• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    DWAY: Tím to taky bude. Plus to, že většina lidí v raidu měla načtené a nakoukané taktiky na HC. Ale stejně. motivace jít třeba LFR bude asi docela slabá, když ještě před otevřením raidu má skoro každý, koho znám ilevel vyšší, než co tam bude padat. Už ten normal je na hraně.
    DWAY
    DWAY --- ---
    nebo mozna nepodcenili, a je to schvalne. Nevidim v tom uplne problem clovek chodi to kde mu padaji lepsi veci. V podstate se da preskocit normal a jit rovnou hc.
    DWAY
    DWAY --- ---
    ETHAN: myslim ze trosku podcenili jaky ilvl se da ziskat mimo raid :) Takze teoreticky sou lidi pregearovani na normal. Vem si ze tam pada cca 850 a ja mam aniz bych byl kdy v raidu 847 :)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Tak jsme včera šli odpoledne normal mimo raidovací dobu naší hlavní grupy a nebylo to špatné. Jen tedy nějak moc lehké i na bývalý flex.
    DWAY
    DWAY --- ---
    neresili ste nekdo ze po 7.0.3 neb 7.0 ze se prestal enemy cast bar?
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    tvl zkouseli sme Darkhearth Ticked na M4 a dali sme to na pohodu, ale tak o 15 minut pozdějš :D před 1. bossem sme měli snad 75% wtf
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    WARLOCK BUFFS YAAAAY
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    VODNIK: Za predpokladu ze budou kytky, vcera jsem prosel pomalu cely broken isle a bida...
    DWAY
    DWAY --- ---
    VODNIK: zatim sem mel docela stesti na mythicy pres LFG. Pravda pomaha kdyz ma clovek ilvl a pak muze joinovat party 840+
    WRATA
    WRATA --- ---
    GIINGGER: Sem no. Kluci v guilde taky nemeli problemy. Ale co jsem nasel na forech tak dost lidi tam pise stejnej problem. Jeste to vecer projdu znova a tentokrat zkusim dissmisnout peta pred lootem. Treba to pomuze :D
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    WRATA: Ja to dodelala bez problemu, asi mas smulu :/
    WRATA
    WRATA --- ---
    VODNIK: Ano, to jsem presne chtel udelat ale nejde mi dokoncit quest na MM luk. Chci ho sebrat, postava se sehne a nic. Koukam ze je to problem od launche. Wait time na ticket je 4 dny. FML
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Jinak nejhorší byl zatím ani Cenarius, toho jsme sice zabili, ale naživu byli 2 lidi. Xavius je totálně nefunkční, po několika pokusech o korektní mechaniku hry jsme prostě natáhli adda na bosse a sprostě to víceméně zergli. Corruption evidentně moc nefunguje
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    WRATA: stačí si udělat jednoho alta s herbalism/mining a máš za hodinu vyděláno na celý týden raidování. A mimochodem se aktuálně velmi slušně prodávají i třeba WoD enchanty, včera jsem za ně dostal přes 60k a mohlo to být 3-4x tolik kdybych měl čas je nadělat
    ENDER
    ENDER --- ---
    ENDER: a normal byl zatim uplne easy, dali jsme 6/7 za asi 2.5 hodiny a to se z 25 lidi tak 10 vezlo...
    ENDER
    ENDER --- ---
    WRATA: my consumables zrusili do ty doby, nez bude cena normálni... budem to resit pripadne na fightech, kde bude chybet dps...
    WRATA
    WRATA --- ---
    Ja jsem s zjistil ze pro me raid bude zalezitost tak jednou mesicne. Po stredecnim 5/7N s cenovkou 30k goldu za consumables mi zbylo nejakych 15k. Tohle se mi teda vubec nelibi >.<
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    GIINGGER: přes ty premade groups se dá jít i raid, bývá jich tam celkem dost. A občas se složí slušná parta, odprogressoval jsem takhle s altem celou Helffire Citadelu na HC
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    VODNIK: Jasne, takze je to tak jak jsem myslela, diky :) Zkusim si nejakej zajit, do raidu se asi jen tak nepodivam jelikoz guildu poradne nemam a LFR smrdi failem)
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    GIINGGER: obtížnost se dá nastavit když klikneš pravým tlačítkem na svůj profil. A mythic nemá LFG, buď se složí parta v rámci guildy nebo se dá připojit k nějaké partě v rámci LFG - sekce Premade Groups->Dungeons. Ale to je dost loterie
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam