• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    HOCH2: Jaj no, vidis to. Vedes jedna nula :D
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    LIQUIDFREAK: high mod jsem myslel to, jak motas jedno brko za druhym :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LAAZI: supr dik!
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    LIQUIDFREAK: Na levelu 102 se ti obevi v classhalle quest.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    HOCH2: VODNIK: Svy top nolife obdobi jsem si uz uzil a rozhodne nemam v planu zase drtit 6x tydne x hodin, nemluve o treningach na ptr atp. xD
    Je jasny, ze neco je top, neco horsi, a neco upe nejhorsi, ale kdyz se clovek trosku rozklika, zna klasu co hraje a uziva si to s lidma kolem sebe, muze bez problemu hrat i to nejvic low a bude platny ;) Teda v pve, pvp uz bejva horsi.

Btw, muze mi nekdo prosim vysvetlit, jak se dostanu k dalsi sade artefaktu pro jiny spec? Nejak sem z toho zamotane..
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Pokud nechce hrát v top raiding stylu tak je daleko podstatnější jestli ho ten char bude bavit než jestli je zrovna top v tomhle nebo tamhletom. A to se nezjistí ani po 1000 příspěvcích do fóra, doporučuju víc hrát ;-)
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    ENDER: mozna bych mu poradil neco, co pujde hrat i na high modu :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ENDER: jj, mam oboji a vim ze su to prasatka, heal mam nejradej palu.. Mno asi to rozhodovani moc resim :D
    ENDER
    ENDER --- ---
    LIQUIDFREAK: doporucuju drood nebo pala :) oboji jsou top healeri i tanci... v dps taky nezaostavaji...
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    CLAVEN: ok thx. Mno prave ve wod mi garisna nesla jak sfina.. XLACHTAN: nestras :D
    ENDER: jj to chapu, taky sem nemival moc rad dkcka kdyz sem lital v healu. A mnooo, jako chci chodit m+, ale nechci to hrotit a nebude to hned.
    HOCH2: Jj, vynaselo to luxusne, token mesicne s prstem v nose na dvou trech altech + nakej ten starej raid.
    Diky kluci a sorry ale sem totalne ztracenej zatim v magionu :D A to, ze mam par dni volno a motam brko za brkem mi moc nepomaha xD
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    LIQUIDFREAK: oni vsechny garisson mise, kde jsi rejzoval penize predelali na resources. Lidi si tim prisli na moc penez a tak to upravili. A i ti followeri, co meli trait na to, aby z misi meli vice penez, tak se jim to zmenilo na vice resourcu.
    ENDER
    ENDER --- ---
    LIQUIDFREAK: dk maji problem s overflowing a necrotic affixem v m+... jejich selfheal je neuveritelnej, ale bohuzel je na tom postaveny jejich tankovani, coz je pak i jejich slabina..
    me se to jako healerovi healuje asi nejhur..

ale jestli nechces chodit m+, je to uplne jedno... v raidu je to sumak, vcera jsem odtankoval mythic raid s palatem v tank offspecu celkem bez problemu
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    LIQUIDFREAK: nepřijde, teda mise jo, prachy ala WoD ne
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    LIQUIDFREAK: teraz máš misie na cca 1500g za kus, ale nie je to úplne podstatné, v Legion sa zarábajú prachy strašne jednoducho.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    este hloupa otazka, garisny se uz neresej co vcetne lodi?? Pac tam teda uz nevidim ty skvely mise na solidny prachy, nebo to prijde na vyssim lvlu?
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    SADAKO: U toho DW - vzdycky ti to zahlasi neco v tom smyslu, ze ho neco simra na zadech a v tu chvili musi prebehnout pres pater na druhou stranu nez kde zrovna jsi.
    Pak tam jsou vzdycky platy, kdyz ho znicis tak se tam objevi takovy cerveny chapadla a ty musis zabit. Jakmile je zabity, tak tam jsou dve mobky - bobule a pak mobka, kterou nezabijej hned. Musis u ni v blizkosti zabit 10 tech slimu/bobuli. Jakmile jich ma 10 staku, tak spusti odpocitavani a ty ji musis zabit u dalsiho platu, diky tem stakum plat odprasknes a jak je povoleny, tak ho zabijes. Objevi se ti dalsi dve chapadla a takhle pokracujes k dalsimu platu co ma na zadech. Tusim ze musis udelat 3 - 4 platy a pak je dalsi boss.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    SADAKO: Tak si ma pridaj, Claven#2858, kľudne to s tebou zbehnem.
    Navyše mounta z Horridona už mám, takže ak padne, je tvoj :p
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ENDER: ok dik. DKcka uz netankujou? :) A sam nemam takovy ambice, ze bych se nekde tlacil do top raidu, este tak hccko ale vys, na to uz sem prilis lenive a pomalej :D Spis chci rozehrat neco co mne bude bavit, a na tom warovi sem z toho trosku vykolejenej, furt kontroluju jakej mam shout, cumim do spellbooku kde je heroic strike nebo devastate a tak dale a dale :D
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    CLAVEN: V Siege of Orgrimmar jsem se zasekla hned u prvního bosse (dál jsem se ani nedostala), protože nehealuju a nějak se stalo, že mě ten kretén v jeden moment instakillnul.
    V Throne of Thunder jsem u toho druhého bosse (takový obří styracosaurus) prostě nevytáhla tolik dmg, cosi se mi nastackovalo a nakonec jsem chcípla.
    Jo, toho 110 DH mám na Hordě.

HOCH2: To přebíhání mi právě dělá problém, vždycky mě ten hajzl shodí. Plus jsem úplně nepobrala, co tam mám vlastně dělat a obecně nemám ráda tenhle typ soubojů (=tancuj kolem bosse jak píča, i když bys ho díky svému overlevelu sejmul jinak poměrně bezproblémově) a pouštím se do něj akorát kvůli achievům a šanci na drop hezkých věcí na transmog nebo mountů.
    ENDER
    ENDER --- ---
    LIQUIDFREAK: tanci pro m+ content: tier 1 pala, drood tier 2 dh, warr tier 3 zbytek... rozdily nejsou velke a je otazka jestli je zasadni rozdil mezi 2 a 3...
    heal do m+: top pala/drood

na raidy je to relativne fuk, tam se da hrat cokoliv, u tanku je to imho uplne fuk
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Zdarec noliferi! Tak jsem vcera slavnostne, po vice jak 4 mesicich Legionu konecne nasel cas a nahodil ho taky.
    A musim rict, ze se citim jak totalni novacek, co nevi ktera bije! :-P Hlavne resim dilema, co vlastne hrat. Stejne jako u poslednich datacu chci jet kombo heal/tank a tak nejak sem si vysnil, ze pojedu DHcko tanka. Vsichni mne ale od toho odrazuji, je to vazne tak spatne? Chapu, ze typ armoru dela hodne, nechce se mi verit, ze by to bylo tak zle, mate nekdo s DH tankem zkusenosti prosim?

Nakonec sem se na zaklade spatny reference na DH tanka rozhod ject zas wara prota, a i kdyz ho hraju jen cca tri hodiny, prijdu si uplne ztracenej ze je to tak zjednoduseny. Mno ale uvidime casem.
    A jak jsou na tom healeri ted? Mam lolata a shamika, holyna mi dycky sedela vic ale ani ten shami nebyl zlej, da se nejakej z healu vytipnout jako top aktualne? Furt mam v zaloze 100lvl boost, a nevim na co to pouzit (druid/prajs?!)tak uvitam jakykoli info, dik!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam