• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    DWAY
    DWAY --- ---
    Jinak raid je zatim fajn. Nase noob gilda se zasekla na tretim bossovi (hunger, devourer, thingy)
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    VODNIK: Thorgast máš weekly - za chvíli hotové ( to říkám jako lama ), repky - ty přijdou časem skrz WQ, covenant - weekly, Maw a WQ jsou daily. Drop BiS lega je občas trochu opruz ale hrát se dá i bez ní.
    Weekky věci jsou za jedno odpoledne po práci hotové ( alespoň já mám a to jsem hodně pomalý ), daily - trocha lítání ale dá se zvládnout za večer.
    M+ můžu jen s guildou pokud se někam vejdu a nemají odchozeno ( pug má nesmyslné požadavky a většina si hlídá skóre na raider.io takže jsem úplně bez šance ).
    A PvP nehraju protože to neumím .
    DWAY
    DWAY --- ---
    WRATA: samozrejme pro HC raidery se doporuje si pockat. Pro SC raidery bych rekl fuck it, craft next best thing, protoze nez padne ta bis tak bude dost materialu na dalsi. Mozna bude trosku pozadu s upgradama, ale zivot je boj :-D
    WRATA
    WRATA --- ---
    VODNIK: Zrovna legendarka mi prijde v tomhle dataci dost v pohode. Jasne pokud je BISko z raidu tak je to blby ale velka cast z nich je z jinejch aktivit takze imho muzes craftnout jednu a pouzivat tu nez budes mit tu potrebnou
    DWAY
    DWAY --- ---
    VODNIK: mi prijde crafteni legendarky dost straightforward. Sezenes si item, sezenes si papirk na staty, a nafarmis 1250 dustu v torghastu.

Jediny problem je, ze obcas je tvoje bis legendarka schovana. A pak se musis rozhodnout jestli pockas nebo si ucraftis jinou.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    SKAUT: souhlas z pohledu levelování. Ale potom je to docela chaos, například jen craftění legendárky je pro mě doteď celkem záhada a začínám mít dojem, že RNG v Legionu bylo proti tomu ještě super. A stanovit si další priority taky není snadné - Maw, Thorghast, repky, Covenant, PvP (docela klíčové pro PvE kupodivu), M+, .... Včera jsem před raidem strávil 90 minut rychlým doděláním renown 7, pak jsem zjistil že sice mám hodně Soul Ash, ale žádný recept na affli a všechny jen na demo-destro, a tak podobně.

Mám tabulku co dělal tuším někdo z Exorsus, trochu to pomáhá, ale taky tam zdaleka není všechno.
    DWAY
    DWAY --- ---
    SKAUT: jojo. Ale zas primocary protoze hodne vedlejsich q si muzes nechat na pozdeji nebo na alty. A ta motivace je u altu o dost vetsi kdyz muzes preskocit ten leveling pres pribeh cos zrovna dodela¨l na mainovi no :)
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    Pro mě to byl po delší době jeden z nejpřímočařejších datadisků. Člověk ani tak nějak nemůže sejít z cesty mi přišlo. Na to že jsem to tentokrát vzal na pohodu tak jsem se dostal k altům ( a na ty jsem neměl čas dva datadisky ).
    Neberu v potaz M0, protože tam se dostanu jen s guildou - s pugem nemám šanci.
    WRATA
    WRATA --- ---
    Get MASSIVE Loot in Week 3 of Shadowlands(Weekly and Daily To-Do List)
    https://www.youtube.com/watch?v=t5d8XJB2bYQ&

TL;DW
    1 - World boss - sance na drop gearu a conduitu
    2 - Raid - na zacatku tydne byvaji lepsi lidi ale plati pouze pokud pugujes
    3 - Great Vault - snazit se unlocknout co nejvic moznosti na co nejvyssi mozny vyber itemu. U raidu/keystone dungu ovlivnuje obtiznost/vyska klice nasledny reward a vyber bude vzdy z dane lokality tedy raidove itemy za raid, dungeon itemy za keystone dung(+14 je nejlepsi ale na to budou pushovat jenom tezci hc hraci) a pvp za pvp (osobne sem zvedavej jak dlouho bude trvat nabrat 6250 honoru z rated pvp)
    4 - Toghast - Bud upgrade legendarky na lvl 2 nebo craft druhe legendarky
    5 - Daily v Maw na retupaci a Stygii na upgrady/gemsloty
    ENDER
    ENDER --- ---
    ELIDOR: https://www.icy-veins.com/wow/weekly-and-daily-to-do-list-for-shadowlands

jinak naprosto souhlasim, zacina mi to pripominat mobilni hry, kde je 10 ruznych měn... uz mi chybi jenom moznost podivat se na reklamu, abych neco dostal...
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    zatim je shadowlands datadiskem, kde se nejmene orientuju, vubec nevim co je priorita a nebyt wowhead tak to snad v nekterych pripadech snad i vzdam
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    WowCraft Episode 1 the Creation
    http://www.youtube.com/watch?v=lbjRlxvKLBc
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    kdyby vás nebavilo šprtat raid taktiky tohle je docela zábavná varianta https://tacticalairhorse.itch.io/castle-pineapplia
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    WRATA: dekuju Ti
    WRATA
    WRATA --- ---
    ELIDOR: Retail aktualne legendarni zbrane nema. Pouze kusy armoru ktery maji legendary power. Na unlock a crafty musis dojit do urcite casti pribehu kdy se ti odekmen Torghast a v nem Runecarver. Pak musis najit pozadovanou power, a ty dat runecarverovy ktery ti ji pak nasadi do itemu do ktereho patri.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    WRATA: no z debaty jsem pochopil, ze je rec o retailu
    WRATA
    WRATA --- ---
    ELIDOR: Ptas se na classic nebo retail?
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    ELIDOR: aktualni legendarni zbrane nejsou ne? nebo myslis v classicu (thunderfury/sulfuras/atiesh) nebo stary content (daggery/2h sekera/luk/1h maca/staffa) ?
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    vysvetlil by mi prosim nekdo polopaticky jak ziskat legendarni zbran?
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    LAAZI: 1250 je cap pro tento týden, v dalších budeš dostávat daleko víc. Jen od 8.12. to bude o 360 víc a předpokládám, že dál to bude narůstat podobně. Takže jako v každém datadisku za chvíli budeme mít téhle "měny" na rozdávání
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam