• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    SIRLOON: Jo je to tam nějaký divný. Útočit mi začal až když jsem s pet follow vlezl na ten vytah. Ale co dal, nevím protože jsem umřel.
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    BARTUC: To v těch první třech raidech máme taky tak. Pouze už není dost officíru na ten čtvrtý, ale už se pomalu někdo hledá, tak možná budem mít čtvrtý raid.

Včera jsme dali všechno až na posledního, ale jsme třetí raid. :-) Takže casualové, náš první raid to vyčistil vše a dělají teď HC.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    SIRLOON: v naší druhé raidovací skupině byl BM hunter top dps, takže bych neřekl že je rozbitý
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    btw hraje nekdo hunta? v uldinu po vstupu se pet tvaril jako ze je aktivni, ale neslo pouzivat pet utoky, to same pri pullu prvniho bosse. tak si to chci jen overit jeste u nekoho nez napisu bugreport
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    DWAY: to ste odvazni. za kazdyho co probehne branou dostanes tusim 14k dmg :) Mother sme dali docela rychle, jen sme meli jednou smulu ze nam bouchl sliz, zaroven byl vitr a jeste jel laser. to uz se moc delat nedalo
    ENDER
    ENDER --- ---
    ZAREK: tak to jo, ja uz jsem si rikal jaky jsme dementi, kdyz mame zatim dole jenom 6/8 na normalu... hlavne u nas znal taktiky jeden clovek co nema mikrofon, takze jsme casto pullnuli a cekali co boss bude delat :)
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    ENDER: o normale mam dojem
    ENDER
    ENDER --- ---
    mluvite tu o heroicu v tech progressech? :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    VODNIK: my sme zas prebehli asi pulka raidu najednou do posledni, protoze me neuhealovali a zemrel jsem takze boss prebehl za druhym tankem :-D

Nasi healeri maji trosku problem s healem ve vetru, a DK je ted zase trosku squishy.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Nejvíc jsme se vyvztekali s Mother, ty přechody mezi místnostmi musíme ještě trochu poladit, protože jsme prvnií dvě evakuovali na poslední chvíli a boss umřel asi 3 sekundy po přechodu do poslední. Doufám, že dneska už zkusíme aspoň prvního na HC
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    mno tak raidy zajimavy, my jedna grupa 2/8, dalsi dve 5/8 a posledni, "progresova" 7/8 s tim ze meli last pull 2% na lastovi.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ROTTWEILER: to my to meli krasne rozdeleny, dve 30 man grupy v kazdy minimalne dva oficiri :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    my vcera dali obe grupy 6/8, takze pecka. Jeden typek od nas streamoval a byl ve druhy grupe, takze sem na druhym monitoru pozoroval jak jim to jde a byla fakt prdel, jak kazda grupa sla jinou cestou. My sme do toho sli po hlave a taktiky se ucili za pochodu v prubehu fajtu a oni sahodlouze vysvetlovali a debatovali nad taktikama :-D Nakonec nase grupa zula sundala asi o 5 minut driv jen :-)

Takze za me super pecka, ten raid je fakt peknej, mechaniky zabavny. Jestli bude kvalita raidu postupne stoupat jako v legionu, kde EN byl fakt votresnej raid pro me, tak na konci datace budu vriskat blahem, protoze tenhle raid se mi zatim fakt libi.

Sem zvedavej, jestli dame do konce tydne 8/8 :-)
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Skončili jsme u Zul, ten trash kolem nás zdržel tak, že jsme se k prvnímu pulu dostali až skoro v 11 a to už půlka lidí dřímala. Ale jinak pohoda a docela pěknej raid, dneska to doufám vyčistíme, druhej raid už má Zul dole
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    SIRLOON: u nas to byla mana issue, sme dost undergeared :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    SIRLOON: Proto my sli na Zek'voze. Nase raidleaderka rikala, ze Vectis je casto progress stopper.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    ZAREK: u nas stejne. Musime nastudovat jak s omega vectorem
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    DWAY: u nas tri dole, u crvrtyho nas to prestalo po ctyrech wipech bavit a sli sme se na to vyspat/zkouknout tatktiky a v nedeli pokracovani
    DWAY
    DWAY --- ---
    Tak u nas 4 dole :) Na takove to casual raidovani bych rek ze se da.
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    ZAREK: My máme 3x30 lidi a možná by se složila i 4 grupa, ale není nikdo kdo by to vedl, ale počtove bychom měli dost.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam