• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    ARCHCORE
    ARCHCORE --- ---
    WRATA: ach tak to jsem hodne za debila :D ... dekuju !!!
    WRATA
    WRATA --- ---
    ARCHCORE: To ti jenom ukazuje co ma dany relic za triaty na vyber, proto to preview. Pokud je chces aktiovat tak musis ten relic da do zbrane.
    ARCHCORE
    ARCHCORE --- ---
    zdarvim jdu se zaptat na Netherlight Crucible ... a to presne jak funguje 4 slot preview traits .... Relics mi tam nechce zustat :) dekuju klidne i do posty
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    CLAVEN: a kdo říká, že rating "teen" není pro nás? :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: ale i pres teen rating obcas dokazou kuci prevapit :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Asi by som sa na vašom mieste nesústredil na príbeh (stále je to hra s ratingom Teen, ten príbeh nie je určený pre dospelých ľudí) a venoval sa contentu a systémom. A v tom WoW jednoducho nemá konkurenciu.
    DWAY
    DWAY --- ---
    WRATA: to uz se tu parkrat probiralo, proc se Anduin chova jak se chova. Ono kdyz ti horda zabije (necha zemrit) otce, a potom zapali teldrassil, tak utok na udercity neni takovy nesmysl jak se muze zdat.

Jaina byla taky nejvetsi mirotvurce, a kde je ted?

Kazdopadne bych pockal, na BFA nez zacnes soudit proc se chova jak se chova. Predtim bude jeste kniha ktery myslim vysvetli spousty veci.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    LAAZI: hernima mechanikama se mi chvili libil rift, ale tam byl ten samej problem jako donedavna u wowka, ze si behem chvile byl totalne prelevlenej at si vlezl kam si vlezl. hlavne si tam furt lootoval sto ruznych blbosti cos ani nevedel k cemu sou a jestli je muzes vyhodit. takze z ty hry sem mel nakonec uplny kulovy
    WRATA
    WRATA --- ---
    LAAZI: FF 14 treba. Tam je pro me teda hlavni tahak ta story ktera je zakomponovana primo do dungu a raidu ale porad je tma gear hunt a dobrej gameplay.

DWAY: Anduin kterej se chova presne opacne nez nam ho v poslednich 5ti letech prezentovali mi proste smysl nedava. Ale muze to bejt zajmavej prelude pro Warcraft 4 kde se vsichni pohadaj se vsema a s dalsim datacem se zase skamaradej a pojede se dal.
    DWAY
    DWAY --- ---
    WRATA: nemyslim, ze to bude tak zhave. Myslim si ze to bude podobne jak panda. Sarvatky aby se nakonec zjistilo, ze porad mame spolecneho nepritele.

Hlavne kdyby to pojali, tak sme porazili Legii a ted sme vsichni kamaradi a zavladl mir mezi frakcema, tak by uplne zabili pvp. Toto je celkem dobre vysvetleni, proc je stale konflikt, ale urcite to nebude hlavni story. Nezapomen, ze je treba fixnout azeroth, a porazit void lordy.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    WRATA: Ano je jich spousta, ale furt neznam zadny tak dobry, jako wowko. Pribeh me osobne na mmo nezajima.
    WRATA
    WRATA --- ---
    LAAZI: Jinejch mmocek je spousta. Stejne tak mam backlog singlovek. Spis mi jde o to koho laka ten setting. Od MOPU me u toho drzela relativne zajmava story ale vracet se k tematu vanily stylem "poslednich 6 let jsme spolupracovali aby jsme porazili vetsi a vetsi zlo, zlo je vyreseno, je na case si zase zacit rozbijet drzku" mi prijde hodne chucpe...
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    prave, par znamych slo na BDO a po par mesicich se vratili k wowku
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    WRATA: Jako kdo planuje hrat BFA? Otazka je, co chces hrat jinyho :)
    WRATA
    WRATA --- ---
    SIRLOON: Zatim nic. Jenom to oznameni na Blizzconu v listopadu. Ja bych tipoval ze neco vic bude na letosnim. Preci jen kousek pred Blizzconem bude release BFA. Kdo to vlastne planujete hrat? Me ten setting vubec nic nerika. Ani ty features
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    btw sou nejaky novy zpravy o tom znovuspusteni vanilly?
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    DWAY: final boss byl alespon kill orderem puvodne ve starym kara aj tak nightbane, teda na prvni kill, co ja vim tak questchain na jeho summon vyzadoval kill malechachara
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    DWAY: jasne ze sem to soloval, ale s pugem by to dementi akorat kurvili
    KALTY
    KALTY --- ---
    DWAY: V prvním BRD jsem byl jako hunter s první postavou. Našel jsem si tam dva kamarády (RL) a strávil v něm v kuse 12h a ani se to nedalo dojít. Oh vanilla :D
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    DWAY: Že se nedivím :D
    Něco z těch starších jsem si i zapamatovala, ale zrovna Karazham, kde mě spousta věcí rozptyluje, takže nekoukám na cestu, ale kde co lítá je v tomhle takový horší.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam