• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    VODNIK: no ty badge už neexistují takže ne.. všechno co za ně bylo je teď za goldy, maximálně PvP transmog sety jsou za mark of honor

heirloom upgrade z 90 na 110 stál 35k za 5ks equipu, zbytek buď nedává bonus xp nebo ho vůbec nemám, takže jsem měl 45% z equipu + war mode
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    CARB6N: já ty lokace znám, hrál jsem prvních pár sezon legie, ale na flying mi toho chybí moc :)

nakonec to nebylo tak zlý, dal jsem za odpoledne celý legion a úvod bfa, takže mám zaparkováno v zuldazaru a asi 95% na 111, to už půjde rychle když to znám :)
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    UNCLE_JIMBO: Ale ony jsou ty zóny fakt pěkný, takže není uplně od věci si ji dát komplet s qstama a po zemi. Ale vždycky je tu možnost to levelit s někym, kdo má lítání a třeba vial of the sands, že jo? :)
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    díky za rady.. škoda toho flyingu to bude zas vopruz po zemi, mohli by to na starý datadisky otevřít všem..
    na heirloomky využiju goldy ze serverů kde nehraju takže to je v klidu.. tak asi pojedu domu a dám se do toho :)
    DREWDARK
    DREWDARK --- ---
    UNCLE_JIMBO: Jsem to dolevelil na prelomu vydani BoA a hairloom zbran jsem nenasadil. Na hairloom zbrani neni +XP a Artefakt weapon ma celou legii vetsi ilvl diky upgrade za normalni story quest rewardy. A taky doporucim story. Se 110 hairloom equipem (krome zbrane) to jde hodne rychle. 100-110 prakticky jenom dve zony a kousek treti. Mel jsem malo casu na hrani denne, takze kolik to zabralo nereknu, ale cca 1-1.5 dne?
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Heirloomy se snad pořád dají upgradovat i za různé badge, ne? Nikdy jsem goldy na upgrade nepotřeboval a mám upgradované tak minimálně 3/4
    DWAY
    DWAY --- ---
    UNCLE_JIMBO: Jinac co se do rychlosti tyce, doporucil bych normalne delat story v mape na achivko, a dojit ten dung na konci, za to dostanes tak ctvrtku levelu (za ten quest v dungu) Dodelas mapu, prihlasis specific normal a pokracujes v levleni.

Dungy jako takove se moc neoplati. Obzvlast pokud mas heirloomy. A nejsem si uplne jisty kolik xp je za scenarko v exodaru (lvl 102), ale zas ti to muze otevrit dalsi mise v class hall, coz znamena dalsi extra xp zdarma.
    DWAY
    DWAY --- ---
    CARB6N: no pise nejrychlejsi zpusob. Samo ze az nebude do ceho pichnout muze se tam vesele vratit a farmit vzhledy :)
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    DWAY: to asi jo, ale to je snad další 7,5K goldu navíc, ne? A ty artefakt weapony vypadaji fakt dobře:) Ale pokud jde Strejdovi Jimbovi jen o rychlost levelení, měl by se na artefakt weapons asi uplně vysrat.
    DWAY
    DWAY --- ---
    CARB6N: podle me je ted lepsi nez artefakt normalni heirloom zbran.
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    UNCLE_JIMBO: tušíte někdo jaký je nejrychlejší způsob na leveling v legii 100-110?

Invaze - ale ty se spawnujou jen 1-2 denně a potom asi starý dobrý qsty

Legion Invasion Timers
    https://wow.gameinfo.io/invasions

půjde mi tam flying i když jsem to nehrál a nemám achievy?

Ne

heirloomky upgradnu, rest xp bych měl mít, ale nevím jestli jet klasickou story line a questy nebo je něco lepšího čím bych to urychlil

Ten upgrade tě teď vyjde minimálně na 25K goldů, pokud upgradujes ze 100.

a jak je to teď s artefact wepkou? nedá se nějak upgradnout už na low lvlu aby byla OP? :)

Můžeš se k ní dostat na 98 levelu (spíš 99), potom je chvilku OP. Pokud máš dost peněz, můžeš si koupit OP BoE věci na 101 level (jedna legenda a ostatní EPIC s různym ilvl od 159 snad do 177, takže 110 raid itemy) a potom jsi celkem OP:)
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    a jak je to teď s artefact wepkou? nedá se nějak upgradnout už na low lvlu aby byla OP? :)
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    tušíte někdo jaký je nejrychlejší způsob na leveling v legii 100-110?
    půjde mi tam flying i když jsem to nehrál a nemám achievy?
    heirloomky upgradnu, rest xp bych měl mít, ale nevím jestli jet klasickou story line a questy nebo je něco lepšího čím bych to urychlil
    díky za tipy
    KAISERIN
    KAISERIN --- ---
    DWAY: dik
    DWAY
    DWAY --- ---
    KAISERIN:
    What Stacks?
    Stat increases, Damage additions, Healing additions
    What doesn't stack?
    Duration multipliers/additions, proc chance, number of targets, etc
    KAISERIN
    KAISERIN --- ---
    Dotaz - pokud mam na azerite itemu vybranou jednu vec a na jinem tu samou, tak se efekt scita?
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    Me PvP nikdy nebavilo z toho duvodu, ze na to, abych si ten duel uzil, bych musel presne vedet, jake schopnosti ma souper, co vsechno dokaze a co s tim muzu udelat. A zas tak moc na to, abych si pamatoval nejakych 36 specu, nehraju. A kdyz nevim, co souper umi, tak si pripadnu, jako kdybych tocil dmg na trosku vice interaktivnim target dummy.
    DWAY
    DWAY --- ---
    Ono v PVE a PVP je to naprosto o tom samem. Je treba mit partu lidi, komunikaci na naucit se taktiky. Ono v tom PVP jsou ty taktiky jine prevazne v tom ze nemaji pevne poradi. Ale malo kdy se stane ze by clovek prisel s nejakou novinkou na kterou nikdo predtim neprisel. Takze je to o tom naucit se co se muze stat a jak na to reagovat.

PVE ma zas oproti PVP mechaniky ktere kdyz se ignoruji tak to wipne grupu. Malo kdy se v PVP stane, ze vas nekdo dokaze na jednu ranu zabit. Boss toto umi.

Nerekl bych ze je jedno tezsi nez druhe. Spise kazde vyzaduje jiny typ pozornosti. Ale oboji to je o komunikaci, planovani a treninku. Takove mythic gildy maji treba i 300 wipu na bossovi.
    KAISERIN
    KAISERIN --- ---
    ZAREK: ja jsem taky lama. Byla jsem presne - pve healer, top v raidech (samozrejme ne zadny top guildy, normalni proste). Jenze na raidy uz proste nemam cas :), s miminem to nedavame. V arenach jak kdy, ted jsme udelali vymenu, protoze jsme se v arene malem nekolikrat rozvedli :D Takze jedu dps a uvidime :)
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    ZAREK: aha tak to je jiná, to chápu :) já to myslel tak, že spíš než co budu hrát, tak řeším s kým.. ale dřív jsem to tak neměl a kolikrát jsem trpěl nepředstavitelný existence jen proto, že hráli dobře :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam