• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    JUDAS
    JUDAS --- ---
    Whoop whoop! Konecne sem prodal na aukci predmet za 2.3k goldisku.. nejvetsi uspech, jdu si udelat stavu.
    DWAY
    DWAY --- ---
    cmon DH is OP. Chapeme to. Ale nema cenu to porad papouskovat :(
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Smutné je, že těch 200k točí DH zcela bez equipu - čerstvá zkušenost z ranního HC, kde taková čísla dělal s ilvl 812....
    DWAY
    DWAY --- ---
    Tak jo no, kdyz je kazdy druhy spell pyroblast nebo flamestrike...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    jj magove sou desny prasata s vyladenym gearem :-)
    ENDER
    ENDER --- ---
    BLEELXR: je to tak, uz jsem potkal magy, kteri toci 300k, je tam exponencielni narust dmg v zavislosti na critu
    BLEELXR
    BLEELXR --- ---
    ARCHCORE:
    MEDAN: Kámoš Fire mag taky brečel,ale teď si chrochtá,včera sme došli Mythic Arcway a točil nějakejch 200-250k na bosse."crit je uněj fakt důležitej snad víc jak Intel" :)) má teď 55%
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    ARCHCORE: na mythic se vykašli a choď WQ, za chvíli máš 835+
    ARCHCORE
    ARCHCORE --- ---
    MEDAN: :D :D uvidime casem na Mythic se ani mozna nekouknu uvidise zatim mam 814 ilvl pomale tempo spis honil ilvl abych mohl raid nez honit crit atd
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    VODNIK: jako dh me laka asi nejvic, protože ta mobilita je fakt super a herni styl co sem zatím zkousel tak je fakt super, ale jak pises, hraje ho kazdej a pocitam masivni nerf, protože ten class je uchylne OP. Libi se mi ten tankovaci styl, kterej je spis reaktivni nez proaktivni, takze clovek nemusi tak studovat kdy zapnout jakou mitigaci, ale po tom co dostane slupku se proste vyhealuje. DK se mi libi celkove, ale chybi mi u nej mobilita (hraju sub rogunu jako maina, takze trochu mobility obsese :-D )

Z healu se mi asi nejvic libi shamik a priest, ale uvidim, zkusim vyexpit casem novyho dudu a třeba me to zase chytne :-D
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    ARCHCORE: jsem rad, ze nejsem sam :o)

me docela zarazi tahle veta na icy-veins: Fire is currently one of the strongest specializations for raiding and Mythic+ dungeons and one of the go-to specs for Mage.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    BARTUC: DH teď hraje kdekdo protože je a) nesmrtelnej b) točí v tanku větší dps než pure dps classy. Otázka je jak to bude po nerfu, který nutně musí přijít....
    ARCHCORE
    ARCHCORE --- ---
    MEDAN: neboj se ja si taky mainim F-maga a taky mi u toho tecou slzy :) jak pvp tak i pve :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ENDER: diky za názor. Palata jsem hral jako hlavního alta ve wod jak na tanka tak na heal a bavil me, ale zkousel sem ho v prepatchi a nejak mi to uplne nesedlo, hlavne teda to healovani. K druidovi mam nejakou averzi, nevim jestli k druidovi jako takovymu, nebo k ty postave co mam (mozna zkusim vyexpit novyho druida :-D), hrat se mi nechce. Wara hrat nechci, protože je hodne podobnej sith warriorovi ze sw a toho sem hral fakt hodne. Zbyva mi teda DK/DK a monk. Monka sem téměř nehral, jen jako dps a prislo mi to divny, nesedel mi ten styl herni, takze se dostavam k dk a dh a tam fakt nevim :-D
    ENDER
    ENDER --- ---
    BARTUC: palat tank jede hlavne mitigaci a k tomu i celkem rozumnej healing, je celkem zabavnej, porad je co delat.
    palat healer je dost zavislej na positioningu behem fightu kvuli svym spellum a mastery, po pocatecni nechuti mu prichazim na chut...

drood healer je ted asi nejlepsi, ale nevim jak je zabavnej, medveda v legion uz neznam..
    monka jsem hral pred patchem, takze netusim jak na tom dnes je
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    kua poradte mi jakyho alta tank/heal hrat v legionu... primarni je pro me zabava a to, abych nebyl uplne k nicemu :-D
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Nevim jestli bude videt, za co lidi hrajou v Legionu

Legion Main Character Survey - Formuláře Google
    https://docs.google.com/...6lKHyvtfU6uZk0v4gbCf5vW2PXyDEb50YbzVyKOGbg/viewanalytics?usp=form_confirm
    JUDAS
    JUDAS --- ---
    DWAY: Thrall's balls! Legenda!
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    ELEMENT_LEAD: WoD mi přišli horší - teda, příběhově. Legion se mi prostě trefil víc do vkusu - Night elfové, Broken Isles, návrat Burning Legion, velmi povedené questlines se zajímavými NPC a v neposlední řadě Illidan (platonická láska od momentu, co byl ve trojce vytažen z Barrow Deeps) mě zkrátka zajímá výrazně víc než orkové a Draenor, který se mi ostatně líbí mnohem víc v podobě Outlandu.
    A DH je boží.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Buy WARCRAFT™ on Blu-Ray and DVD, Get Three Epic Digital Loot Drops - WoW
    https://worldofwarcraft.com/en-us/news/20272634
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam