• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    DWAY
    DWAY --- ---
    ty jo tak z nightholdu zatim smiseny pocit. Zacatek strasne lehky a pak najednou patricie strouhalova a tichondrius docela ramp up.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    BARTUC: no, ja nasral i ty top lidi, co me pozvali. Ani jsem neroloval coina a rikal jsem si, to ani nepadne. No a kdyz jsem videl podkovicku ve fialovem ramecku, tak jsem se neskutecne radoval. No a stejne jako ty, to citili i oni - samy gz, gz ale vim, ze byli nasrani :)
    Ted jeste aby se ten kluk od nas, co ma lysku ze suramaru lognul, abych nasral i jeho :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    HOCH2: seres me :-D
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    LIQUIDFREAK: Pche, me v cca ctvrtek, patek vzala grupa, co zrovna dali Nightbane a sli jsme na konika :) No, Midnight taky neni k zahozeni :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Tak druhej timewalk dung a hned infinite timewalker doma :-P
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    HOCH2: Jaj no, vidis to. Vedes jedna nula :D
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    LIQUIDFREAK: high mod jsem myslel to, jak motas jedno brko za druhym :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LAAZI: supr dik!
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    LIQUIDFREAK: Na levelu 102 se ti obevi v classhalle quest.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    HOCH2: VODNIK: Svy top nolife obdobi jsem si uz uzil a rozhodne nemam v planu zase drtit 6x tydne x hodin, nemluve o treningach na ptr atp. xD
    Je jasny, ze neco je top, neco horsi, a neco upe nejhorsi, ale kdyz se clovek trosku rozklika, zna klasu co hraje a uziva si to s lidma kolem sebe, muze bez problemu hrat i to nejvic low a bude platny ;) Teda v pve, pvp uz bejva horsi.

Btw, muze mi nekdo prosim vysvetlit, jak se dostanu k dalsi sade artefaktu pro jiny spec? Nejak sem z toho zamotane..
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Pokud nechce hrát v top raiding stylu tak je daleko podstatnější jestli ho ten char bude bavit než jestli je zrovna top v tomhle nebo tamhletom. A to se nezjistí ani po 1000 příspěvcích do fóra, doporučuju víc hrát ;-)
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    ENDER: mozna bych mu poradil neco, co pujde hrat i na high modu :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ENDER: jj, mam oboji a vim ze su to prasatka, heal mam nejradej palu.. Mno asi to rozhodovani moc resim :D
    ENDER
    ENDER --- ---
    LIQUIDFREAK: doporucuju drood nebo pala :) oboji jsou top healeri i tanci... v dps taky nezaostavaji...
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    CLAVEN: ok thx. Mno prave ve wod mi garisna nesla jak sfina.. XLACHTAN: nestras :D
    ENDER: jj to chapu, taky sem nemival moc rad dkcka kdyz sem lital v healu. A mnooo, jako chci chodit m+, ale nechci to hrotit a nebude to hned.
    HOCH2: Jj, vynaselo to luxusne, token mesicne s prstem v nose na dvou trech altech + nakej ten starej raid.
    Diky kluci a sorry ale sem totalne ztracenej zatim v magionu :D A to, ze mam par dni volno a motam brko za brkem mi moc nepomaha xD
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    LIQUIDFREAK: oni vsechny garisson mise, kde jsi rejzoval penize predelali na resources. Lidi si tim prisli na moc penez a tak to upravili. A i ti followeri, co meli trait na to, aby z misi meli vice penez, tak se jim to zmenilo na vice resourcu.
    ENDER
    ENDER --- ---
    LIQUIDFREAK: dk maji problem s overflowing a necrotic affixem v m+... jejich selfheal je neuveritelnej, ale bohuzel je na tom postaveny jejich tankovani, coz je pak i jejich slabina..
    me se to jako healerovi healuje asi nejhur..

ale jestli nechces chodit m+, je to uplne jedno... v raidu je to sumak, vcera jsem odtankoval mythic raid s palatem v tank offspecu celkem bez problemu
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    LIQUIDFREAK: nepřijde, teda mise jo, prachy ala WoD ne
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    LIQUIDFREAK: teraz máš misie na cca 1500g za kus, ale nie je to úplne podstatné, v Legion sa zarábajú prachy strašne jednoducho.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    este hloupa otazka, garisny se uz neresej co vcetne lodi?? Pac tam teda uz nevidim ty skvely mise na solidny prachy, nebo to prijde na vyssim lvlu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam