• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    LADINEK: hele warr ve vanille byl dobrej akorat na tanking a do pvpcka, co pamatuju tak to byla strasna bolest levelovat, ale zkus, uvidis
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    KALTY: pvp mě nikdy moc nebralo, hrál jsem docela v TBC s druidem, ale se sp skoro vůbec...co si pamatuju tak do pvp byl lepší disco priest. Já byl vždycky pve zamerenej a co si pamatuju tak v době vanily se sp v raidech téměř nehrál...

ZAREK: jo, fakt to mám teď 50:50, war vs. hunter, war mě možná láká o trochu víc páč meele jsem nikdy pořádně nehrál, až na DK, ještě uvidime....
    KALTY
    KALTY --- ---
    LADINEK: Spriest je super do pvp. 1 raid spot možná. Dungy pohoda. Otázka co od toho chceš...
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    VODNIK: je otazka jak dlouho to nadseni z vanilly vetsine vydrzi :)
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    LADINEK: dej si huntera, konecne muzes zazit poradnej afk autoshot
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Jsem zvědavej kolik lidí zůstane na normálních serverech až tohle spustí. Už teď mám dojem, že guilda s bídou složí mythic raid
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    Já tak nějak pořád premejslim co hrát. Já jsem vždy hrál Shadow priesta, ale co si pamatuju tak na vanile to nebyl žádnej zázrak. Takže uvažuju, že si dám něco co jsem nikdy nehrál, wara nebo huntera ;-)
    KALTY
    KALTY --- ---
    No známí jdou na Golemagg. Takže jestli se nic nezmění tak Horda, Tauren female druid...
    ALEXUSS
    ALEXUSS --- ---
    Většina známých šla na ali na Golemagg, tak jsem si poprvé v životě udělal Gnoma:)))
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    ja jdu na mirage, za gildou
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Shazzar, golemag ci ten novej? Kam se posinete, uz jen tyden :)
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    SIRLOON: v tomto pripade jsem si jistej, ze nebyla :(
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    KALTY: vzhledem k mnozstvi si stejne moc nevyberes...
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    ZAREK: tak to mozna byla manzelka :)
    KALTY
    KALTY --- ---
    Jinak jak to vypadá s demografií serverů?
    Četl jsem že skandinávci + Španělé Shazz. Britové taky. Ale jsou takové rozporuplné zprávy.
    Jsem na to zvědavý.
    KALTY
    KALTY --- ---
    JANDOS: taky bych šel, ale bohužel známý jdou s czsk. Navíc málem chtěla banda jít na PvE, tak jsem rád, že jsem je ukecal alespoň takhle :D
    Ale taky bych radši seveřany než cz.
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    SIRLOON: to je v pohode, v hordi gilde mame 75 letyho membera a jeho syna a jeho vnuka
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    TRAGED: no spis hodne sedive. vypadala tak na 60
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SIRLOON: Starsi prosedivele dame mohlo byt v dobe uvedeni 35! :-]
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    Ted sem videl v metru starsi prosedivelou damu v triku s logem hordy. Docela by me zajimalo jestli vi co ma na triku nebo se ji jen libil ten obrazek. Bohuzel metro odjizdelo a uz sem se ji nestihl zeptat
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam