• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    WRATA
    WRATA --- ---
    DWAY: Tak to ale bohuzel neni zejo. Nektery ty legendarky pridavaji radove desitky tisic DPS coz proste neni zanedbatelny na mythic raid progres. Imho byla chyba ze udelali DPSkovy legendarky jako celek. Meli udelat vsechno jenom utilitni a hotovo.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DWAY: Ty si tuším úplne nepochopil koncept loot-based ARPG, keď si myslíš, že je to o tom, či ti niečo stačí na progress...
    DWAY
    DWAY --- ---
    VICTIM81: A neni nahodou cele wowko RNG? Ja pamatuju ve firelandech mi za cely patch nepadly ramena. Protoze dpskovaci plate tam byly jen setovky. Takze nove ramena sem dropnul az v dragon soul. Je to to same, akorat jsou legendarky oranzovejsi a o neco silnejsi.

Dokonce i progress Myth gildy se nechaly slyset, ze kvuli legendarky nikoho nekopli z raidu. Jedine co udelali, ze nekoho "donutili" at hraje alta na kterem ma lepsi legendu. Takze opravdu to je spise v hlave, protoze to neni Diablo. Ta hra na legendach stavena neni. A to co vytocis bez ni uplne staci na progress vseho, kdyz mas dostatecny gear.
    DWAY
    DWAY --- ---
    SADAKO: protoze to je novinka. Zkouseji, implementuji a uci se v procesu. Spousta veci te proste treba pri vymysleni nenapadne. Chteli vyresit legendarky jinak, ale nedoslo jim, ze z toho bude takove halo no.
    WRATA
    WRATA --- ---
    SADAKO: Tak ono to tam je zejo. A 7.1.5 by mela zavest i pity timer kterej by mel Clavenovu situaci celkem rychle vyresit
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    Já celkem chápu, že to někoho nasere. Popravdě netuším, proč ten RNG není dělaný trochu jinak. Docela rozumím, že prvek "jsi odměňován za X lepší šancí na drop" je výrazně lepší motivační faktor než "padni komu padni".
    ENDER
    ENDER --- ---
    se clovek celou dobu tesi a pak mu padne prydaz :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    BARTUC: Zázrak. Je to skoro ako keby existovali individuálne dôvody, prečo to ľudia hrajú!
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Asi budu znit divne/hloupe, ale postavit svoji vuli/chut hrat na dropu legendy mi prijde minimalne zvlastni. Je to dany tim, ze nejsem v zadny hc progres guilde, kde by se minmaxovalo jak sileny a kazda desetinka dmg by me mohla stat misto v raidu. Me to proste bavi a kdyz padne legenda, tak to je super bonus, ale rozhodne to neni to kvuli cemu bych to prestal hrat... Ono kdyz k tomu clovek takhle pristupuje a neni v takovy ty tenzi, kdy uz konecne kurva padne, tak pak kdyz padne, tak je to o to lepsi :-)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Je to RNG, samozrejme, ale dva mesiace dosiahli môj breaking point a odišiel som k iným hrám, kde to nie je také dementné, to je celé :)
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    SKAUT: to... to zni.. jako... ani se mi to nechce takhle rikat... jako RNG? :D
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    CLAVEN: Ono to chce vydrzet. Vetsine kolem me padaly a ja porad nic a najednou padla prvni.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    SKAUT: Vidíš, a presne pre takéto historky to už nehrám. Každému už padlo niekoľko legiend, len mne ani hovno
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    Do normal mythicu jsem vzal uz i alta medveda s ~840ilvl ( jedna pouzitelna legendárka ) a nikdo si nestezoval i pres fakt ze tanka fakt neovladam. Takze bych se nebal nekam se pridat. A kdyz vzali i moji rogunu a nekickli me tak projde kazdej.

Jo legendark padaj pekne, bohuzel az ta 3 na mainovi byla "dpskova" ( ravenholt insignia, predtim will od valera a Sephuz ). Na medvedovi mi padli uz taky 2 ( neni research takze nemuzu nosit 2 ), a dokonce huntik dostal uz taky jednu. Vsechno to bylo z emisary beden.
    WRATA
    WRATA --- ---
    MEDAN: Nevim jestli to bude v 7.1.5 nebo az v 7.2 ale ty dungeony dostanou i heroic verze pres group finder.
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: jako to si docela smolar no. Cekal bych ze ti aspon jedna padne z krabicek. Mi sice padly 3 ale druha a treti z HC raidu, tam uz to vypada na slusnou sanci. Ale snad vsem u nas v gilde padla aspon jedna z emmisary, takze to vypada ze god of loot te opravdu nema rad.
    DWAY
    DWAY --- ---
    MEDAN: ty jo standard mythic bez plusu se ted chodi pred group finder asi jak pres dungeon finder. Vcetne podobne obtiznosti. Kdyz udelas aspon par world q tak neni vubec problem nabrat gear. Uz davno nemusis spamovat lfg chat, takze brecba tohoto stylu je naprosto bezpredmetna. A zadna socializace tam neni. Nemusis tem lidem pomalu ani napsat. Proste si vyfiltrujes napriklat court of stars a poklikas na vsecky grupy co tam jsou ze bys chtel in.
    DWAY
    DWAY --- ---
    HOCH2: me porad docela jo. V podstate ani nemam cas na alty. A v lednu Nighthold. Takze yep stale nejlepsi datac to tak vypada.
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    VODNIK: Heh, mně se doposud dařilo hrát veškerá MMO jako single/coop s kamarády. Já teda nemám ambice chodit Mythic, ale je mi troška líto, že class order questline vede přes dungeony a pro Good Suramaritan musí být raid.
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    VODNIK: toho uz jsem dohral :D ano, vim ze je to MMO. a mam za sebou leta stravena hardcore raidovanim v top guildach na serverech, kde jsem hral. ale wowko ma hodne podob jak ho hrat. a jedna z nich je i single player. znam spoustu takovych lidi... ale tohle proste blizzard tema mythicama narusil.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    MEDAN: a všimnul sis, že to je MMO? Pokud ti vadí interakce s lidmi tak doporučuju přejít třeba na Zaklínače....
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    CLAVEN: ted uz asi na me moc nebudou, to je jasny. ale stale to znamena, ze musim nekde hledat nekoho, kdo tam se mnou pujde. a takhle ja tu hru proste uz hrat nechci... ale netreba me resit :) proste jsem si jen zanadaval na blizzard. to je tak vse co muzu udelat...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam