• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    HOCH2: na LFR a normal (někdy i HC) ti stačí equip, skill&brain nutný není :-)
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    ENDER: Tak skill hracu je asi patrnej od LFR az dal,ne?
    ENDER
    ENDER --- ---
    tak jsem si vcera zkusil xavia na mythic a je to teda hodne easy, kdyz ma celej raid 880+, stejne jako cenarius... ale je pravda, ze se tam uz dost ukazuji rozdily ve skillu hracu, predevsim u healeru...
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    DWAY: no, pokud nebudes na to mit level (tusim ze ten, co je pred cata), tak by se ti mel zobrazovat portal z TBC, ne?
    Kazdopadne kdyz projdes tim, z kteryho se hrne Iron Horda, dostanes se do Draenoru a pokud to tak bude mit i on, tak pak se do Outlandu da dostat pouze z portal lokacich vsech mest. DWAY: ano, v kazdem. I v Ironforge, proste vsude. Vzdycky bych prokecnul straz a nechal se navigovat k mage trainerovy.
    DWAY
    DWAY --- ---
    VODNIK: ja ti nevim, trosku promnu jainin privesek a ve starem dala sem hned :-D

CUJO: a jinac v hlavnich mestech sou portaly do hellfire peninsuly tusim. Minimalne ve stormwindu a orgrimmaru, ale myslim ze v kazdem.
    DWAY
    DWAY --- ---
    HOCH2: myslis blasted lands? Tam ted portal vede do draenoru. Kdyz prokecnes draka u vstupu do zony tak te vrati do lokace pred invazi, a je tam stary zeleny dark portal, ale netusim jestli funguje jak ma.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    ETHAN: ono je to jedno, kazdy hlavni mesto ma portal, kdyz mas ten garisson HS, tak pak muzes pres portal do Ashranu, kde muzes IF, SW a Darnasus. Pokud se dostanes do SW, tak u hradu mas plno portalu do zon z Cata a taky se dostanes do pand, kde pak mas to eternal valey.
    Navic ted v novym dalaranu, kdyz se portnes tim portalem uprostred, je tam dole pod pilirema hafo dalsich portalu.
    Navic, pokud chces za portal, zkus se podivat v ty zone kousek od SW, mel bys byt schopny ho projit :)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    VODNIK: Jo, tam mám HS, pak jeden do Garrison a jeden do nového Dalaranu + portály z challenge modů a to už na rychlé cestování celkem stačí.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    CUJO: ta doprava je trochu komplikovaná - asi nejspolehlivější lokace s portály je pandarenské Vale of Eternal Blossom, tam máš všechna klíčová města pohromadě a je tam podle mě jediný portál do starého Dalaranu a Shattrahu. Jinak se do obou cestuje dost mizerně
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    CUJO: Portral trainer učí portal kouzlo mágy, pokud nejsi mág, tak tě to nenaučí - a jednotlivé portály se učí podle levelu, viz
    Rundok - NPC - World of Warcraft
    http://www.wowhead.com/npc=47253/rundok

Jinak portál do Outlandu (pro všechny) je v Orgrimmaru v Cleft of Shadow normálně otevřený pořád, stojí vedle něj blood elfka jménem Dysong.
    Video: https://www.youtube.com/watch?v=le0ioGh8bYo
    CUJO
    CUJO --- ---
    Čus, promiňte zas blby dotaz,ale mam problém s dopravou mezi světy, tak abych se dostal, tam i zpět. např: jsem chtěl do Outlandu, tak jsem se dočetl že v Orgrimmaru je npc co otevírá portál - Rundok portal trainer - ale když k němu dojdu stále mi píše:

your grasp of the arcane isn't strong enough to understand portal magic

Nevíte jak z toho ven, případně tip na alternativní dopravu? Ale jak píši aby fungovala tam i zpět .)))
    DWAY
    DWAY --- ---
    Pobavily q za DH

BARTUC
    BARTUC --- ---
    SKAUT: pokud nemas legendarni cloak, tak do m+10 ses většinou na tom s aoe hur, od m+12 uz začínáš excelovat, protože mobky zijou dostatecne dlouho, abys byl schopen je rozdotkovat a pak sazet jeden envenom za druhym. Ja to delam tak, ze hodim 6 nebo 5 cp rupture na 4 targety s nejvic hp + garrote aspoň na jednoho a pak uz jen spamuju fan of knives a eviscerate. Když mam aspoň trosku stesti na poison bombu, tak to sou pak sileny cisla :-)
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    BARTUC: Heh, takovy dropy mit.

Jo vim o tom, me je blby tunelit po jednom asi zvyk z huntera ( ktery byl main do konce pandy ).

To same je s tim AoE, dotkuju jak blazen a stejne se mi ty cisla nelibi. M10 jsme byli jednou ( tusim ) a mam pocit ze to zbytku kazim :-(. Kdyby tam byl stejne oblecenej hunt tak je to mnohem lepsi. Coz si obcas rejpnou at hraju hunta ze mame melee moc a schopny (haha) ranged by bylo fajn. Kdyz me ta roguna ale tak bavi .

A nejvic by se mi libil sub ( libi se mi jehon"lore" ) ale bohuzel...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SKAUT: mno muj ilvl a dropy sou dost zalostny. Nas main tank ma overal ilvl 895 :-D

Co se tyce EP/AP vs EP/EX, tak tam je to hodne o optimalizaci gearu, encounteru a tvyho stylu hrani a pozice v raidu. Pokud musíš často swapovat targety a tvoji prioritou sou addi, tak EP/EX bude urcite lepsi, pokud mas prostor aspoň trochu tunelovat bosse, tak je EP/AP lepsi.

Ja mam AOE celkem slusny, burst brutalni diky backu a sustained aoe ma sin brutalne silny, jen chvili trva, nez nahodíš dotky. Obecne v m+10 a vic je sin velice silnej AOE spec. Jo nadres se jako blazen oproti jiným classam, ale výsledek stoji za to.

Nejsem v zadny hyper progress gilde, ale kvalitni hrace tam imho mame a v m+ ve valny vetsine topuju dmg jak st, tak overal.

Ja sem s rogunou neskutecne spokojenej a bavi me jak svina :-)
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    BARTUC: Je to dle vysledku ze simc kdy delal jednotlivy vasti gearu ( zatim vyssi divci pro me ).

Ja v AP/EP tocim min jak s ex. kupodivu se mi vcelku shoduje vysledek simc s tim co skutečně davam ( byt se najde okamzik kdy jsou Old Gods na me strane a vytocim trochu vic ).

Ono je to vcelku jedno, na AoE to je stejne marny a na ST sem takovej prumernej. O logach pak nasledne ani nemluvim :-D.

Jinak pekny ilvl relicu, ja dostal jeden titanforged 870 s traitem uplne na nic. Nebyt hodnych lidi z RAIDu tam nemam nic, proste nepadaj.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SKAUT: ja jedu v 90% AP/EP, protože mi na to popadaly itemy. AP/EX jedu v podstate jen na draky+oko EN a na helyu v ToV + teda mythic pod +10.

To s téma relicama jsem taky cetl, ale otázka je, jestli je to pravda a na zaklade ceho k tomu dotycny dosel. Ostatní se toho chyti a berou to jako dogma, ale vůbec to nemusi bejt pravda. Me taky simc vypocitava ST dps kolem 415k a jsou fajty kdy tocim k 500k :-)

Ja uz to asi vydrzim do 7.1.5 a uvidim jak to bude s téma ilvlama obecne a pak to kdyztak zkusim. Mam v zaloze nejaky 880 relicy, tak by to pripadne nebyl takovej pruser prehodit zpet :-)
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    BARTUC: Uz mam vymeneno krom jedne kde zustal crit chance u rupture. Pro 3 je treba prehodit exsang na agonizing poison ( takze bleed prehodit do poison - zustavam u bleed buildu nebot je praktictejsi )
    A co jsem naposledy koukal tak bod do MA vychazi jako 60ilvl cca.
    A zkusil sem po dlouhe dobe ( a diilky padnuti Insignie ) i sub ale nevychazi porad dobre. Porad maly ilvl ( jen 879 ) jenze nemam kde uz dropovat ( a kdyz padne neco s vyssim ilvl tak je to downgrade :-D )
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DWAY: tjn, ale nevim jak to bude u relicu, ktery ti vlastne "jen" zvedaji ilvl potazmo ap zbrane a pokud ten efekt toho relicu udela vic tak to vyjde porad lip... ale uvidme
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: no nechali se slyset ze by vec o 10 ilvl lepsi by mela byt automaticky upgrade, s vyjimkou nejhorsi vs nejlepsi staty nebo tak neco v tom smyslu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam