doted jsem hral defakto 8 let kontinualne jen healery, obcas na konci datadisku i nejaky dps ... ted poprvy nevim, jestli u healovani zustanu, zacalo mi to nejak krkat .. diky zjednodusovani i stareho obsahu, neumi lidi zcela zasadni taktiky a spolehaji se na: tank vsechno udrzi, heal vsechno uhealuje. nikdy mi to nevadilo tak strasne moc jako na BFA (ale ne tim, ze by to predtim bylo lepsi, spis mi dosla trpelivost). na healu se muzu posrat vzteky (realne to je spis frustrace a pocit zmaru, to jen tady jsem hero) kdyz tank leti dungem a neda mi sanci nabrat manu ac o to prosim v chatu, nasledne neotoci bosse od teamu a vsechna dmg de do magoru co nejsou ochotny prerusit utok, aby udelali krok z avizovanyho mista, kde dostanou za 2s nejakou dmg, freez atd .. starnu, chybi mi hra, kde lidi nesledujou neustale dmg metr jako by jim to snad zvetsovalo penis .. chybi mi strasne moc doba, kdy se vsichni snazili neutrhnout target od tanka, kdy bylo potreba uskakovat z dohledu, cekat az tank nabere agro, spolupracovat v teamu .. dneska aby se clovek doprosoval o buff, kdyz jde mag ci priest ..
wowko me bavi, ale nejak me unavujou lidi co ho hrajou ... nebo jsem proste mene tolerantni starej prudic