• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    TRISMEGISTOS
    TRISMEGISTOS --- ---
    LADINEK: asi Golemagg
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    DWAY: to je spis vyhoda ne? :D teda alespon pro questeni :) Jinak jeste jedna otazka, jakej classic realm ma ted asi nejvetsi ceskou komunitu? Ne, ze bych po tom nejak touzil, nikdy jsem vlastne na zadnym "ceskym" realmu nehral, ale jak jsem sam tak bych si to mozna zkusil...jsem na Netgarde Keep.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    LADINEK: asi ubyde trosku lidi, na druhou stranu, blizi se naxx, kvuli kterymu to stejne vetsina lidi zacala zase hrat, tak to treba nebude tak strasny
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DWAY: autorizační servery sundal datadisk všem bez rozdílu :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    LADINEK: jo ma. Bude tam mene lidi :D
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    Ze bych si to zase zahral kdyz se nesmi do hospody :D ? Jen otazka, ma ten novej datadisk nejakej vliv na Classic? Retail hrat nechci...
    DWAY
    DWAY --- ---
    LAAZI: hlavne hunt je bugly. Pet je ve wotlku nesmrtelny, protoze to asi blbe scaluje :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    VODNIK: vlastne jo. Protoze kdybych expil hordu tak asi taky jedu BFA. Kvuli achi a mountovi
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    HAVANA: tak ja to vidim jako sanci na dodelani achievu z tbc a liche. V te dobe nebyli a specialni mounti co mi padli vzli za sve, protoze mi zabirali misto v baglech
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    VODNIK: Tak ja sem se s hunterem po kratke exkurzi do cata hyjalu vratil k tomu, ze delam bgcka, cimz farmim i honory a v mezicase litam po zandalaru a sbiram bedny a zabijim rare. Mimochodem marksman hunter je strasna prasarna a dava to ted na lvlu 45 v craftenym equipu (s relic of the past 4) instanty ze stealthu (s enchantama, lvl 40 flaskou, prolonged potkou).
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Prcat manual...a stejně bych jel asi bfa. Ostatní sem si prolevlil posledni půlrok s hunterem...

Navíc to mám beztak jako vyplnovku, pac main je ve world buff jailu pripravenej na neděli :D
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    HAVANA: rtfm :D
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Já třeba. Ani nevím kde sem si moh vybrat. Prostě automaticky směr pyramidy
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    DWAY: někdo asi ano, protože Zandalar je plnej charů kolem 15-20
    DWAY
    DWAY --- ---
    SIRLOON: proc by nekdo dobrovolne levlil v BFA ted? :-D
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    SHADOW__: bfa nebo v nejakym dataci?
    SHADOW__
    SHADOW__ --- ---
    Tak jsem si taky na vlastní kůži vyzkoušel to nový levelování. Z 1 na 30 za nějakejch 4-5 hodin je docela nářez.
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    VODNIK: mozna protoze je to prvni novy content od 8.3; coz je 9 mesicu zpet. a asi taky redesign class a novej leveling, no.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Ono nevím proč se lidi tak nahrnuli do hry když tam nic není. Ve středu bylo v guildě i přes problémy s logováním online asi 120 lidí a dneska 9 :-)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    tak jsem se lognul, poprve od cervence jsem lognul i maina .. btw 480 = 133 il .. zkusil jsem s pugem 11M, tragedie, nedali jsme na cas a ted proc to pisu .. do batohu jsem dostal 14klic .. wtf? mela to byt 10ne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam