• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    MEDAN: Je to pravda, blizz ho najal cca pred pul rokem. Uz se tesim na black temple od nej
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    Aha, tak je to (jak píše už Wrata) jenom fan art trailer na starý Naxx z české produkce od www.zeifart.com. Tedy žádné znovuzrození Naxxramas :)
    Někde jsem i četl, že ho díky kvalitě těch videí najali do Blizzardu, ale nevím co je na tom pravdy.
    KALTY
    KALTY --- ---
    WRATA: díky za vysvětlení. Jsem v práci. Video spustím ale na YouTube se nedostanu
    WRATA
    WRATA --- ---
    KALTY: Jenom fan made, s 12ti letym zpozdenim
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    taky mě zajímá na co je to vlastně trailer (kromě toho, že na Naxx).

Btw. jaktože ve videu nikdo nezabil Mr. Biggleswortha? :)
    KALTY
    KALTY --- ---
    JANDOS: to už zas přežvykují to samé sousto po třetí? Nebo co to je za trailer?
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ale uz to celkem zacina vypadat :-) ToS se mi libi
    Croonbabe on Drak'thul - Warcraft Logs
    https://www.warcraftlogs.com/character/eu/drakthul/croonbabe
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    hm, díky, vyskúšam.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CLAVEN: sub ted hodne vratili do toho, jak vypadal ve WOD a hraje se t ocelkem pekne. Ja hral taky sub a prese na sin v legionu, protože sub me absolutne nebavil. Ted to vypada peken hratelne, ale totalne podle myho prepiskli tuning. Ja sub nehral od vydani legionu a vůbec uz nedavam rotaci i přes to sem byl schopnej na panence tocit to co na sinu, kde mam optimalizovanej gear, legendy a řekl bych, ze to celkem umim mackat uz. Fakt sileny
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    BARTUC: Jak prehnali sub? Lebo ja som sa na sub po desiatich rokoch vyjebal, keď som videl tie emo goth zmeny v Legione, a hrám sin.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    LAAZI: ja nevim, jak sem psal, tak sem uzceprofilovej hrac, takze spis v tomhle jen paposkuju to, co mi rikaji lidi se kterejma hraju. Nicmene kamos co hraje maga porovnaval třeba fire a frost a rikal, ze frost je desnej voprus v tom, ze hodne toho castis... Ja sem spokojenej se svoji rogunkou, akorát me sere, jak ted prehnali subtlety...
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    BARTUC: @frostmage- Icelance je instant plus mas 3 stacky te veci, ze kdyz to macknes, tak muzes castit za pohybu. Me teda frost prijde min nachylnej na pohyb nez treba elem nebo shadow priest.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ICARUS: hele pokud chces fakt pohodovy hrani, pod k nam, tad s tebou něco pobeham a helfnu. Jak to mas, budes zacinat s novym uctem nebo pojedes stavajici?
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    BARTUC: feral vypada dost zajimave, asi fakt rollnu druida na drak'thulu a budu doufat ze se komunita zlepsila :))

BARTUC
    BARTUC --- ---
    CLAVEN: asi kamos Asmongolda :-D
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    KALTY: Wut
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KALTY: ja byl k monkum taky odtazitej, ale ono se to hraje tak dobře, ze to proste nejde nehrat. Aktualne mam main rogunu a alta MW/BM monka, kterej je vybavenej skoro stejne dobře jako main a je to super
    KALTY
    KALTY --- ---
    KALTY: Sry jen takový můj výlev. Já si hraju s nadšením vanillu locka a jsem happy :)
    KALTY
    KALTY --- ---
    CLAVEN: Jak konečně? Takové somariny nemají ve wowku co dělat. Pandy a monkové.
    Monk ok, ale ne takové kokotiny jako brewmaster atd. Kdyby byl ala Diablo, OK, ale tohle?
    Kam se to dostalo za tu dekádu, to bych grcal...
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    BARTUC: Jj, brewmaster je teraz super, konečne predbehol druida.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam