• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    Tohle asi jako odkojeny PCckar proste nikdy nepochopim, jsou asi tri hry ktere jsou jen na konzolich a chtel jsem si je zahrat a po dvou hodinach jsem controller zahodil a radeji se podival na youtube protoze jsem s tou ptakovinou nebyl schopny trefit ani vrata od stodoly brokovnici na tri metry, jak muze nekdo hrat bez mysi mi asi navzdy zustane zahadou, ja uz jsem nesvuj kdyz musim pouzivat mys ktera ma mene jak dvacet tlacitek pote co jsem si nekdy v roce 2008 koupil prvni razer nagu a od te doby pouzivam jen podobne potvory.

No ale kdyz uz jsme u tech ovladacu pouzivate tu nekdo mmorpg mysky? Moje Logitech G600 uz miri do vecnych lovist, nove se nevyrabi uz leta, zkusil jsem nejakou cinskou kopii, ale tuha tlacitka, ergonomie nic moc akorat me z toho boli ruka takze asi zase zainvestuji do neceho znackoveho jen uplne nevim co. Razery jsem s temi jejich krehouckymi plasty svoji prackou vzdy odrovnal za rok jedina G600 mi vydrzela kazda tak 4 roky, potreboval bych neco podobne robusniho.
    WRATA
    WRATA --- ---
    ICARUS: Smarja, Aids lance spam...
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    Tak to uz muzete rovnou prejit na volant, ne?
    Wheel Mage
    https://www.youtube.com/watch?v=zRyual8MNtc
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    AVATAR: aha, tak to mozna zkusim taky. Ja to driv zkousel tusim v lich kingovi nebo kdy ten addon vysel poprve a zadnej zazrak to nebyl a ovladat to moc neslo. Pak kdyz sem hral na ovladaci FFxiv tak sem si uz dokazal asi zvyknout na cokoliv
    SIRLOON: ring menu tam je, 16 slotu
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    AVATAR: asi nemají dost trpělivosti, už to zahodili :-)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    AVATAR: nezkousel si jestli to funguje s ring menu?
    VODNIK: mno ja jsem se do toho dostal asi za hodku, pochopitelne to nejakej zvyk chce :)
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    AVATAR: zkusil jsem tuhle myšlenku u synků, kteří hrají jak na xboxu (hlavně), tak WoW (rekreačně PvP) a koukali na mě dost divně - prej si to vůbec neumí představit. Chvíli to tu teď ladili a zjevně to podle slov co jsem slyšel z vedlejšího pokoje není ono
    HAVANA: tak dej vedet, treba strilim mimo :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Asi zkusím :)

ZAREK: imo je to asi stejne tezky, jako na klavesnici. Tam mas taky omezenej pocet klaves a kombinujes je s shiftem, altem a ctrl. V podstate je to to samy, jen na ovladaci je to prehlednejsi, protoze nemas 5 baru s milionem ikonek, ale bar se ti zobrazi podle toho, jaky alternacni tlacitko zvladnes. V podstate me nenapada, jak lepe to udelat.

Jinak bindujes pretazenim skillu / itemu / makra do action baru. po nainstalovani addonu provedes minutovou kalibraci a dal nic neresis.

Jen varovani - pred instalaci addonu doporucuju dat key bindings do defaultu, pak je to v podstate bez prace.
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    HAVANA: ani ne, jen je asi oser to nabindovat a naučit se
    HAVANA: LT, LB a LT+LB prepinaj funkce ostatnich tlacitek. Vse je videt na upravenych barech, takze se v tom velmi dobre orientuje a nabizi tak 40 skillu / itemu.

navic stisk prave packy aktivuje klasickej cursor, takze pokud chces kliknout v pravem baru, jde to. Pochopitelne to neni tak pohotovy, jako mys, ale tu mam furt po ruce a da se to s ni kombinovat (i s klavesnici, btw)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Vím jak funguje ovladač na konzoli. Ve wowu používáš víc tlačítek než je moznejch prsty nelamajicichh kombinaci
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    HAVANA: rekl bych spousta kombinaci tlacitek
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    AVATAR: Jakej ses level? Jak se dá na omezeným počtu tlačítek ovládat hra kde potřebuješ používat spoustu skillu?
    cau, ja jen, ze me kolegove ukecali a rozjel jsem classic. Srala me mys a klavesnice (par let uz na pc nehraju), tak jsem zagooglil a nasel addon consoleport, kterej je uplne uzasnej a s xbox one controllerem se to hraje opravdu hezky. Sry, jestli nosim drivi do lesa, ale treba to nekoho nadchne, jako me :)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    Zlaty PvE server, aktualni cena 200g za cely set i kdyz je mozne, ze se zrusenim layeru a cim dam tim vice postavami na 60 to take pujde trochu nahoru, zatim se v noci daji devilsauri farmit celkem v pohode.
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    HAVANA: Já znám to co myslíš a celou tu story - kolaborace s druhou frakcí, směny kdy kdo bude kde farmit, domluva přes discord, patterny dávat do aukce za směšný ceny, ale materiál bude pak nedostatkovy.

U nás jsem to myslel z důvodu, že zabíjís kohokoliv kdo je 55+ a vypadá že by mohl dát sólo Dsaura a kontrolujes celý Ungoru
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam