• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    WRATA
    WRATA --- ---
    BARTUC: DWAY: Psal jsem to v tom beta reportu. Diky tomuhle http://www.wowhead.com/item=139390/artifact-research-notes#comments je o to celkem postarano. Pokud teda hodlate altit tak je nejlepsi zpusob po zacatku datace udelat co nejvic 110 charu a zacit researchovat ASAP
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ENDER: mno o to jim imho de, aby umele prodlouzili herni dobu.

DWAY: on by mel byt lehci, ale co sem celt, tak ten poslední step je stejne narocnej jako 13 předchozích... mno uvidíme... i tak se na to tesim :-)
    ENDER
    ENDER --- ---
    DWAY: pro alta nebo offspec?
    nechapu proc by proste nemohly byt rovnou ty body do vsech specu... takhle nerfnou/boostnou nejaky spec a bude se grindit znovu...
    DWAY
    DWAY --- ---
    ENDER: slibuji ze kazdy dalsi artefakt by mel byt o kus lehci. Takze minimalne maji v merku nejaky system. U legendarnich prstenu taky meli system ze dalsi prsteny se farmi lepe nez ten prvni.
    ENDER
    ENDER --- ---
    BARTUC: to ja standardne jedu jednoho maina a v mezicase si skladam public raidy na altovi, kam se vetsinou uplnou nahodou nedostanou lidi se kteryma sdili setovky a typ armoru, takze ve vysledku mam na altovi lepsi gear.. otazka je, kolik casu ted zabere grind toho artefaktu pro dva az tri specy...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ENDER: ja sem taky sberatel altiku, rad hraju všechno mozny a bavi me téměř vse, takze rad zkousim. Ja si myslim, ze to pak v nejakym patchi zase zjednodusi, ale uvidíme. Myslim si, ze tak na pul roku bude na mainu zabavy dost :-D
    ENDER
    ENDER --- ---
    BARTUC: jsem zvedavej jak to budou mit udelany, protoze mi prijde, ze jak je to ted navrzeny muze to zabit uplne offspecy a alty (to bych i prezil, altil jsem vzdycky z nedostatku zabavy na mainovi)..
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ETHAN: sety uz mam všechny, peta taky, back taky, warglave sem koupil. uz mi chybi jen vylevlit jednu warglavu na 725. Jen s tim mogem na warglavu, tak to je stejna jako pada z dropu ne?
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    BARTUC: Nethershardy jsou měna jen pro vendory v rámci invaze. Ti samozřejmě zmizí s datadiskem, takže pak už to neužiješ. Má cenu nafarmit si transmogy (pokud nemáš classu, která rovnou dostává z beden ten typ zbroje a nenafarmíš to s ní celé), koupit warglaivu na transmog, peta a tím to asi hasne. Tedy pokud bys měl jedinou postavu na levelu 100, tak to máš nějakých 150 + 150 + 4x200 - ovšem při farmení takové částky by ti asi aspoň pro tvou classu padlo všechno, takže jen 3x200 - tedy nějakých 900 nethershardů. Pak už invaze nemají cenu, leda bys doufal v dropy různých zbraní opět kvůli transmogu, ale to nevím, jestli má nějak moc cenu.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DWAY: mno ja se prave desim trosku artifact weaponek, protože podle toho co sem zatím cetl se moc altit nebude dat kvůli narocnosti na farmu afritact fragmentu a poweru a ja nevim ceho vseho. Uz jen to, ze bude problém nafarmit artifact na off spec, tak další alt to bude ještě hrosi... s omezenym casem, kterej na hrani mam sem na to zvedavej.

Uvidíme, zatím to vypada, ze normalni clovek zmakne maximalne tak maina a pak ma smolik...
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DWAY: Pridá sa to
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: jj rikam perfektni placebo. To neznamena, ze me nebavi :) Ja sem hlavne gear collector. Takze si nenecham ujit farmu vsech 4 gearu :)

Btw nevite nekdo jestli kdyz si koupim mail cosmetic set s platakem, jestli se to prida? Je fakt ze u challenge zbrani to tak fungovalo, tak by me zajimalo jestli to nekdo zkousel.

jo momentalni rotace u DH je trosku odflakla no :) Ale classa to je zajimava. Ja teda zustavam u sveho DK, ale minimalne to bude jeden z altu co me bavi. I kdyz tankovani mi prijde trochu zvlastni, a obavam se, ze DH budou v dungu takovi ti kokoti, co pullujou vsecko, protoze sou rychli (kdyz clovek udela dvojskok a plachtu tak to je skoro stejne rychle jako shamanuv vlk)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    REFLEX: urcite budou, nicmene jak rikas, do zacatku je to fajne :-)

DWAY: hele me ty invaze vylozene bavi, ja sem za ne fakt rad a rad si je odchodim co to jen cas dovoli a nejakej gear je mi vicmene jedno. Jediny, kde sbiram gear je DH abych ho dostal aspoň na full 700 a zbrane 725. Otazka je, jestli ty shardy pak pujdou vyuzit i jinak...

Jinak zacinam bejt celkem hodne nalomenej, jestli zustat u roguny, nebo hrat dh, protože ten herni styl se mi strasne libi a i když je to aktualne o 3 tlačítkách, tak je to takovy pekne dynamicky a když pak hraju rogunu, tak mi chybi uskok :-D
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DWAY: prvé legion 5many majú required lvl 98, takže by som tipoval, že áno.
    DWAY
    DWAY --- ---
    REFLEX: na levelu 98 padaji 680, takze bych cekal ze pomerne rychle zacnou padat 700+ jsou tam ty dynamicke odmeny, tak se neda uplne dost urcit na jakem levlu bude jaky ivl :) Ale hadam tak cca 10/level. Taky by me zajimalo teda jestli to znamena, ze pujde vlezt do legie uz na lvl 98 jak za starych casu.
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: vsak to je perfektni placebo :) Clovek se nejak zabavi na par tydnu, a v dlouhodobejsim hledisku to je naprosto nevyznamne :)
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    BARTUC: za questy budou padat lepsi co? ale tak aspon neco do zacatku :D

a mimochodem treba na plate na blood elfa je moc hezkej
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    REFLEX: to je, ale jakmile hitne legion, tak ti bude uplne k nicemu vid...
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Ten iLvl 700 equipt z ten Invasions je good, pro cerstvy 100lvl :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JUDAS_PRIEST: dostanes boost na 100 a ted uz hratelného dh (doporučuju vyzkoušet, je to super classa)

SUCUBIS: je to mysleny jen na doexpeni altiku s minimalni namahou... ja to delam tak, ze nez sem posbiral všechny sety, tak sem to chodil se 4 postavama a vse sem zabijel a ted to uz chodim jen s dh na upgrade zbrani a potom afkuju s altikama a delamn něco jinyho
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam