• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    DWAY
    DWAY --- ---
    Rikal jsem to jednou a reknu to znova. Prisocknete se k nejakemu tankovi nebo healovi z gildy. Takovy problem dostat se do raidu to fakt neni.

a dungy na normal projdes i s rybarskym prutem a kucharskou cepici.
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    Tvl, už začínám chápat, proč si kamarád stěžoval, že ho s 849 BM hunterem nechtěli vzít na Normal EN. A jak to tak čtu, tak mě opouští i poslední zbytky chuti na potlačení odporu, abych aspoň dodělala ty questlines, co končí v nějakém pochcaném dungeonu. No, za dvě DLC si možná něco budu moci odsólovat... :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: Jo roguny tem je hej, invite si nezaslouzej :-D :-D

Taky mame jednoho v guilde a neni moc nadseny z toho jak to je no.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DWAY: to ja jim pisu, ale v 80% totalni ignore a ve zbytku odpovědi typu fuck you you are not outlaw. Hraju sin rogunu, takze to i castecne chápu, protože většina lidi porad zije v mlze a mysli si, ze jedina viable roguna na dungy je outlaw.

Nechci aby to vyznelo jako nejakej QQ tread, jen spis info k pousmani. Bohuzel sem mel klic na +7cos, který fakt nemam rad jako dung, takze sem nechtel skládat partu sam.
    DWAY
    DWAY --- ---
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: v tom pripade nebud lemra, a whispuj tem leaderum. Daleko radsi vezmu nekoho kdo mi napise ze vi co a jak a toci kolem 300k nez random typka co ma 870 ilvl.

i kdyz trochu zalezi co hrajes. Prijde mi ze v tomto dataci je prebytek melee
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ENDER: jn, ja to chápu, ale bohužel mam fakt hodne spatnej luck na dropy (ještě před týdnem sem behal se zbrani 875 ilvl :-D

Nicmene když se uz do dungu dostanu, tak to celkem jde a většinou dmg topuju, nebo sem druhej, malo kdy se mi stane, ze bych byl poslední. Navíc i na tomhle ilvlu sou fighty celkem kratky, takze na boss fightech mam kolem 350 - 400k dps, takže taky pohoda :-)

Co se ilvlu tyce, tak me desne brzdi trinkety, který mam jen 850, ale to se snad podda. Bohuzel lidi z guildy chodi m+ uz po resetu, ale ja se k tomu dycky dostanu az o vikendu, nebo v pondělí.

Kdybyste někdo shanel nekdy dps, tak mi klidne pisnete. Verim, ze nebudete litovat :-D
    DWAY
    DWAY --- ---
    MEDAN: chtel jsem ti navrhnout, ze bych te klidne do kara vzal, ale divam se, ze to asi nebude mozne...
    DWAY
    DWAY --- ---
    MEDAN: neni treba cekat na pristi datadisk. Staci na pristi raid (no mozna az nighthold)

a v podstate to bude odpoved tem lidem, co si stezovali, ze je vsechno moc lehke. Tohle holt lehke neni. Ale na druhou stranu s dalsim raid tierem se tam podivaji lidi i z lfr.

Jinac jestli vis, tak mezi finderem a LFG vesmes neni zadny rozdil. Teda jediny rozdil je v tom, ze si leader vybere koho chce. Ale mas to vesmes slozeni random grupy na dungeon.
    ENDER
    ENDER --- ---
    BARTUC: njn to uz je malo, do tak velkych m+ uz bereme pouze lidi 865+ spis 870+.... protoze 864 uz ma kdekdo a stava se, ze ten clovek pak toci 200k na bossfightech a nestiha se to kvuli tomu.. taky se soucasnym affixem chodime osmicky vetsinou na 2 bedny.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MYKEZ: včera sem se snazil asi 2 hodiny dostat do +9 myth dungu jakéhokoliv a musim rict, ze jako dps 864 ilvl sem mel opravdu velkej problém. Nakonec sem se dostal do nejaky grupy na +8 BRH, kdy sme dosli dung asi pul hodiny po limitu :-D Ale coz, bedýnka bude tak jako tak.
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    MYKEZ: vim
    DWAY: normalni mythic jo. ale jestli je Karazhan opravdu takovy progress, tak to s tema par hodinama casu na hrani tydne dam asi az v pristim datadisku no... a to je prave to, co me stve. nevim co je spatnyho na tom, aby existovala finder verze tech dungeonu.
    DWAY
    DWAY --- ---
    A nebude to moc privetivy protahovaci dung, protoze I kdyz budou 4/5 vedet co delat tak ten posledni to muze pekne posrat vsem.
    DWAY
    DWAY --- ---
    MEDAN: pokud nejsi schopny zajit mythic, tak ani nema cenu aby ses do kara podival ;) Je to fakt masakr. Vcera sem to sel poprve (pravda na prvnich 5 bossu jsme meli 3x melee dps) a trval nam progress skoro 4 hodky. Spousta tech abilit je proste unforgiving. Jedna chyba a je to v perdeli pane hrabe.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    MEDAN: v dungeon finderu mythic samozřejmě je, jen v jiné sekci a ne jako random group. Odchodil jsem takhle všechny 4 potřebné mythicy za jedno odpoledne před raidem a včera i celý Karazhan
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    MEDAN: O premade grp finderu, kde si mj, můžeš založit vlastní grp, víš?
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    Co mě momentálně na wowku nejvíc naštvalo je nutnost chodit mythic dungeony. Zvlášť u Karazhanu, což je moje vůbec nejoblíbenější instance ve hře, a kam se teď asi nepodívám. Při mém stylu hraní jsem závislý na dungeon finderu a tam jaksi mythic není... :o/ Stejně tak asi dlouho neuvidím Suramar dungeony a nedokončím questy co mi nosí followeři.
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    WRATA: ja.
    WRATA
    WRATA --- ---
    Kdo tu hrajete na PVE serveru?
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    ETHAN: slož si vlastní, dělám to s lockem taky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam