• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Hlavne ten posledný trait už je len o tom, že máš proc nie na 4000 statu, ale 4200, takže zase taký strašný must have must grind to nie je.
    DWAY
    DWAY --- ---
    XLACHTAN: ja jen prestal grindit. Stejne se ted s max knowledge dostanes n poslední trait hodne rychle a ty cisla co potřebujes pak každého od grindu spolehlive odradi. Coz byl vlastne ucel toho exponenciálního rustu pri kazdem dalsim levelu
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    DWAY: hele to určitě, s tím já problém nemám a každý /w Curve mi přijde dost dementní. Spíš je vtipný kam se to dostalo no. Nicméně já mám teď stejně už pár měsíců přerušené platby, takže si užívám relax :)) ten nekonečný grind Legionu už byl moc i na mě.
    DWAY
    DWAY --- ---
    XLACHTAN: yop, ale treba u gul'dana HC sem mel odprogressovane jak svina, jen to sme pak wipli okolo 7 - 3% takze sem vedel co dělat stejně jako ti co to achi maji, ale protoze kazdy RL jel curve tak bylo tezke najit někoho kdo te vezme. Nakonec jsem to pouzit nemusel ale mozna sem mel, a mohl sem to zabit daleko drive.

A lidi sou blazni s tema achivkama. Treba ze chtějí achi uz druhy tyden co to vyslo a nebo me pobavil RL ktery mel raid s titlem ToV - last chance to get curve a v detailech mel, whisp curve for invite.

Nemluve o tom, ze achivko stejne negarantuje skill, tak proc si to neulehcit kdyz clovek ma problem sehnat raid jen kvuli tohoto?
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    DWAY: to je docela lol :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    Jinac kdo resi, ze se nedostane do raidu, tak zkuste http://www.wow-fake.com/achievement/ skill to samozrejme nenhradi, ale pokud mate taktiky naprogressovane, a jen se nepostestilo zabit lasta, tak se to muze hodit.
    DWAY
    DWAY --- ---
    Ja sem spokojeny jak fixli Blood DK. Konecne sem dodelal Artifact challenge. Porad to byl zahul, ale uz to nebylo nerealne :-D
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    LAAZI: Teraz som si spomenul na tento tvoj príspevok o dmg, keď som mal v TOS N ako tank 550k dps (druhý tank, druid o pár ilvl nižšie, mal 280k). Idem pravda tú úplne najvác dps kombináciu legiend (chest+shouldery), ale dmg teda fakt nemám slabú :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Nejak mi úplne nedochádza, čo je také popiči na fan made videu na desať rokov starý raid.
    Ale dobre, nemusím rozumieť všetkému.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    DWAY: timewalking ? nema to nic spolecnyho s legionem, na konci toho videa je jasnej teaser na dalsi video. No nic ...
    DWAY
    DWAY --- ---
    JANDOS: BT timewalking uz vysel. To uz asi trailer nebude. Leda ve volnem case :-)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    MEDAN: Je to pravda, blizz ho najal cca pred pul rokem. Uz se tesim na black temple od nej
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    Aha, tak je to (jak píše už Wrata) jenom fan art trailer na starý Naxx z české produkce od www.zeifart.com. Tedy žádné znovuzrození Naxxramas :)
    Někde jsem i četl, že ho díky kvalitě těch videí najali do Blizzardu, ale nevím co je na tom pravdy.
    KALTY
    KALTY --- ---
    WRATA: díky za vysvětlení. Jsem v práci. Video spustím ale na YouTube se nedostanu
    WRATA
    WRATA --- ---
    KALTY: Jenom fan made, s 12ti letym zpozdenim
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    taky mě zajímá na co je to vlastně trailer (kromě toho, že na Naxx).

Btw. jaktože ve videu nikdo nezabil Mr. Biggleswortha? :)
    KALTY
    KALTY --- ---
    JANDOS: to už zas přežvykují to samé sousto po třetí? Nebo co to je za trailer?
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ale uz to celkem zacina vypadat :-) ToS se mi libi
    Croonbabe on Drak'thul - Warcraft Logs
    https://www.warcraftlogs.com/character/eu/drakthul/croonbabe
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    hm, díky, vyskúšam.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam