• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    J4C0B1M: sorry, uz si to moc nepamatuju, vim, ze nekde jsem to jel do petky (85).
    J4C0B1M: a co treba AQ, Naxx, nebo Onyx Lair? To by byla skoda, aby si to neprosel, ne? I kdyz nevim, jestli tam ty questy jsou... Ale kdyz jsem chytal v Dalaranu achiev, tak jsem tam porad slysel, jak tam vraci ten Ulduar quest a porad slysim v hlave: "Citizens of Dalaran, raise your heads to the sky ...." :)
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    V1TEK: právě že defacto potřebuješ jen poslední datadisk :D
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    DWAY: padal, ale nez si na nej mohl zautocit, tak jsi musel nafarmit x shardu a z tech udelat item, ktery ti to umoznoval.

V1TEK: Je uplne jedno, za co pujdes. Ve smes je to, ze zacnes v nejake oblasti a pak kdyz postoupis na urcity level, tak jdes zase jinam.
    Co se pribehu tyce, tak doporucuji si to dat od zacatku do konce, ale nevim, jak je resena treba zmena vzhledu zon, po deathwingove proletu kontinenty. Problem je v tom, ze muzes zacit ve trech ruznich lokacich, takze startovni questy si pak je treba dodelavat, i kdyz zrovna tohle asi nema moc vliv na pribeh, ktery se odviji od 60, 65, 70,80,90, 100 a 110 levelu. Hraju to ale od vanily, tak nevim, jak moc je to jinaci, ja jsem nedelal zadny alty, tak uz presne nevim, co menili.
    V1TEK
    V1TEK --- ---
    Zdarec, zkusil jsem si teďka trial Wowko a mám pár otázek - chápu správně, že každý z datadisků přinesl nějakou novou oblast/rasu/povolání, ke kterým se postupním hraním dostanu?, takže aby si člověk užil příběh - všechny datadisky, je potřeba si rozjet více postav? - je nějaký tip na to, jaká kombinace je nej pro nováčka? (na netu jsem našel dost nesourodé rady:)
    A když člověk začíná, je asi v pohodě si koupit jen Battle chest, protože než se dostanu k poslednímu datadisku, tak to stejně potrvá dost dlouho..?

DWAY
    DWAY --- ---
    HOCH2: vetsinou, ale v pande tusim takz padal jen jeden drak z toho co lital v udoli.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    DWAY: vetsinou kazdy, kdo se podili na zabiti nejaky mobky nebo bosse, tak ma loot.
    DWAY
    DWAY --- ---
    A ma loot kazdy nebo jen ja? Tzn musim sehnat par chlapku kteri ho zabiji zadarmo? A taky mam jen jeden pokus a pak znova 10 krystalu?
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    DWAY: Je to osobní attunement pro ten WQ, takže rozhodně ne. Jediná akce v partě je pak ten kill, protože to je celkem drsný boss.
    DWAY
    DWAY --- ---
    ETHAN: jde to udelat v parte? Kazdy klikne na dva? :-D
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    DWAY: Oběháš 10 orbů, sejmeš Kosumotha. Zabralo mi to tak 2-3 hodiny, protože jsem neměl ještě některé lítáky (třeba na Broken Shore a Eye of Azsara). Pryč je doba, kdy se to muselo vyčekat a být první, kdo klikne. Teď kam jsem přišel, tam jsem prostě klikl a šel.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Nevím, lidi plovali na rybách a meduzach a já nevím čím ještě
    DWAY
    DWAY --- ---
    ETHAN: celkem snadno :-D teda mozna se pletu, ale co podle tebe znamena celkem snadno? :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ja si myslim ze si mysli ze mysli a nakonec vymysli vodoměrku :-D
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    DWAY: i ta zelva? Ja myslel, ze ji mam z nejaky dropu, kdy jsem prave nekde najakou tu zelvu zabil. I kdyz pravda, ted soudruh wowhead tvrdi, ze fishing, takze tak :)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Pokud jde o podvodního mounta, tak teď se dá celkem snadno získat ten Dweller z Kosumotha.
    DWAY
    DWAY --- ---
    HOCH2: ta neni z vashjiru ale z fishingu. Ve vashjiru ziskas 450% pony ale jen pro vashjir a pak tam je rare poseidus co ma spawn tak tyden a z toho pada pony ktery funguje kdekoli pod vodou.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    DWAY: nemysli zelvicku, co ma trosku rychlejsi swim speed, nez kdybys plaval bez mounta?
    DWAY
    DWAY --- ---
    TRAGED: podvodni mount z vashjiru funguje jen ve vashjiru anyway. Pokud teda nemyslis poseiduse ale ten je rare jak cyp.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DWAY:Ja jsem jeste s zadnym charem nehral Vashj'ir, takze nemam podvodniho mounta, takze nez jsem se dohrabal na dostrel, tak uz bylo pozde.
    DWAY
    DWAY --- ---
    TRAGED: to musela byt hodne pomala cleava :-D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DWAY: No way! :-) To samozrejme vim, mel jsem na myli, ze jsem mel sanci zasahnout jen 3 zraloky, ale nez k nim cleava doletela, tak je uz tagla opacna frakce.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam