• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: zjevne ne. A mozna proto se stale bavim. I kdyz nemam bis legendarky.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DWAY: Ty si tuším úplne nepochopil koncept loot-based ARPG, keď si myslíš, že je to o tom, či ti niečo stačí na progress...
    DWAY
    DWAY --- ---
    VICTIM81: A neni nahodou cele wowko RNG? Ja pamatuju ve firelandech mi za cely patch nepadly ramena. Protoze dpskovaci plate tam byly jen setovky. Takze nove ramena sem dropnul az v dragon soul. Je to to same, akorat jsou legendarky oranzovejsi a o neco silnejsi.

Dokonce i progress Myth gildy se nechaly slyset, ze kvuli legendarky nikoho nekopli z raidu. Jedine co udelali, ze nekoho "donutili" at hraje alta na kterem ma lepsi legendu. Takze opravdu to je spise v hlave, protoze to neni Diablo. Ta hra na legendach stavena neni. A to co vytocis bez ni uplne staci na progress vseho, kdyz mas dostatecny gear.
    DWAY
    DWAY --- ---
    SADAKO: protoze to je novinka. Zkouseji, implementuji a uci se v procesu. Spousta veci te proste treba pri vymysleni nenapadne. Chteli vyresit legendarky jinak, ale nedoslo jim, ze z toho bude takove halo no.
    WRATA
    WRATA --- ---
    SADAKO: Tak ono to tam je zejo. A 7.1.5 by mela zavest i pity timer kterej by mel Clavenovu situaci celkem rychle vyresit
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    Já celkem chápu, že to někoho nasere. Popravdě netuším, proč ten RNG není dělaný trochu jinak. Docela rozumím, že prvek "jsi odměňován za X lepší šancí na drop" je výrazně lepší motivační faktor než "padni komu padni".
    ENDER
    ENDER --- ---
    se clovek celou dobu tesi a pak mu padne prydaz :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    BARTUC: Zázrak. Je to skoro ako keby existovali individuálne dôvody, prečo to ľudia hrajú!
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Asi budu znit divne/hloupe, ale postavit svoji vuli/chut hrat na dropu legendy mi prijde minimalne zvlastni. Je to dany tim, ze nejsem v zadny hc progres guilde, kde by se minmaxovalo jak sileny a kazda desetinka dmg by me mohla stat misto v raidu. Me to proste bavi a kdyz padne legenda, tak to je super bonus, ale rozhodne to neni to kvuli cemu bych to prestal hrat... Ono kdyz k tomu clovek takhle pristupuje a neni v takovy ty tenzi, kdy uz konecne kurva padne, tak pak kdyz padne, tak je to o to lepsi :-)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Je to RNG, samozrejme, ale dva mesiace dosiahli môj breaking point a odišiel som k iným hrám, kde to nie je také dementné, to je celé :)
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    SKAUT: to... to zni.. jako... ani se mi to nechce takhle rikat... jako RNG? :D
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    CLAVEN: Ono to chce vydrzet. Vetsine kolem me padaly a ja porad nic a najednou padla prvni.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    SKAUT: Vidíš, a presne pre takéto historky to už nehrám. Každému už padlo niekoľko legiend, len mne ani hovno
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    Do normal mythicu jsem vzal uz i alta medveda s ~840ilvl ( jedna pouzitelna legendárka ) a nikdo si nestezoval i pres fakt ze tanka fakt neovladam. Takze bych se nebal nekam se pridat. A kdyz vzali i moji rogunu a nekickli me tak projde kazdej.

Jo legendark padaj pekne, bohuzel az ta 3 na mainovi byla "dpskova" ( ravenholt insignia, predtim will od valera a Sephuz ). Na medvedovi mi padli uz taky 2 ( neni research takze nemuzu nosit 2 ), a dokonce huntik dostal uz taky jednu. Vsechno to bylo z emisary beden.
    WRATA
    WRATA --- ---
    MEDAN: Nevim jestli to bude v 7.1.5 nebo az v 7.2 ale ty dungeony dostanou i heroic verze pres group finder.
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: jako to si docela smolar no. Cekal bych ze ti aspon jedna padne z krabicek. Mi sice padly 3 ale druha a treti z HC raidu, tam uz to vypada na slusnou sanci. Ale snad vsem u nas v gilde padla aspon jedna z emmisary, takze to vypada ze god of loot te opravdu nema rad.
    DWAY
    DWAY --- ---
    MEDAN: ty jo standard mythic bez plusu se ted chodi pred group finder asi jak pres dungeon finder. Vcetne podobne obtiznosti. Kdyz udelas aspon par world q tak neni vubec problem nabrat gear. Uz davno nemusis spamovat lfg chat, takze brecba tohoto stylu je naprosto bezpredmetna. A zadna socializace tam neni. Nemusis tem lidem pomalu ani napsat. Proste si vyfiltrujes napriklat court of stars a poklikas na vsecky grupy co tam jsou ze bys chtel in.
    DWAY
    DWAY --- ---
    HOCH2: me porad docela jo. V podstate ani nemam cas na alty. A v lednu Nighthold. Takze yep stale nejlepsi datac to tak vypada.
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    VODNIK: Heh, mně se doposud dařilo hrát veškerá MMO jako single/coop s kamarády. Já teda nemám ambice chodit Mythic, ale je mi troška líto, že class order questline vede přes dungeony a pro Good Suramaritan musí být raid.
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    VODNIK: toho uz jsem dohral :D ano, vim ze je to MMO. a mam za sebou leta stravena hardcore raidovanim v top guildach na serverech, kde jsem hral. ale wowko ma hodne podob jak ho hrat. a jedna z nich je i single player. znam spoustu takovych lidi... ale tohle proste blizzard tema mythicama narusil.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    MEDAN: a všimnul sis, že to je MMO? Pokud ti vadí interakce s lidmi tak doporučuju přejít třeba na Zaklínače....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam