drhnout dockame se upravy celkem rychle. (Treba bych cekal neco jako, ze ten "gem" z te zbrane pujde vytahnout pote co najdes lepsi)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ENDER: mno o to jim imho de, aby umele prodlouzili herni dobu.

DWAY: on by mel byt lehci, ale co sem celt, tak ten poslední step je stejne narocnej jako 13 předchozích... mno uvidíme... i tak se na to tesim :-)
    ENDER
    ENDER --- ---
    DWAY: pro alta nebo offspec?
    nechapu proc by proste nemohly byt rovnou ty body do vsech specu... takhle nerfnou/boostnou nejaky spec a bude se grindit znovu...
    DWAY
    DWAY --- ---
    ENDER: slibuji ze kazdy dalsi artefakt by mel byt o kus lehci. Takze minimalne maji v merku nejaky system. U legendarnich prstenu taky meli system ze dalsi prsteny se farmi lepe nez ten prvni.
    ENDER
    ENDER --- ---
    BARTUC: to ja standardne jedu jednoho maina a v mezicase si skladam public raidy na altovi, kam se vetsinou uplnou nahodou nedostanou lidi se kteryma sdili setovky a typ armoru, takze ve vysledku mam na altovi lepsi gear.. otazka je, kolik casu ted zabere grind toho artefaktu pro dva az tri specy...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ENDER: ja sem taky sberatel altiku, rad hraju všechno mozny a bavi me téměř vse, takze rad zkousim. Ja si myslim, ze to pak v nejakym patchi zase zjednodusi, ale uvidíme. Myslim si, ze tak na pul roku bude na mainu zabavy dost :-D
    ENDER
    ENDER --- ---
    BARTUC: jsem zvedavej jak to budou mit udelany, protoze mi prijde, ze jak je to ted navrzeny muze to zabit uplne offspecy a alty (to bych i prezil, altil jsem vzdycky z nedostatku zabavy na mainovi)..
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ETHAN: sety uz mam všechny, peta taky, back taky, warglave sem koupil. uz mi chybi jen vylevlit jednu warglavu na 725. Jen s tim mogem na warglavu, tak to je stejna jako pada z dropu ne?
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    BARTUC: Nethershardy jsou měna jen pro vendory v rámci invaze. Ti samozřejmě zmizí s datadiskem, takže pak už to neužiješ. Má cenu nafarmit si transmogy (pokud nemáš classu, která rovnou dostává z beden ten typ zbroje a nenafarmíš to s ní celé), koupit warglaivu na transmog, peta a tím to asi hasne. Tedy pokud bys měl jedinou postavu na levelu 100, tak to máš nějakých 150 + 150 + 4x200 - ovšem při farmení takové částky by ti asi aspoň pro tvou classu padlo všechno, takže jen 3x200 - tedy nějakých 900 nethershardů. Pak už invaze nemají cenu, leda bys doufal v dropy různých zbraní opět kvůli transmogu, ale to nevím, jestli má nějak moc cenu.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DWAY: mno ja se prave desim trosku artifact weaponek, protože podle toho co sem zatím cetl se moc altit nebude dat kvůli narocnosti na farmu afritact fragmentu a poweru a ja nevim ceho vseho. Uz jen to, ze bude problém nafarmit artifact na off spec, tak další alt to bude ještě hrosi... s omezenym casem, kterej na hrani mam sem na to zvedavej.

Uvidíme, zatím to vypada, ze normalni clovek zmakne maximalne tak maina a pak ma smolik...
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DWAY: Pridá sa to
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: jj rikam perfektni placebo. To neznamena, ze me nebavi :) Ja sem hlavne gear collector. Takze si nenecham ujit farmu vsech 4 gearu :)

Btw nevite nekdo jestli kdyz si koupim mail cosmetic set s platakem, jestli se to prida? Je fakt ze u challenge zbrani to tak fungovalo, tak by me zajimalo jestli to nekdo zkousel.

jo momentalni rotace u DH je trosku odflakla no :) Ale classa to je zajimava. Ja teda zustavam u sveho DK, ale minimalne to bude jeden z altu co me bavi. I kdyz tankovani mi prijde trochu zvlastni, a obavam se, ze DH budou v dungu takovi ti kokoti, co pullujou vsecko, protoze sou rychli (kdyz clovek udela dvojskok a plachtu tak to je skoro stejne rychle jako shamanuv vlk)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    REFLEX: urcite budou, nicmene jak rikas, do zacatku je to fajne :-)

DWAY: hele me ty invaze vylozene bavi, ja sem za ne fakt rad a rad si je odchodim co to jen cas dovoli a nejakej gear je mi vicmene jedno. Jediny, kde sbiram gear je DH abych ho dostal aspoň na full 700 a zbrane 725. Otazka je, jestli ty shardy pak pujdou vyuzit i jinak...

Jinak zacinam bejt celkem hodne nalomenej, jestli zustat u roguny, nebo hrat dh, protože ten herni styl se mi strasne libi a i když je to aktualne o 3 tlačítkách, tak je to takovy pekne dynamicky a když pak hraju rogunu, tak mi chybi uskok :-D
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DWAY: prvé legion 5many majú required lvl 98, takže by som tipoval, že áno.
    DWAY
    DWAY --- ---
    REFLEX: na levelu 98 padaji 680, takze bych cekal ze pomerne rychle zacnou padat 700+ jsou tam ty dynamicke odmeny, tak se neda uplne dost urcit na jakem levlu bude jaky ivl :) Ale hadam tak cca 10/level. Taky by me zajimalo teda jestli to znamena, ze pujde vlezt do legie uz na lvl 98 jak za starych casu.
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: vsak to je perfektni placebo :) Clovek se nejak zabavi na par tydnu, a v dlouhodobejsim hledisku to je naprosto nevyznamne :)
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    BARTUC: za questy budou padat lepsi co? ale tak aspon neco do zacatku :D

a mimochodem treba na plate na blood elfa je moc hezkej
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    REFLEX: to je, ale jakmile hitne legion, tak ti bude uplne k nicemu vid...
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Ten iLvl 700 equipt z ten Invasions je good, pro cerstvy 100lvl :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JUDAS_PRIEST: dostanes boost na 100 a ted uz hratelného dh (doporučuju vyzkoušet, je to super classa)

SUCUBIS: je to mysleny jen na doexpeni altiku s minimalni namahou... ja to delam tak, ze nez sem posbiral všechny sety, tak sem to chodil se 4 postavama a vse sem zabijel a ted to uz chodim jen s dh na upgrade zbrani a potom afkuju s altikama a delamn něco jinyho
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    Nekdo, kdo vi seznam vsech invasions lokaci? Nebo link na nejaky seznam na netu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam