• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    KALTY
    KALTY --- ---
    SADAKO: jako ještě nevím, ale jestli jo tak tentokrát horda.
    Ve vanille jsem jel NE Huntera a před 2-3 lety na Kronosu Human Warlocka, takže horda jasná volba.
    Jen nevím co. Nejvíc mi asi vyhovuje lock, ale toho už jsem měl nedávno. Fakt nevím :(
    SADAKO
    SADAKO --- ---

Budete hrát Vanilla WoW?

35 hlasy od 35 respondentů

ENDER
      ENDER --- ---
      udelate pls nekdo anketu jestli lidi budou hrat vanilu, pripadne ali vs horda?

me jako vanila hordaka dost laka aliance kvuli paladinum :)
      KALTY
      KALTY --- ---
      SIRLOON: to je klidně možný no.
      SIRLOON
      SIRLOON --- ---
      KALTY: mam za to, ze v prezentaci bylo, ze puvodne byly snad 4? Nejsem si jistej
      KALTY
      KALTY --- ---
      Blizzard is keeping the debuff limit at 16 for Classic WoW
      Ze začátku Vanilly to bylo ještě méně. Pak se po nějakém patchi dalo na 16.
      SIRLOON
      SIRLOON --- ---
      A pred chvili sem na karlaku potkal typka s hordackou ksiltovkou, tak nejsem jedinej, kdo se verejne hlasi k wowku
      SIRLOON
      SIRLOON --- ---
      KALTY: omezeni DoT uz se zmirnilo, prej to bylo hw omezeni nez design. Btw stackovani hotek se do toho pocitalo nebo to je vylozene TBC vec?
      KALTY
      KALTY --- ---
      Nejlepší je vylevelovat priesta, aby si zjistil, že tě heal nebaví a nic jiného dělat nemůžeš.
      Jako můj kámoš po třech měsících levelení.
      KALTY
      KALTY --- ---
      TRAGED: :D
      KALTY
      KALTY --- ---
      KALTY: ještě jsem zapomněl na Wara - ten má taky svoje mouchy - potřebuješ vždy super zbraně, ale sbíráš dva equipy. Jak tank tak dmg.
      TRAGED
      TRAGED --- ---
      KALTY: Vypadl ti OP Shammy :-) Oh, wait!
      KALTY
      KALTY --- ---
      PIVECEK: Ale ono si nevybereš asi úplně.
      Mage - vending machine na pití a jídlo + portály - největší dmg z casterů (do AQ a Naxx určitě)
      Warlock - SS a HS bitch s problémem jménem soulshardy - mount zadarmo, druhý levněji - skvělý na solo a pvp - není špatná dmg, ale nemůžeš jet plnou dmg kvůli dot omezení (v AQ + Naxx zas lepší)
      Hunter - samostatný, ale řešíš hodně pasti, pully a šípy a hlavně pety (brokentooth waiting) - NAPROSTO NEJLEPŠÍ QUEST v celé hře :) - všem kradeš veškeré vybavení a nikdo tě nemá rád (protože potřebuješ rogunový zbraně - dýky apod. a oni zase potřebují tvoje luky, crosbows a guny). - nic moc damage
      Pak máš Rogunu která má super dmg, ale taky spousta věcí co musíš řešit a je jich vždycky po kokot.

Jako není to lehký a to je na tom to nejkrásnější :D
      PIVECEK
      PIVECEK --- ---
      Jezis ja uplne z hlavy vytesnil, ze soulwell byl az v TBC. To se mi ten plan zacina celkem bortit :D
      KALTY
      KALTY --- ---
      KALTY: a navíc si neměl klid o pauzách. Hunter si mohl dělat co chtěl. Staral se o pully a musel dávat pozor na tranquil.shot. Navíc měl FD.
      KALTY
      KALTY --- ---
      VODNIK: no tak to fakt ne. Šípy nebyl takový problém.
      Problém u locka bylo, když si musel mít 50 shardů před startem raidu. Takže si před raidem musel shardovat jako smyslů zbavenej a hlavně po xy minutách odlogování si je ztratil. Takže hunter si je mohl v klidu koupit/udělat a mít zásobu. Zatímco lock běhal půl hodiny před raidem a dělal mobky :D
      VODNIK
      VODNIK --- ---
      KALTY: to jo, ale jejich vyrábění bylo o dost jednodušší než munice a navíc ten opruz s krmením peta, aby ti v půlce fightu neutekl .... Zlatej imp
      KALTY
      KALTY --- ---
      VODNIK: No jo, ale zase na raidování jsi byl ještě horší děvka pro HS a SS. A musel si těch shardů měl třeba dva bágly.
      VODNIK
      VODNIK --- ---
      KALTY: a proto jsem ještě na vanille zaparkoval Bloodhoof huntera v Ironforge v hospodě (kde je dodnes aspoň pokud vím) a založil locka na Shadowmoonu.
      KALTY
      KALTY --- ---
      LIQUIDFREAK: To jo :) V tom to má lock lepší, že nemusí při levelení SS bag používat. Až později.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam