• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: To taky. Ale treba jen staci, ze jedna grupa dropne orb. Nemusi to byt ani autista, proste shit happens, concentration falters, a pull je v perdeli.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DWAY: presne tak, tam pokud mas jednoho autistu, kterej nevidi, ze ma koule a roznese to primo pod bose, tak papa kill :-D
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: jj prilis mnoho veci, ktere jsou schopny cely pull poslat do kytek behem chvilky.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ale je fakt super videt, ze i se super casual pristupem jsme schopni sundat 4/8 na myth :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    VODNIK: jo to je jasny, tohle chapu. My sme taky meli dve full raid grupy jeste tak mesic zpet. Jakmile sme ale zacli vic progresovat mythic, tak spousta lidi odpadla, ale porad mame nejakejch 30 lidi na raidaru na kazdej raid, takze si i muzeme celkem na mythic vybirat. NR jsou nastesti fakt stabilni a zatim se drzime pekne. Kdyz se zadari, tak dalsi save by snad mohl padnout fetid :-)

ENDER: jo no, ja na ty hyper vysoky klice nemam cas ani naladu, tam to chce fakt cilene trenovat a ja nehci mit z wow druhou praci.

DWAY: Ghun je nejvetsi cancer co sem za posledni dva datace poznal... zlatej Kiljaden. My kdyz jdeme HC farmu, tak ghuna v ramci zachovani obecneho blaha vynechavame :-D
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    BARTUC: jenže to chce víceméně stabilní partu stejně jako ji potřebuješ na mythic raid. A to je čím dál větší problém, obzvlášť v tomhle datadisku, kde se přihrnulo plno lidí co delší dobu nehráli, zamořili kdejakou guildu a po 2-3 měsících zmizeli a nechali za sebou často totální rozklad. Mě tyhle rychlokvašky tak otrávily že jsem po třech letech v guildě skončil
    DWAY
    DWAY --- ---
    My porad raidujem. Ja se snazim chodit jak mi to vyjde. Ted se snazime umlatit ghuuna na HC a musim rict, ze to neni uplne nuda. Minuly tyden sme ho meli na 2%
    ENDER
    ENDER --- ---
    Jediny co me u toho drzelo byly m+, ale to se proste neda moc pushovat na vyssi, pokud clovek nema ustaleniu grupu. Jeste to zkusim po patchi a uvidim..
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    VODNIK: je pravda, ze ty instance jsou vyrazne min zabavny nez byly v legionu. Na druhou stranu na tech vyssich klicich je to vyrazne obtiznejsi na koordinaci v parte a to me ba
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    KAISERIN: po mesici sem se na to vykaslal
    KAISERIN
    KAISERIN --- ---
    Jako ja taky hraju, ale zase to spadlo k tomu, co vzdy - delam spis stary achievementy a sbiram pety, udelam ten weekly quest a obcas zajdu rbg...na areny nejak nemam nervy :D
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    BARTUC: pluska jsem v tomhle datadisku úplně vypustil, ukrutně mě nebavěj. Maximálně projdu 4xmythic když je na weekly, ale jinak jsem snad některé instance ještě ani vůbec nebyl
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    VODNIK: tak to verim, ja uz nejsem schopnej s pugem jit ani pluska. Nejsem takovej nolifer abych mel 2k mythic+ score, takze do tech lepsich grup me nevezmou a cokoliv pod 1500 je totalni trash. Az me uplne zarazi jak je mozny, ze se na takovy m+ score dostanou.

Ja raiduju jen diky tomu, ze sem v NR, kde je na raidech fakt prdel a navic nam to ted pekelne jde :-D
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Tak já jsem ještě od bety hrát nepřestal, takže nedostatek současného obsahu mě je celkem ukradený, něco si vždycky najdu. Akorát jsem přestal chodit raidy, po odchodu z guildy se mi nějak nechce trápit se s pugem
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ETHAN: proto hraju v Night raiders. Raiduje se od 22:00, takze rodinka mi uz spi a ja muzu nerusene hrat :-)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Hrajeme se ženou oba, ale velmi rekreačně a v zásadě jen věci, které nevyžadují partu (nebo zkrátka organizovanou a předem plánovanou přítomnost po danou dobu). Většinou tedy staré raidy, WQ, pet battles, sem tam warfront nebo nějaký ten ostrov. Raidoval bych stále rád, ale není čas.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    hraju stale, pluska me bavi, raid jeste stale progresujem, takze je co delat, ale je pravda, ze kdybych nebyl altoholik, tak loguju tak 3x tydne :-)
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    já hraju pořád, PvP neomrzí :)
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    KAISERIN: Dropla jsem subskripci, začala mi škola.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KAISERIN: uz ani nechodim tydenni mka, takze tak jeden dva logy tydne na proklikani misi a tim to konci. Uvidime s novym raidem
    WRATA
    WRATA --- ---
    KAISERIN: BFA sem nekupoval protoze me ta premisa nebere. Pokud to ale jeste pujde do nejake slevy tak si to asi koupim a zkratim si cekani na BFA
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam