• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    WRATA: theorycraftickominmaxologicky to je celý uplně jedno, když si zablokuješ stance dance tím, že netalentuješ prvních 11 pointů do anger management (nebo teda alespoň 10 do TM).. to ti prostě reálně vypne polovinu abilit a bude ti uplně k prdu nějaký flurry když nebudeš moct ani použít charge na generování rage.. nebo použijěš charge a pak budeš sedět v battle stance? bez whirlwindu a berserker rage? A co když chceš disarm nebo kick, overpower nebo intercept?
    I když pominu že je to výrazně slabší, tak je to hlavně strašná nuda..

Za mě bez ohledu na 2h/dual fury až od 50 kdy dosáhneš i na tactical mastery, jinak bych do toho nešel.. ani prot bych nehrál dřív než na 50 ze stejnýho důvodu, ale rozhodně netvrdim že je to tak nejlepší - nejlepší je vždycky udělat si to po svym
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    WRATA: prave ze vytherycrafteny je vsechno coz je smutny. Jsou i takovy bizary jako Def/TPS Tank zalozenej na Perdition/Corehound na max tps ale roguny te budou milovat :D
    KALTY
    KALTY --- ---
    WRATA: cože? Theorycraft neexistuje? lol
    WRATA
    WRATA --- ---
    UNCLE_JIMBO: Mas veci jako imp. Bshout, enrage, cruelty a flurry. Nevim jak to vychazi ani proc a je mi to asi putna. Theorycraft ve vanile prakticky neexistuje a pokud chces min maxovat pri lvleni tak bych se spis ridil tim co rika guide.
    Lvlovani warra me ceka za opravdu dlouho az budu mit goldy na to abych mu mohl feedovat gear tak pak muzu zkusit poreferovat ;)
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    mám teď s warrem v podstatě full pre-raid bis na dual wield fury, točí to dost, ale mám pocit, že 2h by s windfury bylo lepší - nemáte to někdo vyzkoušený? Mám teď 9% hit a na 2h bych mohl 5% vyměnit za crit, což je taky docela dost.. ale nejsem ork, takže žádnej benefit za axe bohužel..
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    WRATA: to vážně nevim z čeho by měl fury s 2h víc rage než arms na lvlu 40.. jedinej talent ve fury stromu co generuje rage je Unbridled Wrath, ale ten je dost přeceňovanej i s onehandama a s 2h je uplně marnej (jako že 40% šance na 1 rage point při attacku jednou za 3,5s?).. kombinace Tactical Mastery a Anger Management udělá rozhodně víc (Anger Management generuje 1 rage každý 3s v combatu).. vždyť bez toho nemáš stance dance a nemůžeš udělat třeba charge+WW, nebo intercept z battle stance atd atd.. a sweeping strikes i mortal strike dávají weapon dmg stejně jako WW kterej máš v arms buildu k dispozici taky díky tactical mastery, takže je to na 2h mazec.. Bloodthirst dává pořád stejně bez ohledu na zbraň, ani na něj nemusíš mít zbraň v ruce, takže tam není ten benefit z 2h a je to dobrý s onehandama, který když máš dost hitu (9%+) generujou víc rage..

ale já bych hrál build co ti víc vyhovuje spíš než co tvrdí guidy.. záleží i jakým způsobem expíš, jaký máš k dispozici zbraně atd..
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    vtehle fazi hry se slusnym daggerem das vetsinu clothaku na ambush backstab a neudela nic.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    obcecne swordy jsou o dost lepsi.

s daggerama je vetsi sranda.
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    WHITEANGEL: mam combat swordy.

zkousel jsem ruzne kombinace a nakonec jsem to vyresil Thrash Blade/Fellstriker, papirove je to sice spatne, ale toci to zdaleka nejvetsi dps v ubrs speedrunnech. Podle toho jestli spadne driv druha pulka Dal'Rendu nebo druhej Fellstriker se vyprofiluju bud do swordu nebo daggeru.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    DOOMGUY: zalezi co hrajes za build pokud hemo tak klidne mix.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Mirah song je imo lepší offhand mimo set
    WRATA
    WRATA --- ---
    DOOMGUY: Krol+offhand Dal'rend
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Nemixovat typ zbrani.

Bud del rendy, nebo daggery.

Špatná volba není ani thrash blade - mirah song
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    Hrali by jste u roguny Krol Blade + Fellstriker nebo Dual Dal'Rends?
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Osobne sem teda hral prot az do lvlu44, vcera sem ale zistil, ze jak sem chvili nehral tak mi asi vetsina lidi uexpila, pac sem za 3 hodiny nenasel na LFG grupu na Uldaman (samej maraudon nebo SMko), takze sem respecnul do 2h fury se slamem, kterej ale stejne nepouzivam, pac na nej nemam rage :(
    WRATA
    WRATA --- ---
    UNCLE_JIMBO: Vsechny guidy rikaji do 40 jet 2h fury protoze mas vic rage
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    WOLFGAR: od 30 se hraje 2h protože máš Whirlwind axe a ta je tak OP že není prostor na alternativní buildy.. jinak arms na levlování určitě protože potřebuješ Tactical Mastery, takže je blbost mít na expení prvních 10 talentů v arms a pak začít jinej strom..
    pokud nehraješ orka tak někde kolem 40-45 už se dají sehnat lepší zbraně tak se dá jít i dual, ale když už dual tak určitě fury.. na mortal strike a sweeping strikes + whirlwind AoE chceš jedině co nejpomalejší 2h..
    Reset talentů je zbytečně drahej takže bych expil 2h arms celou dobu, obzvlášť jestli seš na PvP serveru, to ani nic lepšího nevymyslíš..
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    zeptam se mistni healovaci komunity, kolik je tak normalni vytocit overhealu v nejaky end-game instanci, kuprikladu UBRS?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WASQ: V IF to nevypada jinak :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    ENDER: Flamelash
    ENDER
    ENDER --- ---
    WASQ: golemag?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    WASQ: Takhle to pamatuju, klasickej Orgrimmar :-)

WASQ
    WASQ --- ---
    Pár fotek z včerejšího Orgrimaru. Mazec
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam