• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    ELIDOR: rogue mi taky nejde, mam 49 lvl a teda dmg moc nedava a dostava cocku :)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    REFLEX: :))) to nezměrné štěstí jsi vyvolal v někom jiném :)
    já jsem healera vytáhl naposledy v červenci, když jsme přestali na 7/12 raidovat z důvodu rozpadnutí grupy ..
    od té doby jsem si na alíkovi založil: shadow priesta s tím, že tohle je současně s mágem asi největší jistota do jakýhokoliv patche - vždycky to bude v něčem top - problém je, že mě to moc neba, fury tanka - toho jsem se krutě bál, neumím meleečka, ale překvapilo mě, jak se mi s ním pohodově hrálo PVE, pak balance druida s tím, že bych případně zkusil resto, warlocka destro - ten mě fakt baví, chtěl bych ještě otestovat affli protože si ho hodně lidi pochvalujou na streamech no a teď zkoušim rogunu outlava, ale na toho jsem fakt marnej .. marnej na xtou .. ja tyhle postavy hrát prostě neumím, zatím se mi tedy nejvíc líbí ten warlock a pokud mi raid leader dá šanci, tak bych ho chtěl zkusit ..
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    Já to mám jednoduchý, hrál jsem to od vanily do Cata. S pandama jsem se a to vykašlal a dal si pauzu až do BfA a upřímně mě retail vůbec nebavil a asi už bavit nebude.
    Tak hraju klasiku, hezky pomalu bez nějakýho honění se za endgame contentem páč jsem za těch 15 let nebo kolik už všechno zapomněl :-D
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    ELIDOR: tak to jsem hral asi vcera s tebou v dungeonu, protoze jsem jako hunter furt chcipal na kruh, protoze jsem to dlouho nehral a vubec jsem si toho nevsiml

Tak me vyhlasil trochu :D
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    NAVARA: jako lock heal nedostávám, healeři zastydli na informaci že lock je nesmrtelný. Že už to mnoho let není pravda je jim jedno :-)
    ENDER
    ENDER --- ---
    NAVARA: no znam ty situace i ze strany tanka a tam obcas taky zadnej heal neprileti a musim se odhealovat sam :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    VODNIK: zas každý heal co jako ranged dps dostanu je příjemným překvapením, pro takového tanka to musí být nudná rutina! :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    VODNIK: ja vzdycky pozoruju lidi v raidech, jak jako dps failuji spoustu dmg... s vekem se tahle pozorovaci schopnost dost zhorsuje, ale v m+ je to videt hezky, jak je tam jen 5 lidi :)

nezapomenu na to, kdyz jsme pred par lety s jednim druidem na mythicu asi 10 minut pred pullem resili jak healovat dmg spike do raidu a najednou do nas zaclo jedno DPS hrozne picovat, co ze to resime za picoviny a at jdeme kurva pullovat... po raidu dostal instatni kick z guildy, celkem nas to pobavilo...
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    ELIDOR: mám to podobně, akorát vidím takhle healery (líní ignoranti) z pohledu dps :-) Ale po 16 letech hraní už mě unavuje ledacos a míň a míň se mi chce něco hrotit a sedět u hry plno hodin. A tak si projdu content, odchodím HC raid, vydržím trochu prudy na posledním bossovi a jdu v nejlepším farmit nějaké achievy. A i když mám přístup skoro od začátku i do bety tak jsem zjistil, že jsem poslední tři měsíce byl hře tak možná 4 večery. Už je to prostě okoukané, nic nového tam není už roky a těžko už někdy bude
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    N4RC0T1C: a pokud někdo nezvládne vláček u C'Thuna, tak si pak z něho všichni dělají srandu a sdílejí si videa, jak to nedělat :)
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    ELIDOR: hraj classic, tam to funguje stale :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    ELIDOR: vzdycky hrali dementi :) za me tohle docela spolehlive resi raider.io, pripadne muj extremne dlouhej friendlist...
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    doted jsem hral defakto 8 let kontinualne jen healery, obcas na konci datadisku i nejaky dps ... ted poprvy nevim, jestli u healovani zustanu, zacalo mi to nejak krkat .. diky zjednodusovani i stareho obsahu, neumi lidi zcela zasadni taktiky a spolehaji se na: tank vsechno udrzi, heal vsechno uhealuje. nikdy mi to nevadilo tak strasne moc jako na BFA (ale ne tim, ze by to predtim bylo lepsi, spis mi dosla trpelivost). na healu se muzu posrat vzteky (realne to je spis frustrace a pocit zmaru, to jen tady jsem hero) kdyz tank leti dungem a neda mi sanci nabrat manu ac o to prosim v chatu, nasledne neotoci bosse od teamu a vsechna dmg de do magoru co nejsou ochotny prerusit utok, aby udelali krok z avizovanyho mista, kde dostanou za 2s nejakou dmg, freez atd .. starnu, chybi mi hra, kde lidi nesledujou neustale dmg metr jako by jim to snad zvetsovalo penis .. chybi mi strasne moc doba, kdy se vsichni snazili neutrhnout target od tanka, kdy bylo potreba uskakovat z dohledu, cekat az tank nabere agro, spolupracovat v teamu .. dneska aby se clovek doprosoval o buff, kdyz jde mag ci priest ..
    wowko me bavi, ale nejak me unavujou lidi co ho hrajou ... nebo jsem proste mene tolerantni starej prudic
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REFLEX: Pokud budu, tak zase mága - nějak mne trápí ten manuální přesun mezi lokacemi :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    REFLEX: pro me jasna volba paladin, hraju heal/tank, takze dalsi volby jsou druid (ale tam proste nesnesu koukani na tu tlustou medvedi prdel) a monk tank me nezaujal... navic paladin je relativne snadnej na zahrani, uz precijenom nejsem nejmladsi a vim, ze budu chtit behat m+...
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Co budete hrat v Shadowlands? Zas jsem se vratil na dalsi datadisk a mam dilema :D
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    NAVARA: priest plus ctyri magove, jak tam nabehne, hodej vsichni sapper, a docisti to arcane explozema
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    HAVANA: Ty tam nevidím? Jen ty dva chary ve vláčku - jinak všechno červený enemies
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    NAVARA: Pět sapperu najednou ale docela jo
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    HAVANA: Dunno, blast wave mi tak silná nepřijde, aby oneshotnula kohokoli :o

SIRLOON: Našim bych to klidně proved, běžně tam kempují a znemožňují turn-in questů :)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    HAVANA: urcite je to zabavne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam