• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    ALEXUSS: zkus vypnout atlas nebo questie jestli mas nainstalovane
    WRATA
    WRATA --- ---
    ALEXUSS: Tipnul bych ze ti to dela nejakej addon
    ALEXUSS
    ALEXUSS --- ---
    Hele lidi udělal jsem si postavu na Skullflame a nevím čím to je, ale mám tam totálně dojeblou mapu. Jsem ve startovní lokaci Orců, ale když se podívám na mapu, tak mi to ukazuje, že jsem někde úplně mimo Kalimdor. Je to dost problém skrz orientaci při xpení atd... Nemáte někdo tip jako to pořešit?
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    WRATA: nevim proc maj lidi potrebu natacet si jaci sou kokoti, ale asi je to dnesni dobou :-/
    WRATA
    WRATA --- ---
    J4C0B1M: Takhle nejak? :)

Devilsaur Cartel helps Overbit get his 100% mount
    https://www.youtube.com/watch?v=4VpUf9e8uuc
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    DWAY: Jedná věc je fight, ale v Ungoru běžně dělaj sap a ukradnou kůži v pohodě bez boje a i když tam jsi ve dvou lidech, tak sap a druhýmu blind, tihle co to dělaj nejsou noobove, takže flare ti nepomůže, dávám pod sebe freezing trapu, pokud nedá zrovna rezist, tak je na 20 sec a člověk se probere z blindu a to jí ještě musí vyslapnout :P
    DWAY
    DWAY --- ---
    J4C0B1M: s nekteryma zase ale jo :) Takovy protec warrior...
    WRATA
    WRATA --- ---
    J4C0B1M: Nemas hrat na pvp serveru a pak bys takovy veci neresil ;)
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    Teda pěkně mě sere, jak je rogue OP, když ještě není trinket...to se fakt s určitejma classama nedá
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    AVATAR: jestli si dobre pamatuju tak to funguje jen na nameplaty takze pro moby co sou dal od tebe ti to moc nepomuze
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    AVATAR: https://www.mmo-champion.com/threads/2028121-Personal-Raid-Markers-addon zkus pohledat podle toho, netusim jak je to aktualni a jestli je to ve verzi pro classic
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    AVATAR: myslím, že tyhle typy addonů Blizz už před delší dobou zakázal
    dotaz k addonum - hledam nejakej, kterej mi hodi znacku nad vybranej cil. Udelal jsem si makro na raid mark, ale radsi bych neco, co uvidim jen ja a zbytek grupy ne.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Jsou hry, který bych bez ovladače nedal - dark souls, renegade ops,... - WoW mezi ně nepatří :)

Než bych něco jako wizna naklikal, tak je po mne…
    WOLFGAR: hele tri roky nazpet jsem to mel stejne, takze te naprosto chapu :)

Po vikendu jen muzu napsat, ze je to super. Ma to svy mouchy, jako vsechno, ale imo se to ovlada mnohem lepe, nez treba takovej oficialni port ark:se.

Na classicu hraju locka a moc mi nevyhovoval originalni targeting (vybere na koho koukas ve velmi uzke vyseci). Pro melee je to super (hral jsem demon huntera a tam to fungovalo uzasne), ale na vybirani konkretniho protivnika na dalku kvuli fearu v klubku nepratel to bylo nesikovne. Poresil jsem pres makro a targetuju jak tabem na klavesnici a jsem uz zcela spokojenej a vsadim se, ze bys nepoznal, ze nehraju na mysi.

Jinak mys a klavesnici mam furt po ruce, takze kdyz potrebuju, psat nebo neco rychle oklikat, pustim ovladac a jedu. Pro lidi, co radsi ovladacac je to imo jasna volba.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    WOLFGAR: mas link na toho corsaira? Zvazuju jeste mys kdyz pojedu na vikend k mlady
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    SIRLOON: Jo tu mam take, dokonce jsem si i relativne zvyknul na ten priserny drsny pseudogumovy povrch, ale jak jsou ty bocni tlacitka tuha a pouzivam je porad a ted co vysel classic zase hravam delsi dobu v kuse tak me z ni dost zacina bolet palec. Jak rezery tak G600 oproti tomu jdou uplne lehce tam jsem nikdy nemel problem. No prosel jsemsk co je dostupne coz nebylo tezke protozs vyber je bud Razer nebo Corsairoba dva kousky za dvojku a protoze Razery jsem sice mel rad nez presli na novy dost hrozny a doterny software a maji s mym pouzivani dost mizernou zivotnost tak asi zkusim toho korzara.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    WOLFGAR: tekken na klavsnici je meh :D ja mam nejakou 16 tlacitkovou od red dragon, nejaka cinska mmo ale sem s ni spokojenej
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    Tohle asi jako odkojeny PCckar proste nikdy nepochopim, jsou asi tri hry ktere jsou jen na konzolich a chtel jsem si je zahrat a po dvou hodinach jsem controller zahodil a radeji se podival na youtube protoze jsem s tou ptakovinou nebyl schopny trefit ani vrata od stodoly brokovnici na tri metry, jak muze nekdo hrat bez mysi mi asi navzdy zustane zahadou, ja uz jsem nesvuj kdyz musim pouzivat mys ktera ma mene jak dvacet tlacitek pote co jsem si nekdy v roce 2008 koupil prvni razer nagu a od te doby pouzivam jen podobne potvory.

No ale kdyz uz jsme u tech ovladacu pouzivate tu nekdo mmorpg mysky? Moje Logitech G600 uz miri do vecnych lovist, nove se nevyrabi uz leta, zkusil jsem nejakou cinskou kopii, ale tuha tlacitka, ergonomie nic moc akorat me z toho boli ruka takze asi zase zainvestuji do neceho znackoveho jen uplne nevim co. Razery jsem s temi jejich krehouckymi plasty svoji prackou vzdy odrovnal za rok jedina G600 mi vydrzela kazda tak 4 roky, potreboval bych neco podobne robusniho.
    WRATA
    WRATA --- ---
    ICARUS: Smarja, Aids lance spam...
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    Tak to uz muzete rovnou prejit na volant, ne?
    Wheel Mage
    https://www.youtube.com/watch?v=zRyual8MNtc
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    AVATAR: aha, tak to mozna zkusim taky. Ja to driv zkousel tusim v lich kingovi nebo kdy ten addon vysel poprve a zadnej zazrak to nebyl a ovladat to moc neslo. Pak kdyz sem hral na ovladaci FFxiv tak sem si uz dokazal asi zvyknout na cokoliv
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam