• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    DWAY: to mluvis ale o necem jinem. ja se bavim o tom, ze nektere legendarky maji nizsi drop rate dany primo kodem programu od blizzardu. napr. co si ted z hlavy vybavuju flying dragon zbran v sezone, kdy to byla top zbran do buildu pro monka, tak padala mnohem mene nez "bezne" legendarni zbrane. pak v nejakem patchi si vzpominam na blizzardi poznamku v patch notes, ze nektere legendarky maji od ted vyssi sanci padnout.
    DWAY
    DWAY --- ---
    JAPAN: a neridi se legendarky specem jako vsechno ostatni?
    DWAY
    DWAY --- ---
    MEDAN: v diablu to je tim, ze ne vsechny legendary dropy padaji ze vsech. Kdyby si mel ve wowku legendarku ktera pada jen z xaviuse tak je taky legendarnejsi nez ta co ti muze padnout z krabicky.
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    ELEMENT_LEAD: diskuze pode mnou? ;o)
    DWAY
    DWAY --- ---
    ENDER: porad sou ty itemy lepsi nez veskere epicy co muzes sehnat ;)

ENDER: mi se prave system libi. Misto aby zbran meli v danem patchi jen ti vyvoleni, nebo legendarni grindlajna z ktere padne stupdni plast nebo prsten (mozna byl statove dobry, ale jako legendary to bylo tezce underwhelming) tak mas sanci na drop neceho co je opravdu unikatni a ma nejaky background feel. A I kdyz ti nepadne bis (nebo spise bl) tak porad ti padla legendarka ktera je lepsi nez cokoli jineho muzes nasadit do toho slotu. A kdyz ti padne druha tak vezmes tu lepsi.

Nebo chces rict ze tam pada nejaka u ktery si reknes to je tak na picu ze se neoplati to vymenit za epic?
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    MEDAN: point being? :p
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    samozrejme ze hry typu diablo, wow a podobne sice ve velkem pouzivaji nahodnost (a pokud bych byl rypal, tak i nahodnost samotna je v pocitacovem svete dost osemetna zalezitost), ale ta nahodnost je silne ovlivnena a ovladana ruznyma podminkama. prave treba kvuli zminene motivaci, ale i kvuli spouste dalsich aspektu hry, ktere zna jen marketingove oddeleni blizzardu a my muzeme jen spekulovat.
    velmi dobre to je videt treba v diablu, kde nektere legendarni dropy jsou vice legendarni nez jine...
    nebo ve wowku - uvedomte si treba, ze vam zadny legendarni gear nedropne dokud nejste lvl110, uz tento samotny fakt je dukazem, ze nahodnost je nejakym zpusobem omezena a rizena. pak staci nejaka chybicka nekde v kodu hry a ejhle najednou je tam nechtena podminka, ze komu padla prvni legendarka, tak ma vetsi sanci na drop druhe...
    ENDER
    ENDER --- ---
    JAPAN: to asi jo.. me to je za holy palata fuk, protoze smysl dava jeden item a druhej tak trosku mozna...
    JAPAN
    JAPAN --- ---
    ENDER: random je to co ti padne, mě na BM huntera padne SV kravina a můžu se jít klouzat, jinak tu šanci dropu měli otočenou, než to fixnuli :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    JAPAN: prave ze to zadne rng neni... sami priznali pri jednom hotfixu, ze sance na drop 2. legendary byla vyssi nez na drop prvni...

maji nad tim postavene bi systemy, ktere maji jediny ukol: dodavat hracum motivaci aby hrali dal :)
    JAPAN
    JAPAN --- ---
    ENDER: aha, tak to jo, to je klasické RNG no :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    JAPAN: sorr, to melo bejt system legendary bez toho slova zbrani...
    mel jsem na mysli legendary casti gearu, ktere padaji
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    JAPAN: mysli proste legendary gear, ne zbrane ;o)
    JAPAN
    JAPAN --- ---
    ENDER: V Legionu nejsou legendární zbraně a už vůbec nepadají :) Asi myslíš Artefaktovou zbraň a tu mají všichni stejnou (dle classy a specu) a první dostanou po krátkém questline hned na levelu 100, vybrat si můžeš podle specu, který chceš hrát. Další se ti odemkne na levelu 102 (opět formou krátké quest line).
    ENDER
    ENDER --- ---
    musim rict ze za me je legion velmi podareny datadisk, ale ma par much, ktere me dost stvou..
    system legendary zbrani, kde nekteri maji uz 2 a ostatni s podobnou herni zatezi nemaji nic, navic pak nejaka padne s blbejma statama, pripadne spatnou legendary vlastnosti...
    raid je moc lehky, nase casual parta v 2. tydnu dala 6/7hc a ted budeme shanet tak 5 lidi na doplneni mythic party :/ nez se objevi dalsi raid, bude to trvat tak 3 mesice... jsem zvedavej, jestli se driv nerozpadnem, protoze nebude co progressovat..
    DWAY
    DWAY --- ---
    Tom Chilton has reported to Polish magazine PIXEL that active WoW subscribers are around 10.1 million:
    DWAY
    DWAY --- ---
    HOCH2: no takze se zaciname chapat :) Na suramaritana potrebujes do raidu protoze ten elf od stromu ti da quest na xavia, ale nemusis zabit oko protoze to jsou jine questy :)

a pokud by z toho jeste byl nekdo stale zmateny tak si to staci precist tady: http://www.wowhead.com/guides/suramar#side-a-growing-crisis

kadopadne cela ta diskuse vznikla ze si psal ze pro achiev raid questy nejsou treba. Nepochopil jsem ze myslis ty co ti da kalec s drakem, takze sem kontroval ze do raidu musis :)
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    DWAY: ten quest ma dve casti, jednou z nich je xavius, kteryho jsem zabil, ale ten predmet z toho okatyho, chapadlo boha s nejdebilnejsim jmenem, jsem jeste neziskal, takze quest splneny neni. To ze jsem zabil xavia na normal, neznamena, ze jsem normal nightmare udelal cely :)

DWAY: ten quest mam ale od toho jednoho co je u stromu, jako ta arkanistka. Ten jak chce i to friendly/honored, honored/revered, atd.

Ale souhlasim, ze oko fakt nepotrebujete. Na xavia jsem krome toho questu s okem jiny quest nemel.
    DWAY
    DWAY --- ---
    XLACHTAN: oko a xavius jsou artefact questy z class hall a jdou udelat jen normal+ potom tam je jeste jeden xavius q ktery dostanes v suramaru a ktery je treba na suramaritan a ten jde udelat i lfr.

takze oko na suramaritana nepotrebujes.
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    DWAY: j protože potřebuješ zabít i oko :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam