• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WRATA: Jo no, jak sem rikal kouzlo je pryc. Ale tak aspon bude exa farma rychla kdyz uz nic jineho
    SIRLOON: Ja si dal vcera jen jedno s 14lvl altem, a prohrali sme 3-2 ale byla to teda mnohem vetsi sranda nez rush AV :D
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    LIQUIDFREAK: nam wg trval hodinu a ctvrt :-/
    WRATA
    WRATA --- ---
    LIQUIDFREAK: Opet to trochu posrali no, preci jen AVcko proslo uz ve vanile nekolika zmenama takze sem ocekaval 1.12 BGcko kde hra bude trvat zhruba pul hodiny a za vyhru das tech 3k repky pokud jsi byl od zacatku do konce. Nicmene super rychle exalted ocenuju ;)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Tak co, jak si uzivate BGcka? :D Za mne AV, kouzlo je pryc. WGcko zas nema cenu moc chodit minimalne do exalted v AV.
    FUMO
    FUMO --- ---
    NAVARA: Umis si to vychutnat, to se mi libi
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: nemám ještě ani L30… :)
    WRATA
    WRATA --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: Do 4te faze je to stejne pase, to na to nedosahne nidko. Nevim jak loci ale magove ano akorat to bude chtit kurva kliku na ZG dolls. Dle me bude i BWLko faceroll a pak se uvidi co a jak.
    KALTY
    KALTY --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: jak komu. Teď to nehraju, ale pamatuji si, že mage měl hit z talentů, zatímco třeba lock ne.
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    otazka pro castery v classicu, jak moc vam vadi, ze momentalne nejde dosahnout spell hit cap 16% ?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    15 let
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Dneska večer jsme šli strat ud. Během čištění se bavíme o tom, že na našem serveru se prodává recept transmute undead to water asi za 1500g a že návratnost investice je cca 3 měsíce..

Po nějaký době nám z moba padne lockbox...říkám příhodu z dneška, kdy mi Hunter nedal za otevření dysko...

Náš Hunter kterej jde s nama mi dává trade, z prdele tam dává jeden copper a lock box..

Otvírám ho...
    Za pět vteřin z toho lockboxu vylootoval recept undead to water.

A největší bizar je, že říkal že většinou lockboxy nechce řešit, tak je střílí rovnou vendorovi...

NAVARA
    NAVARA --- ---
    WHITEANGEL: Však já tam napsal classic, vůbec nevím jestli takový realm na retailu je :)

Ale klidně někam přemigruju, je tam poměrně mrtvo a dungy běhám vesměs s cizíma - gidla je spíše sociální, nic na běhání dungeonů společně.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Me zajímá classic retail je trochu mimo...
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    WHITEANGEL: ta na nástěnce nestačí?
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Udelejte nekdo nejakou tabulku kde kdo hraje at vim kde si mam zalozit dalsi char ?
    WRATA
    WRATA --- ---
    HAVANA: To uplne v pohode ziskas z nexusstriku ;)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    DWAY: True that. Z něčeho ty nexus Crystaly na t3 sety získat musíš :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    HAVANA: to je tak vzdycky. Je to secret blizzard setting. Ze zvednou pravdepodobnost dropu pro tu classu ktere je v raidu nejmene (idealne zadna)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    btw, nejvic funny je, ze vsichni druidi co mame, maj full T1 sety a 2 kusy T2...a furt ty druid veci padaj...nejmin hrana klasa ma nejvic dropu
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    HAVANA: povidej mi o tom, kdejaky zelenomodry hrdina lita s wrath helmou ale ja furt nic :D
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Btw z onyx už nám padli tři ty warsky sekery...asi 4 nebo 5 t2 rogunskejch hlav...ale meč ani jeden...je to bugnuty
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam