• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    KALTY: omezeni DoT uz se zmirnilo, prej to bylo hw omezeni nez design. Btw stackovani hotek se do toho pocitalo nebo to je vylozene TBC vec?
    KALTY
    KALTY --- ---
    Nejlepší je vylevelovat priesta, aby si zjistil, že tě heal nebaví a nic jiného dělat nemůžeš.
    Jako můj kámoš po třech měsících levelení.
    KALTY
    KALTY --- ---
    TRAGED: :D
    KALTY
    KALTY --- ---
    KALTY: ještě jsem zapomněl na Wara - ten má taky svoje mouchy - potřebuješ vždy super zbraně, ale sbíráš dva equipy. Jak tank tak dmg.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KALTY: Vypadl ti OP Shammy :-) Oh, wait!
    KALTY
    KALTY --- ---
    PIVECEK: Ale ono si nevybereš asi úplně.
    Mage - vending machine na pití a jídlo + portály - největší dmg z casterů (do AQ a Naxx určitě)
    Warlock - SS a HS bitch s problémem jménem soulshardy - mount zadarmo, druhý levněji - skvělý na solo a pvp - není špatná dmg, ale nemůžeš jet plnou dmg kvůli dot omezení (v AQ + Naxx zas lepší)
    Hunter - samostatný, ale řešíš hodně pasti, pully a šípy a hlavně pety (brokentooth waiting) - NAPROSTO NEJLEPŠÍ QUEST v celé hře :) - všem kradeš veškeré vybavení a nikdo tě nemá rád (protože potřebuješ rogunový zbraně - dýky apod. a oni zase potřebují tvoje luky, crosbows a guny). - nic moc damage
    Pak máš Rogunu která má super dmg, ale taky spousta věcí co musíš řešit a je jich vždycky po kokot.

Jako není to lehký a to je na tom to nejkrásnější :D
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    Jezis ja uplne z hlavy vytesnil, ze soulwell byl az v TBC. To se mi ten plan zacina celkem bortit :D
    KALTY
    KALTY --- ---
    KALTY: a navíc si neměl klid o pauzách. Hunter si mohl dělat co chtěl. Staral se o pully a musel dávat pozor na tranquil.shot. Navíc měl FD.
    KALTY
    KALTY --- ---
    VODNIK: no tak to fakt ne. Šípy nebyl takový problém.
    Problém u locka bylo, když si musel mít 50 shardů před startem raidu. Takže si před raidem musel shardovat jako smyslů zbavenej a hlavně po xy minutách odlogování si je ztratil. Takže hunter si je mohl v klidu koupit/udělat a mít zásobu. Zatímco lock běhal půl hodiny před raidem a dělal mobky :D
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    KALTY: to jo, ale jejich vyrábění bylo o dost jednodušší než munice a navíc ten opruz s krmením peta, aby ti v půlce fightu neutekl .... Zlatej imp
    KALTY
    KALTY --- ---
    VODNIK: No jo, ale zase na raidování jsi byl ještě horší děvka pro HS a SS. A musel si těch shardů měl třeba dva bágly.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    KALTY: a proto jsem ještě na vanille zaparkoval Bloodhoof huntera v Ironforge v hospodě (kde je dodnes aspoň pokud vím) a založil locka na Shadowmoonu.
    KALTY
    KALTY --- ---
    LIQUIDFREAK: To jo :) V tom to má lock lepší, že nemusí při levelení SS bag používat. Až později.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KALTY: Ammo, 1971. To bylo a bude zlo zas :D
    KALTY
    KALTY --- ---
    KALTY: tak popisky v obráceném pořadí :D
    KALTY
    KALTY --- ---
    JANDOS: Shadow priest ale nebyl moc viable. Na začátku určitě ne.
    VODNIK: asi tak. U nás byla ze začátku jedna pořádná CZSK guilda na serveru + my (Memento Mori). Takže sehnat lidi na raid byl každotýdenní oříšek. A sehnat lidi co mají nějaký skill teprv.
    Alta na úrovni měl u nás jen raid leader který měl mága a druida a musel chodit většinou s healerem.
    Nějaký ideální setup se fakt neřešil :)

Tak alespoň nějaký ten scrn.

Poslední boss co jsem stihl ve Vanille byl Anub.
    Poslední boss co se stihl v AQ - Twin Emperors (Bohužel na oko MM stihl jen jeden pokus a pak se šlo radši do Naxxu)
    Scholo ve třech lidech byl jeden z nejlepších dungů co jsem zažil a strašná prdel s mým prasetem Tchýně
    Oh. Nefarian...
    A best quest ever

Tím končím tapetování a nostalgii :(

JANDOS
    JANDOS --- ---
    loci byli dobry v kombinaci s shadow priestem v raidu pac mel nejakou tu vampiric auru nebo tak neco ktera healovala vsechny podle toho kolik ten boss dostal shadow damage. Ale uz si nepamatuju jak se to stackovalo.
    Myslim ze to snad bylo jenom na urovni grupy.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    SIRLOON: ve vanille to ve většině guild nebylo o tom, že pro tenhle raid potřebuju takovej a takovej setup a každej sklapnul uši a šel na alta (kterého v té době beztak měl málokdo). Bralo se co bylo a co si tak vzpomínám tak na Onyxii jsme chodili když se sešlo aspoň 30 lidí, 40 nebylo snad nikdy
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    VODNIK: tak do MC byl lock urcite nutnost kvuli banishovani elementalu, jinam si moc nevybavyjy jestli byl tolik potreba resp. zadanej
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Asi jsem hrál v divných guildách, ale pod 4 warlocky jsme na raidu nikdy neměli, často se tam snažilo nacpat i 6 :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam