• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    causal difficulty :)

WA9NO
    WA9NO --- ---
    ELIDOR: ja jsem relativne spoko,az na nutnost chodit thorghast kvuli legendarkam. Z pohledu cloveka co hraje 98% PvP je to nejlepsi experience od doby Legionu. a to hlavne proto ze se zase masivne hrajou rated battlegroundy, ty me bavi velmi - shadow priest powah (:
    ENDER
    ENDER --- ---
    ELIDOR: ja mam podobny pocity, m+ me nejak bavi, ale ze bych byl uplne vyplesklej, to moc nejsem... raid je taky celkem zabavnej, ale datadisk proste neprinesl nic noveho...
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    btw jak zatim hodnotite shadowlands?
    ja osobne sice hraju, ale hra me zatim nejak nechytla ... vyjma par questu vlastne o shadowlands nedokazu rict nic pozitivniho .. priznam se, ze zatim absolutne nechapu ty vykriky novinaru o tom, ze shadowlands je navrat k wow poctivy klasice, ze se chytli za nos a vetsinu spatnyho nechali za sebou .. nevim, me osobne to prijde absurdne oklesteny v mnoha smerech (suroviny a vyroba ... wtf, alchemy z 0 na 175 je otazka jedinyho dne, to same cooking a fishing - ostatni jsem netestoval), pocet surovin je tu fakt tristni, divim se, ze to nedevalvovali na jedinou .. s kterou udelas uplne vsechno. dungy a raid dobry, zajimavy mechaniky. pvp mi prijde poprvy fakt nezazivny, absolutne nemam chut hrat v pvp modu, za cely ty roky a to jsem i vsechny postavy vyexpil se zapnutym pvp a bez nej jsem si wowko neumel predstavit. unbalanc mi tu prijde fakt nepochopitelnej.
    nechapu od samyho pocatku nektery neopraveny questy v Bestwarrens (druha cast mawu) a celkove tahle cast mapy, ktera je tragicky nevyuzita.
    torghast me bavi, ale je to o tom co vam padne .. vysledkem je bud trapeni, nebo absurne snadny projiti ..
    atd atd .. no celkove bych to zatim hodnotil tak 50% a vlastne ani nevim proc tak moc ..
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LIQUIDFREAK: nasledne se to meni se specem pak
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ENDER: Tak kdyz mas renown, tak mas na vyber mininalne ze dvou soulbindu. Jeden si nastavis na jeden spec, a pak respecnes, a prepnes si to na ten druhy.
    ENDER
    ENDER --- ---
    LIQUIDFREAK: jak? :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ENDER: nn. jen soulbind se ti muze menit se specem, kdyz si to nastavis
    ENDER
    ENDER --- ---
    nevite, jestli existuje addon na zmenu conduitu soucasne se zmenou specu?
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    ENDER: gearuju mm huntarda
    ENDER
    ENDER --- ---
    WHITEANGEL: horda na dt...
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    ENDER: Server / Frakce ?
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    CUZMAN: ja sem ve Vindictus, tam sou docela rozumni lide s vyssim vekovym prumerem
    ENDER
    ENDER --- ---
    chodite nekdo m+ 10 a vice? chodime casto po 10 vecer par runu, kdyby mel nekdo zajem... porad nam chybi nejake dps :)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Ahoj hledam ceskou pohodovou guildu na drakthulu za hordu shadowlands datac moc dekuji...
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    CORIM: jo, s tím může bejt sranda. Škoda, že to padá jen z rare moba, LBRS jsem šel v poslední době asi 20x a myslím, že jsem ho viděl jednou a to si ještě nejsem jistej. Každopádně díky za tip!
    CORIM
    CORIM --- ---
    LADINEK: Taky

Rivenspike - Item - World of Warcraft
    https://classic.wowhead.com/item=13286/rivenspike
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Blizzard indie company...
    ENDER
    ENDER --- ---
    HAVANA: tohle je peklo, jak se micha dohromady classic a retail :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ENDER: classic
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam