• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    Me PvP nikdy nebavilo z toho duvodu, ze na to, abych si ten duel uzil, bych musel presne vedet, jake schopnosti ma souper, co vsechno dokaze a co s tim muzu udelat. A zas tak moc na to, abych si pamatoval nejakych 36 specu, nehraju. A kdyz nevim, co souper umi, tak si pripadnu, jako kdybych tocil dmg na trosku vice interaktivnim target dummy.
    DWAY
    DWAY --- ---
    Ono v PVE a PVP je to naprosto o tom samem. Je treba mit partu lidi, komunikaci na naucit se taktiky. Ono v tom PVP jsou ty taktiky jine prevazne v tom ze nemaji pevne poradi. Ale malo kdy se stane ze by clovek prisel s nejakou novinkou na kterou nikdo predtim neprisel. Takze je to o tom naucit se co se muze stat a jak na to reagovat.

PVE ma zas oproti PVP mechaniky ktere kdyz se ignoruji tak to wipne grupu. Malo kdy se v PVP stane, ze vas nekdo dokaze na jednu ranu zabit. Boss toto umi.

Nerekl bych ze je jedno tezsi nez druhe. Spise kazde vyzaduje jiny typ pozornosti. Ale oboji to je o komunikaci, planovani a treninku. Takove mythic gildy maji treba i 300 wipu na bossovi.
    KAISERIN
    KAISERIN --- ---
    ZAREK: ja jsem taky lama. Byla jsem presne - pve healer, top v raidech (samozrejme ne zadny top guildy, normalni proste). Jenze na raidy uz proste nemam cas :), s miminem to nedavame. V arenach jak kdy, ted jsme udelali vymenu, protoze jsme se v arene malem nekolikrat rozvedli :D Takze jedu dps a uvidime :)
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    ZAREK: aha tak to je jiná, to chápu :) já to myslel tak, že spíš než co budu hrát, tak řeším s kým.. ale dřív jsem to tak neměl a kolikrát jsem trpěl nepředstavitelný existence jen proto, že hráli dobře :D
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    UNCLE_JIMBO: ja mam s kym hrat, jen jsem neslysici :D ale davam s tim bez problemu riady i heroci raidy a nake mythic raid pokusy co se k nim ta nase casual gilda prokope, na m+ chodim jen s gildou/znamejma co vedi co delaj, takze taky dobry, jen v arenach si to neumim představit
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    ZAREK: mě by asi novoice nebavilo nic, když nemám s kým hrát tak ani nehraju, ale to je taky dost individuální
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    UNCLE_JIMBO: same story sem zaprisahlej pveckar healer, pravidelne topuju healer metry v gilde etc, sem zadanej artikl na m+, m0, etc. battlegroundy jeste jakz takz ale areny sou no go pro me, too much hassle umocneny nemoznosti pouzivani voice chatu
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    ZAREK: no ono je každopádně pro PvP hráče jednodušší hrát PvE než naopak, ale celý je to o vůli - jako ve všem :)
    mam kámoše co už teda pár let nehraje, vždycky zapřísáhlej PvEčkař (healer), ale nějak se po progressu naxxu nudil, protože nehrál alty a seděl u toho 10+ hodin denně a co se na wotlku dalo dělat.. tak jsem ho ukecal na arény, vůbec mu to nešlo a ze začátku samozřejmě největší frustrace a nervy, ale nakonec se tim prokousal, chytlo ho to a o dvě nebo tři sezóny později dal gladiátora - true story :D
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    UNCLE_JIMBO: hele za sebe muzu rict, ze sem pvp lama proste :)
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    ZAREK: jasně to se řeší pořád dokola.. já myslím že když je někdo lama tak je lama bez ohledu na to v čem a naopak, ale v raidu nebo RBG to není tolik vidět jako v M+ nebo areně.. jediný rozdíl je v přípravě, kterou ale považuju za nejpodstatnější součást "skillu" (např. dobrý a jednoduchý UI, macra, bindy, taktiky, komunikace, souhra atd..) a lidi to často podceňujou, nevěnujou tomu čas a pak se diví když jim něco nejde, to je úplná klasika.. znám lidi co jsou líný si i přečíst talenty a udělat bindy, ale prskaj že "netočí protože equip" a pak samozřejmě stojí ve sračkách protože čumí do baru místo co se děje kolem nich a zaspí všechno co se dá, ale to určitě znáte :)
    .. btw od tý doby co jsou M+ už ani PvE nemá "skill cap", takže je to super a je pořád nějaká výzva a motivace a hra je zábavná, do tý doby to bylo oblíknutí jednoho charu a šup na alta atd atd, takže PvP byl dřív lepší endgame

SKAUT: já neříkám že to nejde jinak, jen říkám že mi to připadá nejvýhodnější časově.. já hraju jen dvakrát třikrát týdně po hodince dvou a ani nehraju od releasu, takže mám do top eq daleko :D
    jinak je celá ta debata zbytečná, protože je několik možností na gearování a žádná není "nejlepší", nejlepší bude nejspíš jejich kombinace.. což je dobře btw, protože nic nebylo horší než když se muselo pro top pvp eq. raidovat a naopak.. teď si může každý hrát jen co ho baví a o nic nepřijde, maximálně mu to bude trvat déle
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    ZAREK: a naopak, mame dost pvperu v gilde co delaj ranked bg a. areny a podobne a v pve contentu sou mizerny
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    UNCLE_JIMBO: je dost rozdil mit skill proti predictable pve contentu a mit skill proti human oponenum tbh
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    UNCLE_JIMBO: Tak to bych se v PvP vubec neobliknul :-D. Ještě bych šel do mínusu i s honor pointy.
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    VODNIK: "teď' je zrovna takový krátký období kdy by PvP mělo zajímat i mythic raidery kvůli equipu.. za rank Rival (1800+ což je podle mě takový základ a každý kdo dává mythic raid by měl mít skill i na víc) jsou 365+ dropy, 375 weekly chest a 370 item za cap.. takže to může docela pomoct
    další rank je 2100+ to už chce se tomu věnovat, ale tam už jsou 385 odměny :)
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    WA9NO: L2R - "teď"
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    LAAZI: Preze mne se nedostanes, ARCANE DREAM!
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    WA9NO: Presne tak! Vic lidi s 310 equipem do aren! To by v tom byl cert, abych tech 1400 nepushnul.
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    LAAZI: Amen! Ja vcera zacinal novou sezonu a na ratingu 50 mi padla 340ka... not bad na to ze nejvic jsem mel 310
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    VODNIK: Nezajima? Za gladiator rating mas 375ky jen tak na konci arena matche (ne kazdyho, ale celkem casto). V zakladu, muzou ti procnout forge a 385 jednou tejdne. Pokud ses schopnej zahrat slusnej rating, tak je to ted asi nejlepsi moznost, jak se nagearovat na raidy.
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    VODNIK: PvP nikoho nezajima? :-))))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam