• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    MEDAN: Je to pravda, blizz ho najal cca pred pul rokem. Uz se tesim na black temple od nej
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    Aha, tak je to (jak píše už Wrata) jenom fan art trailer na starý Naxx z české produkce od www.zeifart.com. Tedy žádné znovuzrození Naxxramas :)
    Někde jsem i četl, že ho díky kvalitě těch videí najali do Blizzardu, ale nevím co je na tom pravdy.
    KALTY
    KALTY --- ---
    WRATA: díky za vysvětlení. Jsem v práci. Video spustím ale na YouTube se nedostanu
    WRATA
    WRATA --- ---
    KALTY: Jenom fan made, s 12ti letym zpozdenim
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    taky mě zajímá na co je to vlastně trailer (kromě toho, že na Naxx).

Btw. jaktože ve videu nikdo nezabil Mr. Biggleswortha? :)
    KALTY
    KALTY --- ---
    JANDOS: to už zas přežvykují to samé sousto po třetí? Nebo co to je za trailer?
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ale uz to celkem zacina vypadat :-) ToS se mi libi
    Croonbabe on Drak'thul - Warcraft Logs
    https://www.warcraftlogs.com/character/eu/drakthul/croonbabe
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    hm, díky, vyskúšam.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CLAVEN: sub ted hodne vratili do toho, jak vypadal ve WOD a hraje se t ocelkem pekne. Ja hral taky sub a prese na sin v legionu, protože sub me absolutne nebavil. Ted to vypada peken hratelne, ale totalne podle myho prepiskli tuning. Ja sub nehral od vydani legionu a vůbec uz nedavam rotaci i přes to sem byl schopnej na panence tocit to co na sinu, kde mam optimalizovanej gear, legendy a řekl bych, ze to celkem umim mackat uz. Fakt sileny
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    BARTUC: Jak prehnali sub? Lebo ja som sa na sub po desiatich rokoch vyjebal, keď som videl tie emo goth zmeny v Legione, a hrám sin.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    LAAZI: ja nevim, jak sem psal, tak sem uzceprofilovej hrac, takze spis v tomhle jen paposkuju to, co mi rikaji lidi se kterejma hraju. Nicmene kamos co hraje maga porovnaval třeba fire a frost a rikal, ze frost je desnej voprus v tom, ze hodne toho castis... Ja sem spokojenej se svoji rogunkou, akorát me sere, jak ted prehnali subtlety...
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    BARTUC: @frostmage- Icelance je instant plus mas 3 stacky te veci, ze kdyz to macknes, tak muzes castit za pohybu. Me teda frost prijde min nachylnej na pohyb nez treba elem nebo shadow priest.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ICARUS: hele pokud chces fakt pohodovy hrani, pod k nam, tad s tebou něco pobeham a helfnu. Jak to mas, budes zacinat s novym uctem nebo pojedes stavajici?
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    BARTUC: feral vypada dost zajimave, asi fakt rollnu druida na drak'thulu a budu doufat ze se komunita zlepsila :))

BARTUC
    BARTUC --- ---
    CLAVEN: asi kamos Asmongolda :-D
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    KALTY: Wut
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KALTY: ja byl k monkum taky odtazitej, ale ono se to hraje tak dobře, ze to proste nejde nehrat. Aktualne mam main rogunu a alta MW/BM monka, kterej je vybavenej skoro stejne dobře jako main a je to super
    KALTY
    KALTY --- ---
    KALTY: Sry jen takový můj výlev. Já si hraju s nadšením vanillu locka a jsem happy :)
    KALTY
    KALTY --- ---
    CLAVEN: Jak konečně? Takové somariny nemají ve wowku co dělat. Pandy a monkové.
    Monk ok, ale ne takové kokotiny jako brewmaster atd. Kdyby byl ala Diablo, OK, ale tohle?
    Kam se to dostalo za tu dekádu, to bych grcal...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam