• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    DOOMGUY: no to máš pravdu - total dps je total dmg vydělený časem v combatu, takže když má někdo vyšší total dps a při tom menší total dmg tak byl některý fighty mimo kombat (afk).. logicky když jsou dva hráči celou dobu v combatu stejně tak by měl jejich dmg vydělený dps dát cca stejný číslo

pak jsou samozřejmě nějaký rozdíly mezi jednotlivými dps metry, ale neměly by být nějak zásadní v %, jen v číslech

ale řešit dps v dungeonech při lvlování je dobrý jen pro optimalizaci vlastního buildu, ve srovnání s někým jiným to nemá žádnou váhu, protože jsou rozdíly v lvlech, lvlech talentů, gearu atd.. nevypovídá to vůbec nic o skillu
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    WRATA: hm, v m+ se řeší dps zcela běžně.
    WRATA
    WRATA --- ---
    DOOMGUY: Clovek co resi nejaky dps je retardovanej trotl kterej si honi triko. Pokud nahodou jsi leader tak bych ho kicknul v momente kdy by s tim zacal
    ENDER
    ENDER --- ---
    HAVANA: jeste jde o classu, nektery nakladaj jak krava..
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    DOOMGUY:
    dps rika jak dobre jedes rotaci, kdyz mlatis
    damage done rika, jak moc afkujes kdyz bys mel mlatit :D
    ENDER
    ENDER --- ---
    DOOMGUY: unika ti to, ze jsi byl v dungu s idiotem.
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    Jak to je s DPS/Total DMG v Dungeonech? To znamena neberu Raid, ale ciste dungeony.

Vcera se mi vysmival borec, ze mam nejhorsi dps a pritom jsem si celou dobu rikal jak to tahnu. Ja totiz koukal na total dmg done, ktery jsem mel nejlepsi zase ja. Nechapu proc by melo byt DPS cennejsi v dungeon runech, kde je proste nejakej celkovej pocet mobu, ktery se proste musi zabit, aby se clovek dostal na konec a je jedno kdo je zabije, jak je zabije a jak rychle je zabije. Dulezity je, ze jsou mrtvi a mohlo se jit dal.

Tzn. pro me clovek, co vyclearuje 40% dungeonu je "cennejsi" nez clovek co vyclearuje 20% dungeonu. (Total Damage). To, ze se mu sejdou cooldowny a vyburstuje na konci bosse nebo nejakej pack sem tam a ma top DPS je sice pekny, ale je to dejme tomu 10% casu z celyho runu. Stejne ty jeho hluchy mista musel odzabijet nekdo jinej, coz se prave promitne v tom Total Damage.

Takze co mi unika?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    J4C0B1M: A kolik das za opravu?
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Říkám podezřelý, ne nutně vinný exploitem..

Btw, tím exploitem by to bylo za ještě víc :))

J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    ENDER: no já nevim, ještě jsem to nebyl úplně celý, ale peníze + prodaný itemy a měl jsem asi 25g, tak s 50 jsem ustřelil, ale 30g+ určitě
    ENDER
    ENDER --- ---
    J4C0B1M: 50g za run brd? To fakt?
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    HAVANA: Tak zas když spamuješ s lidma BRD, tak si můžeš za jeden run vydělat kolik, 50g+? A pak správně zvolený profese, imho tailoring na začátka vaří nejvíc
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Je fakt že všichni s fast mountem sou podezřelý...za tak krátkou chvíli se současnou ekonomikou na serverech to jinak než exploitem nebo extrémním farmou vydělat nejde
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    z redditu :)

DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: zrovna jsem ti chtel psat jestli to nevyzkousime xD
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    HAVANA: tohle by se na nasem RP serveru nikdy nestalo :)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    HAVANA: co ti testeri v blizzardu vubec delaj, ze na takove moznosti neupozornili? :-/
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    lol

Currently a layering exploit that allows you to stay in your physical location in the dungeon, while layering to another dungeon copy with everything respawned.

People are farming scholo/princess/baron without having to reclear dungeons.
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    HAVANA: já mám teď šutr do Grom Golu, přijde mi to ideální, věž se vzducholoděma přímo nad hospodou, takže ideál přestupní stanice ;-)

HAVANA
    HAVANA --- ---
    KALTY: Pamatuju si že se sapovalo...prostě tam roguna přišla a sapem udělala pull. Sap, war charge a jedem

Ale to není jen o sapu...ovce taky skoro nevidíš
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam