• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    WRATA: Dám tomu šanci, těch 850 jsem už i překročil :D
    WRATA
    WRATA --- ---
    ETHAN: Ano, AMR je dobry za zacatku kdyz shanis modry/fialovy gear na to abys mohl raidovat nebo chodit mythic. Kolem ilvlu 850 ale se to zacne lamat a priorita nekterych statu se muze zvednout protoze jineho statu mas moc ale s tim uz AMR ani guidy na icy-veins nepocitaji. A proto je lepsi si to delat sam. Cim vetsi pocet cyklu tim presnejsi informace ale taky to dele trva
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    WRATA: Bavíme se o https://www.simulationcraft.org/ ? Já sice tak nějak předpokládám, že návod nebudu potřebovat, ale rád bych měl jasno v tom, jaký nástroj použít. Osobně často spoléhám na askmrrobot.com, ale je jasné, že ten jede víc na rychlost než přesnost a rychlosti dosahuje mimo jiné předpočítanými výsledky pro specku všeobecně a rozhodně nižším počtem iterací. Takže bych klidně zkusil něco lepšího.
    WRATA
    WRATA --- ---
    BARTUC: Ti na to udelam obrazkovej guide :) Fakt to neni slozity. Jenom to trva. Cim presnejsi to chces tim dyl to trva
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WRATA: dekuju :-) musim se s tim naucit kua :-D
    WRATA
    WRATA --- ---
    WRATA: Sorry za zpozdeni. Vysledky sou nasledujici:

Agi - 12.18
    Crit - 7.94
    Haste - 4.84
    Mastery - 6.37
    Vers - 8.22

DPS - 344890.2 pri light movement boss fightu a vysokem skillcapu

Domenka potvrzena, Will of Valeera sou upgrade

WRATA
    WRATA --- ---
    BARTUC: Ok

Kazdopadne tvoje stat priority sou takovyhle

Agi - 12.21
    Crit - 8.00
    Haste - 4.75
    Mastery - 6.10
    Vers - 8.01

DPS - 340412.9 pri light movement boss fightu a vysokem skillcapu

Z toho jasne vychazi ze ty gate sou pro tebe upgrade ciste jenom diky agilite. Pres noc udelam jeste sim s tema legendary kalhotama tak pro dokonaly porovnani to bude k dispozici zitra rano.

BARTUC
    BARTUC --- ---
    VODNIK: u nas moc lidi s tak nizkym ilvlem neni :-D ale imho dps na to mam v pohode
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WRATA: sou to will of valeera
    WRATA
    WRATA --- ---
    BARTUC: Tak hlavne nez pujdes off si nasad ty kalhoty
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    BARTUC: +10 chodej u nas lidi s 865 celkem v pohode, ale v pugu chtej vzdycky nesmysly
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SADAKO: je to mega malo, navic equiped mam tusim 865... na m+8 chteji 875 ilvly...
    DWAY
    DWAY --- ---
    SADAKO: to mi pripomina. "Ten test sem naprosto posrala :'(" a pak 1- :-D
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    SADAKO: no ma ho vyssi nez ja na svem altovi rogune :)
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    867 = nízkej ilvl? O___o
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    VICTIM81: postupne smeruju k AP buildu, proto topuju masterku a crit. Versa je uplne nejdebilnejsi stat a me zatím padly fakt jen totalni shitky s versatlikou, tak sem se tomu poddal a jedu co dům da. Vzhledem k tomu, ze muj ilvl je relativne nizkej, tak jsem se ještě nedostal do faze minmaxovani, takze aktualne beru primarne crit (presne jak rikas aspoň na 40%) a masterku/versatilku. Co sem koukal, tak rozdil mezi versa a mastery i v bleed specu není zase tak silenej a ja nejsem top progresser, takze zatím fakt beru co dům da. Nicmene moje priorita je ST do raidu a pak mythic + dungy. Zatím neprehazuju exa a ap podle situace a hraju s exsa porad, ale az se dostanu na 40% critu, tak zacnu prehazovat dle situace ST/multi.

Jinka ja sin rogunu hraju asi 3 tydny, před tim sem hral sub a ještě před tim ve wod combat, takze se hodne szivam a moje výsledky zatím nejsou uplne idealni, ale lepsi se to a snazim se trénovat co to jde.
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    BARTUC: Tak nevim o jake dps ti jde. zda singl target nebo cleave nebo aoe. zda 5man nebo raid. ja se na to vzdy divam z singl target pohledu v raidu. a na to ze mas bleed spec mas relativne malo versy a moc mastery. mohl bys zvazit poison spec. tak jako tak potrebujes dostat crit nad 40% idelane az k 45 tak ze multi ti +6% traitem vyleze na 50% critu.
    imho
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Croonbabe @ Drak'thul - Community - World of Warcraft
    http://eu.battle.net/wow/en/character/drakthul/Croonbabe/advanced

tady je moje micinka :-D
    WRATA
    WRATA --- ---
    BARTUC: Posli mi link na tvuj armory profil
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WRATA: mno uvidíme, ja sem rad, ze vim kde se zapina wow :-D