• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    DWAY
    DWAY --- ---
    SIRLOON: Proto my sli na Zek'voze. Nase raidleaderka rikala, ze Vectis je casto progress stopper.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    ZAREK: u nas stejne. Musime nastudovat jak s omega vectorem
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    DWAY: u nas tri dole, u crvrtyho nas to prestalo po ctyrech wipech bavit a sli sme se na to vyspat/zkouknout tatktiky a v nedeli pokracovani
    DWAY
    DWAY --- ---
    Tak u nas 4 dole :) Na takove to casual raidovani bych rek ze se da.
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    ZAREK: My máme 3x30 lidi a možná by se složila i 4 grupa, ale není nikdo kdo by to vedl, ale počtove bychom měli dost.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CARB6N: pokud si z nr neodesel, tak bys tam porad mel byt :-D
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    BARTUC: Já neodešel, jen jsem to přestal hrát asi na rok. Nevim co je víc emo, jestli hrát wow nebo přestat hrát wow:)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CARB6N: jestli si u nas uz byl a odesel si nejak normalne (bez nejakyho ema) tak by asi nebyl problem te znovu prijmout
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    UNCLE_JIMBO: Já tam byl ve WoD:)
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    Takže si mam postavit vlastní PUG, ok:)

btw. ten blizzardí voice chat není vubec zlej. Odzkoušeno zatim jen v 5-man grupě, ale dobrý a velice jednoduchý. Stačí zmáčknout jeden čudlík.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ZAREK: mno me to nerikej, nejak se to seslo. Na legionu sme meli celkem stabilni 20 man grupu a ted na zacatku datace zaclo hrat znova spousta staromilcu a k tomu k nam ted litaji treba 3 prihlasky denne :-D Tak se to nejak naplnilo... ale ono to zase polevi neboj.
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    BARTUC: magori :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ZAREK: jo no :-D
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    BARTUC: dva 30tkovy raidgrupy? :O
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ZAREK: aktualne mame dve full raid groupy coz je na guildu naseho razeni hrozne moc a slozite se to manazuje. Jsme velmi specificky pristupem k lidem a vubec stylem mysleni, takze se sloziteji vse ridi. Az ale opadne ten prvotni hype coz ocekavame s prvnim hc raidem, tak pocitam zase novy lidi prijimat budem
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    BARTUC: copak? nemate socials nebo ste na capu? :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    tu som za kaktusom. NR stale jede, ale aktualne mame stop stav na prihlasky, ale treba by se dalo nejak domluvit.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    UNCLE_JIMBO: stačí se podívat na nástěnku - Bartuc tam hraje
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    CARB6N: Nightraiders se jmenovala u hordy (možná je jich i víc), hrál jsem tam naposledy někdy na pandách, ale nevím že by tam byl někdo z nyxu
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    Hele, kdo má tu gildu na DT, který choděj později v noci? Potřeboval bych nějakou grupu tak na 22:00+, mam 346 mage.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam