• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    DWAY
    DWAY --- ---
    XLACHTAN: vsecko co ma enrage je dps check kdyz to podas takhle :-P a mythic je trosku jina kategorie :)

Kazdopadne ja si pod pojmem dps check predstavuju fight, kde se normalne nagearovana grupa musi jo snazit aby to stihla zabit pred enrage mechanikou. (tzn kde na dps opravdu zavisi, a wipe je casto zpusoben enragem) Do teto kategorie krosuse nepocitam, protoze normalne nagearovana grupa ho zabije uplne na pohodu.

Naposledy sme se dostali na posledni cast mostu kdyz mel asi 20% a bez hera. Coz znamena ze tam opravdu nebyl zadny presure na kill :)

ale to uz je trosku slovickareni. Nemam monopol na pojem dps check :)
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    MEDAN: heh počítá mi to že mám mít 3 a mam 4 legendarky ( pokud se sephuz a ten shield neck pocitaji :-D )
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    DWAY: včera 2% na Mythic :( wipe na enrage, DPS check to je
    DWAY
    DWAY --- ---
    HOCH2: krosus je definitivne dps check ale ne tak ukrutny jako augur nebo tichondrius mi prijde. Tim myslim ze to pusobi jako dps check, protoze tam je strasne viditelne jak ubyva ten cas, ale na druhou stranu se stejnou grupou tam kde sme tichondria meli tesne a augura nestihli tak krosus byl na pohodku.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    DWAY: me jako dps check prijde krosus :) Kord ty pokusy na HC, co jsem zkousel :)

MEDAN: to ja uz jsem o jednu napred (4) nez mi to pise - https://rsuurd.github.io/killpoints/#eu/sylvanas/himeness
    DWAY
    DWAY --- ---
    MEDAN: jojo
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    DWAY: :D

no ale hlavne koukam, ze v 7.2 bude karazhan, court of stars a arcway v heroic rdf. tak je konecne uvidim :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    MEDAN: v 7.2 si budes moct ucraftit :-D
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    :D já ještě neviděl ani jednu...
    What are my killpoints?
    https://rsuurd.github.io/killpoints/#eu/drak%27thul/mageania
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    BTW jeste k tem legendarkam - nekdy minulej tejden mi padl trinket, takze sem zakoupil 880 pasek z AH (za ten lege tankovaci), nasadil trinket a ejhle simcraft zacal psat o 70k dps vic.
    A to ten trinket neni ani jakoze top.
    A navic uz sem 1 legendarku ve skluzu!
    https://rsuurd.github.io/killpoints/#eu/drak'thul/bakmei
    fffuuu
    DWAY
    DWAY --- ---
    World of Warcraft: Legion players will journey to the demon planet of Argus in Patch 7.3 - Polygon
    http://www.polygon.com/...raft-legion-patch-7-3-argus-demon-planet-mass-effect-2-ion-hazzikostas-wow
    DWAY
    DWAY --- ---
    ENDER: guldan neni zrovna moc dps check. Ale treti faze augura je proste race. Tak samo prvni faze melisandry. Kor pokud ti vyjdou blbe elementali a neni dost bublin. Na to ze na zacatek NH by melo byt tak 860 na konec tak 870 tak si uplne nedovedu predstavit to davat s touto grupou, pokud nejedou naprosto bezchybne.

I kdyz tak to bylo asi dycky. Bud si clovek dopomohl vetsi dmg a nebo to bylo datelne ale "by the book"

Takze spise bych hadal, ze ta zminovana nizka obtiznost byla dana tim, ze lidi mohli relativne snadno nabrat ilvl pres m+ a pak samo ze to je lehci kdyz ma clovek o 10 vetsi ilvl nez na jaky je ten fight nastaveny.
    ENDER
    ENDER --- ---
    a ted se nas par celkem pregearovalo v M+... mame asi 5 lidi v top 20 na DT, takze pocitam, ze s gearem by dal nemel byt problem...
    ENDER
    ENDER --- ---
    DWAY: na killu guldana hc jsme meli kolem 890 a slo to celkem v pohode, asi 10 wipu... skorpyron na mythic je taky uplne ez, tam jsme wipli asi 7x... dal je to prej uz horsi
    DWAY
    DWAY --- ---
    ENDER: tak my sme teprv polozili guldaka na normal a zas tak snadne mi to neprijde. Pokud clovek neni overgeared tak to je docela dps check od augura nahoru.
    ENDER
    ENDER --- ---
    nam dal zabrat teda az trochu tichondrius kvuli narocnosti na heal, ale jinak mi to hc prijde dost snadny a trosku me to mrzi pri vzpomince na furnace nebo blackhanda...
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    Ono, co jsem si zkusil (prvni 3 bosse kill, 4. experimantalni wipy stejne jako pak asi 3 pokusy na Elisande.), tak to neni zas tak tezky. No co jsem si cetl mechaniky z prirucek (jedna velmi stroha a druha detailny prirucky), tak ani zbytek bossu nebude zadny velky, spatny, tezky. Jde o to, aby vsichni vedeli, co se deje kolem a co udelat, popr. co neudelat. (vsechno se to tyka normalu, pro HC nebo M nemam koule ani guildu :D )
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    VODNIK: V cem to odporuje tomu, ze to, jak je to tezke na hc, napovida tomu, jak to bude tezke na mythic?
    Je jasny ze na mythic je to o necem jinym nez na hc, ja mluvim o tom, ze pokud je ten raid/boss podtunenej na hc, tak je pravdepodobny, ze bude podtunenej i na mythic.
    Uvidime, rekl slepej, ale tipnul bych, ze 9/10M prvni tejden a guldan az dalsi tejden (jako ne my zejo).

That said, guldan na hc je uz docela zabavnej. Rangedka / healeri tam musi resit ruzny cooldowny, dobihani na krouzky, osvobozovani dusi a tak...
    Pro melecko je to v teda ciste o tom nenechat se na zacatku trefit laserem do obliceje ;(
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    LAAZI: no nevím, HC a normal jsou obvykle skoro totéž, zatímco mythic vyžaduje naprosto odlišnou strategii a jeho obtížnost nemá s HC prakticky nic společného. Viz Ilgynoth v EN - na HC boss naprosto o ničem, na mythic velmi problematický.
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    8/10 HC, až Elisandre mi přijde jako těžší boss na zahrání, protože je potřeba se slušně hýbat. Ale stihli jsme včera jen pár pullů a byli jsme v poslední fázi, tak to v neděli padne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam