• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    SIRLOON: Jo je to tam nějaký divný. Útočit mi začal až když jsem s pet follow vlezl na ten vytah. Ale co dal, nevím protože jsem umřel.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    SIRLOON: v naší druhé raidovací skupině byl BM hunter top dps, takže bych neřekl že je rozbitý
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    btw hraje nekdo hunta? v uldinu po vstupu se pet tvaril jako ze je aktivni, ale neslo pouzivat pet utoky, to same pri pullu prvniho bosse. tak si to chci jen overit jeste u nekoho nez napisu bugreport
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    DWAY: to ste odvazni. za kazdyho co probehne branou dostanes tusim 14k dmg :) Mother sme dali docela rychle, jen sme meli jednou smulu ze nam bouchl sliz, zaroven byl vitr a jeste jel laser. to uz se moc delat nedalo
    ENDER
    ENDER --- ---
    ZAREK: tak to jo, ja uz jsem si rikal jaky jsme dementi, kdyz mame zatim dole jenom 6/8 na normalu... hlavne u nas znal taktiky jeden clovek co nema mikrofon, takze jsme casto pullnuli a cekali co boss bude delat :)
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    ENDER: o normale mam dojem
    ENDER
    ENDER --- ---
    mluvite tu o heroicu v tech progressech? :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    VODNIK: my sme zas prebehli asi pulka raidu najednou do posledni, protoze me neuhealovali a zemrel jsem takze boss prebehl za druhym tankem :-D

Nasi healeri maji trosku problem s healem ve vetru, a DK je ted zase trosku squishy.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Nejvíc jsme se vyvztekali s Mother, ty přechody mezi místnostmi musíme ještě trochu poladit, protože jsme prvnií dvě evakuovali na poslední chvíli a boss umřel asi 3 sekundy po přechodu do poslední. Doufám, že dneska už zkusíme aspoň prvního na HC
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    mno tak raidy zajimavy, my jedna grupa 2/8, dalsi dve 5/8 a posledni, "progresova" 7/8 s tim ze meli last pull 2% na lastovi.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ROTTWEILER: to my to meli krasne rozdeleny, dve 30 man grupy v kazdy minimalne dva oficiri :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    my vcera dali obe grupy 6/8, takze pecka. Jeden typek od nas streamoval a byl ve druhy grupe, takze sem na druhym monitoru pozoroval jak jim to jde a byla fakt prdel, jak kazda grupa sla jinou cestou. My sme do toho sli po hlave a taktiky se ucili za pochodu v prubehu fajtu a oni sahodlouze vysvetlovali a debatovali nad taktikama :-D Nakonec nase grupa zula sundala asi o 5 minut driv jen :-)

Takze za me super pecka, ten raid je fakt peknej, mechaniky zabavny. Jestli bude kvalita raidu postupne stoupat jako v legionu, kde EN byl fakt votresnej raid pro me, tak na konci datace budu vriskat blahem, protoze tenhle raid se mi zatim fakt libi.

Sem zvedavej, jestli dame do konce tydne 8/8 :-)
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Skončili jsme u Zul, ten trash kolem nás zdržel tak, že jsme se k prvnímu pulu dostali až skoro v 11 a to už půlka lidí dřímala. Ale jinak pohoda a docela pěknej raid, dneska to doufám vyčistíme, druhej raid už má Zul dole
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    SIRLOON: u nas to byla mana issue, sme dost undergeared :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    SIRLOON: Proto my sli na Zek'voze. Nase raidleaderka rikala, ze Vectis je casto progress stopper.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    ZAREK: u nas stejne. Musime nastudovat jak s omega vectorem
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    DWAY: u nas tri dole, u crvrtyho nas to prestalo po ctyrech wipech bavit a sli sme se na to vyspat/zkouknout tatktiky a v nedeli pokracovani
    DWAY
    DWAY --- ---
    Tak u nas 4 dole :) Na takove to casual raidovani bych rek ze se da.
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    ZAREK: My máme 3x30 lidi a možná by se složila i 4 grupa, ale není nikdo kdo by to vedl, ale počtove bychom měli dost.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CARB6N: pokud si z nr neodesel, tak bys tam porad mel byt :-D
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    BARTUC: Já neodešel, jen jsem to přestal hrát asi na rok. Nevim co je víc emo, jestli hrát wow nebo přestat hrát wow:)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CARB6N: jestli si u nas uz byl a odesel si nejak normalne (bez nejakyho ema) tak by asi nebyl problem te znovu prijmout
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam