• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Vsak target tanka a spam chainheal, prvni v hps, nefr plz.
    HAVANA: hele na healovani ctyriceti lidi fakt gamepad nebude to pravy orechovy :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    AVATAR: jako shaman dostanes vetsinou prirazeny vsechny lidi na heal. a tam to asi moc nepude :D
    LAAZI: kupodivu vyborne...

na krizi bez kombeni mam heal a lesser heal s chytrym makrem (healuje i target of target).

kriz+LT mam pak partaky. Macro target PartyX, castsequence leser heal, heal, heal. V raidu jsem to nezkousel, ale pokud dostanu prirazeny lidi na heal, asi jen prekopu PlayerX na jmeno hrace. Pokud chci hned prvni heal velkej, tak mam zmacknu lt+up, (stopcasting) up.

Obecne jsem byl z ovladace nadsenej uz s lockem, ale melee se s tim hraje jeste o uroven lepe. Mene targetovani, kde se mys neztrati. Veskerej gameplay jedu na ovladaci, ale na aukci, inventar a obecne klikani prehmatnu na mys.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    AVATAR: BTW jak se na gamepadu healuje? -.-
    HANZILLA: action bary jdou soucasti addonu consoleport, kterej wow umoznuje ovladat gamepadem.

testoval jsem s 2h corpsemakerem. Rockbiter lepe skaluje s pomalymi zbranemi a corpsemaker ma 3.80, takze je to ovlivneno i tim.

Pocity jsem z toho mel takovy, ze kdyz procne windfury, je to ficak, ale kdyz neprocne a nemas manu, dela ti problem i beznej mob. Zatimco rockbiter je solidni jednotvarne rubani, na ktere je proste spoleh. A kdyz to critne, je to fakt supa.

Obecne jak popisuje kolega nize - rockbiter je pohodlnejsi na solo farmeni, windfury je vetsi zabava a s partakem, kterej pokreje pripadny dps gapy, je burst obcas life saver.
    HANZILLA
    HANZILLA --- ---
    LAAZI: (ted se budem bavit na teoreticke urovni a schvalne prezenu aby bylo pochopitelne co jsem ti myslel - protoze nehraju shamana a neznam RB AP boost value):

ze kdyz budes mit AP 150 a rocbitter ti prida 150 AP = vzrostes na 300AP je RB urcite zajimavejsi nez WF protoze WF prida attack navic s nejaky % dmg

kdezto, kdyz budes mit 3000AP , kde rockbitter ti prida 150AP = vzrostes na 3150, tak je lepsi mnohem to WF, protoze to prida % damage z baselany

tim chci rict, ze cim vic poroste gear a rockbitter bude mit procentualne mensi navyseni output dmg, se bude stavat WF vice a vice silnejsim.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    HANZILLA: Rockbiter je vic dps, akorat to ma tu nevyhodu, ze te zabije boss a nema to burst, takze dobry akorat na solo pve nebo kdyz tankujes.
    HANZILLA
    HANZILLA --- ---
    UNCLE_JIMBO: dost veci tak jde vypocitat a vyuzit ve svuj prospech.. stejne tak nektere skilly nemaji global CD a umozni ti delat zajimavejsi machiance se skillama.

vecina z tech veci byli znamy uz ve vanille a "neopraveny" umyslne. stejne tak se stavalo ze mob zacasti spell na tebe a dostanes DMG driv nez ta animace k tobe doputuje - ruzny spelly ruzny timing.
    HANZILLA
    HANZILLA --- ---
    AVATAR: jde o two handed nebo single handed weapon? ono to zacne mit smysl az s lepsim gearem, kdy ten AP z rockbitteru pro tebe nebude boost treba 15% tvyho AP, ale jen 5% (jeslti mi rozumis - tva baseline bude mnohem vyse)

pak bude lepsi urcite WF :)
    HANZILLA
    HANZILLA --- ---
    AVATAR: ten addon na ten super interface baru?!! (skill buttonu)?!
    testoval jsem, jestli je lepsi windfury weapon nebo rockbiter

maj tu kluci od blizzardu docela vybalancovany ;)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    UNCLE_JIMBO: jestli si dobre vzpominam tak uplne puvodne bylo mozny na razeru mit makro s malyma delayema mezi skilly co se namackaly rychle po sobe v ramci jednoho GC
    ALEXUSS
    ALEXUSS --- ---
    Našel by se tu pls někdo, kdo hraje na Skullflame a byl by ochotný mě dneska večer párkrát protáhnout skrz Ragefire chasm dung v OG? Jde mi hlavně o XP a itemy užitečné pro huntera.
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    tak jsem to zjišťoval a je to kvůli "spell batchingu", který nechali záměrně, aby to víc odpovídalo vanille = servery nezpracovávají akce hned jak se stanou, ale ve vlnách podle typů a to způsobuje nějaký tyhle "bugy", který ale fungovaly dřív a budou fungovat i teď. Výsledkem je, že můžeš chargovat a přitom dělat něco jinýho (změna stance nebo např. hamstring) protože charge je zpracovávanej v několika vlnách a ne jako jedna akce a kvůli tomu zpoždění nacpeš jinej spell do toho... a hodně je to poznat u interruptů - mage na tebe castí poly, ty mu dáš pummel, on dostane pummel dmg ale interrupt ne a ty dostaneš poly, protože se každá ta akce zpracovává v jiný vlně..
    já si toho všímal hodně když jsem měl pomalou wepku, kdy dostaneš rage ještě dřív než hitneš moba, nebo když speedfarmíme UBRS tak nestihneš execute i když ho spamuješ, protože ho to nestihne zpracovat ve vlně kdy má target pod 20%hp a ostatní spelly co měly prioritu projdou a ten target umře

nevim jestli sem to popsal srozumitelně, ale jsou to prostě záměrný bugy způsobený spell delayem..
    nějaký další takový věci způsobuje rozdílnej engine, hardware atd..
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    LAAZI: hmhm, to je zajímavý, nemam to vyzkoušený, protože bez TM nehraju, ale myslim že by to tak nemělo fungovat.. bohužel i tak to není žádná hitparáda :D pořád ti to blokuje všechny ostatní ability co potřebujou konkrétní stance..
    jakej je důvod hrát bez TM?
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    UNCLE_JIMBO: No, nemam prave. O tom mluvim :)
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    LAAZI: no jasně, to je ale jen proto, že máš tactical mastery, o tom tu celou dobu mluvím :)
    charge ti dá 15 rage takže si můžeš klidně ještě bouchnout a pak přepnout stance a o rage nepřijdeš.. když tactical mastery namáš tak ti změna stance ten rage sebere vždycky všechen a to tě strašně omezuje.. a to není jen charge, spousta zásadních abilit potřebuje konkrétní stance a bez TM je nemůžeš nikdy používat všechny..

LAAZI
    LAAZI --- ---
    UNCLE_JIMBO: BTW, kdyz si charge namakrujes se stance switchem tak ten rage dostanes do toho stance do kteryho switchujes.
    ja pouzivam toto
    /cast Charge
    /cast [mod:shift] Berserker Stance
    /cast [mod:ctrl] Defensive Stance
    (coz je teda trochu quirky pac kdyz to nemuze charge, tak to stejne switchne stance, ale nechce se mi to vylepsovat)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam