• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    BARTUC: budu se teda v ňáký době snažit přejít z Outlaw na Asa nebo Sub, v první řadě projdu gear co mám, mám toho docela dost, myslíš, že se můžu ohledně statů spoléhat teda na http://www.icy-veins.com/wow/assassination-rogue-pve-dps-stat-priority a http://www.icy-veins.com/wow/subtlety-rogue-pve-dps-stat-priority? Jaký by tam měly bejt ideální poměry? U toho asa co myslíš Exsanguinate vs Agonizing Poison? Z legendarek mám jednu Outlaw a ten pásek co dává 30% dmg nad 90% hp targetu. Kdyžtak v Outlawu jsem tady http://eu.battle.net/wow/en/character/dragonmaw/Galdraxel/advanced
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    ENDER: neni lepsi, aby ranged dps bezili co nejvic dozadu? A tak pokryli ty spoty co nejvic vzadu a dpsovali pekne odzadu dopredu?
    ENDER
    ENDER --- ---
    HOCH2: porid si gtfo, to ti zacne hned rvat, zapnes cloak a nazdar...
    u nas jeste zakazuje ranged dps stat za addama aby to nedaval na melee
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ja mam na krosusovi největší problém s padanim mostu :-D I když mi to BW rve jak sileny, tak občas tak tuneluju, ze si toho vsimnu na poslední chvili a když chci shadowstepnout na nekoho z grupy, tak většinou trefim akorát tak krosuse zpatky :-D
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    DWAY: No, ja si na to davam vetsinou pozor, kord od doby, kdyz me takhle dvakrat vyluxoval. On se clovek pri addech tak najednou soustredi na CDs, ze ani nevi, co je kolem :) Uz jsem se sice naucil si hlidat spell panely z DBM, ale i tak je to takovy, ze jedu dps a pritom se porad otacim, jestli krosus neco nevymysli :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    HOCH2: proto my na ts rikame doprava / doleva :-D To vetsinou staci i tem co zabiji addy :-D Me to moc nestoji, jako tank je tenhle fight pomerne lehky a obcas to nekomu zachrani prdel.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    LAAZI: No, ja mam vetsi problem, focus na ady a jak si je tak zabijim, tak me vetsinou vyluxuje fel beam :)
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    BARTUC: To se mi stavalo asi mesic po tom co vysel Legion a ja hral sublety. To se divily ze muze bejt sub tak vysoko..
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SKAUT: taky se nesmiruju lehce, ale nic jiného mi nezbyde. Mam ilvl 894 equiped a v lfg mam ilvl přes 900 urcite a i přes to mam velkem problém se nekam dostat. Pak je ale super, když se nekam clovek dostane a na konci dungu vidi wp rogue apod. Lidi mi pak dost často pisou, ze si mysleli, ze roguny stoji za hovno a tak :-D
    DWAY
    DWAY --- ---
    SKAUT: a nebo muzes hrat huntera :-D
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    BARTUC: Tak nejak to smireni nechci uplne akceptovat :-D.
    Obcas se tam najde pekna grupa. Nemyslim si ze bych byl uplne failer ale na uplny top to taky neni. A hold mam proste vic casu ,jako nolifer , travit ve wow.

Ale dekuji za nahled a par bodu k memu skotaceni.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Btw dobra rada na krasuse, kdyz bezite dozadu s orbem a mijite gateway, nemusi to byt ta spravna gateway.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ENDER: jasnacka, ja dneska snad picnu +15 s guildou
    ENDER
    ENDER --- ---
    BARTUC: jj pocitam s vama s laazim, ale ja uz dneska asi nepujdu a pristi tyden by mely byt easy affixy
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ENDER: ja sem k dispozici, kdybys potreboval hyper brutal dps :-D
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    ENDER: zase ty zacatky byly fajn, kdy si to clovek mohl vyzkouset a nejaka ta chyba se tolerovala. Jako ja nic necetl, ja to jel takovym tim zpusobem pokus/omyl a vetsinou mi vsichni vsechno rekli behem prvnich par tydnu hrani mythic dungu.
    Kazdopadne s tebou souhlasim, co se tyce, ze ted jsou lidi casto opatrni, aby si nevybrali nekoho, kdo jim to nezkazi popr. neleavne po 10ti minutach.
    ENDER
    ENDER --- ---
    no kdyz uz nekoho pickuju do party na vyssi m+ tak vzdy delam wowprogress check, protoze lidi casto vubec netusi co se v tech dungeonech deje a pokud clovek chce davat neco vyssiho nez 15 na dve bedny, je naprosto nezbytny aby vsichni clenove party vedeli o dungu vse...
    ja uz se tema dungama prohrabal na zacatku datace, kdy jsme napr nedali ani arcway 7 na cas a bohuzel uz nemam trpelivost tam travit cas s lidma co netusi, ktera bije... na 2. stranu v podstate vubec neresim classu s kterou se clovek hlasi.. je pravda, ze jsme to od zacatku behali vetsinou guildovne, pripadne jsme byli tank a heal.. akorat se ted utrhl kamos a je s naprostym prehledem leader na DT v m+ score, takze uz moc nemam s kym chodit, protoze on uz vetsinou beha 20+ s top lidma z celyho sveta.. navic prot palat vyzaduje priliz soustredeni a me to po chvili prestane bavit :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SKAUT: hele ja sem na lfg uplne zanevrel. Radsi se dohodnu s clenama guildy na urcity den v tydnu (variabline jak se sejdem) a skocime pak jeden dva velky klice, abychom měli +15 a nazdar.

Jako roguna a ještě k tomu sin proste na lfg zapomen. Povedlo se mi snad jen jednou se dostat do neceho vys nez +10 a to byla fakt super parta, kdy sme dali nl na 2 bedny a pak arcway +15 v case :-)
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    SKAUT: Pis vsem a nekdy se doprosuj, ono to nekdy vyjde a obcas te i vezmou :)
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    BARTUC: RL je na me hodnej, ani me moc nebije a tak :).
    Akorat nejsme guilda ktera by mela kazdy den dost lidi na to si skocit nejaky vyssi M+ ( coz je dobry zdroj gearu mimo raidu ), takze zkousim pres LFG ( preci jen jsem ve hre casteji nez vetsina ) a tam se u tech vyssich nemam proste sanci dostat ( M+ je hlavne o addech ze... ).
    Ptam se pokud jsem neco neprehledl, ci pokud nekdo nema nejaky tip/trik jak na to. A u sina mam nejlepsi gear / artifact. A psychologicky je me samotnemu blby jet pure ST kdyz addi jsou to co je prio...

Holt se proste do vyssich M+ a do RAIDu podivam jen s guildou ( i kdyz bych mel cas se podivat vickrat ) . Ja jsem takovy vecny nespokojenec protoze vim ze to jde proste lip nez to delam :D .
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam