• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    KAISERIN
    KAISERIN --- ---
    UNCLE_JIMBO: Me zajima:)))
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    z pohledu PvP (který tu nikoho nezajímá, ale stejně si ulevím) je BM hunter absolutně no skill req. spec, takže mě štve, že je teď tak rozbitej že to hrajou všichni.. prakticky je to v aréně jako kdyby tam byl jeden hráč navíc, protože pet udělá větší dps než warrior a stun má taky :D
    ENDER
    ENDER --- ---
    ZAREK: no nevim, BM je ted top na single... mrkni na realny logy
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    SIRLOON: to nebylo icy ale simcraft
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    ZAREK: jo, jenze na icy to pocitali bez azeritu. U nas byl nade mnou jen jeden DH- brano na bosech, jinak me predbehla jeste roguna na trashi
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    protoze beastmaster je mam pocit tabulkove nekde uprostred
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    JCD: spis je to mysleno tak, ze pokud byl beastmaster top dps, tak ostatni dps to delaj spatne
    JCD
    JCD --- ---
    proc je otravne ze nekdo dela vyssi dps? to je snad dobre, ne aspon je vsechno rychleji zabite? nechapu :)

ja teda mam ted taky pet huntera, mnoho let nazad jsem mel paladina a warriora a ten hunter mne teda bavi podstatne vic :)
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    LAAZI: many pets, handle it? :D
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    UNCLE_JIMBO: jj, sme jich meli v raidu vcera 5, byli s tim otravni
    Warcraft Logs - Combat Analysis for Warcraft
    https://www.warcraftlogs.com/zone/statistics/19
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    BM hunter top dps... /facepalm
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    VODNIK: tak to ja byl taky, ale na nekolika mistech sem musel peta schovat a zase vytahnout aby se restartoval
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    SIRLOON: Jo je to tam nějaký divný. Útočit mi začal až když jsem s pet follow vlezl na ten vytah. Ale co dal, nevím protože jsem umřel.
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    BARTUC: To v těch první třech raidech máme taky tak. Pouze už není dost officíru na ten čtvrtý, ale už se pomalu někdo hledá, tak možná budem mít čtvrtý raid.

Včera jsme dali všechno až na posledního, ale jsme třetí raid. :-) Takže casualové, náš první raid to vyčistil vše a dělají teď HC.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    SIRLOON: v naší druhé raidovací skupině byl BM hunter top dps, takže bych neřekl že je rozbitý
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    btw hraje nekdo hunta? v uldinu po vstupu se pet tvaril jako ze je aktivni, ale neslo pouzivat pet utoky, to same pri pullu prvniho bosse. tak si to chci jen overit jeste u nekoho nez napisu bugreport
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    DWAY: to ste odvazni. za kazdyho co probehne branou dostanes tusim 14k dmg :) Mother sme dali docela rychle, jen sme meli jednou smulu ze nam bouchl sliz, zaroven byl vitr a jeste jel laser. to uz se moc delat nedalo
    ENDER
    ENDER --- ---
    ZAREK: tak to jo, ja uz jsem si rikal jaky jsme dementi, kdyz mame zatim dole jenom 6/8 na normalu... hlavne u nas znal taktiky jeden clovek co nema mikrofon, takze jsme casto pullnuli a cekali co boss bude delat :)
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    ENDER: o normale mam dojem
    ENDER
    ENDER --- ---
    mluvite tu o heroicu v tech progressech? :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    VODNIK: my sme zas prebehli asi pulka raidu najednou do posledni, protoze me neuhealovali a zemrel jsem takze boss prebehl za druhym tankem :-D

Nasi healeri maji trosku problem s healem ve vetru, a DK je ted zase trosku squishy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam